Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Skyhunter #9647 üzenetére
Üdv!
Én még augusztusban rendeltem elő az AQUA-ból, hazai beszerzésből ott volt a legolcsóbb, viszont most ránézve a honlapjukra, már nem rendelhető[link], de a nagyobbik gond, hogy telefonon tegnap rákérdeztem, és közölték, hogy aki kiszállítással kérte, az csak a jövő hét kedden fogja megkapni."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
spanglee001
addikt
válasz pendre54 #9651 üzenetére
előrendeled a konzolvilágból bolti átvétellel átutalással, én átveszem neked és elküldöm a kódot, aztán majd vagy +posta vagy valahogy megoldjuk a doboz pendrájv kombót ha megfelel. én úgyis megyek holnap 10re az enyémért. vagy valamelyik cd keys oldalon megveszed, ha nem tudsz várni keddig
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Azharel
aktív tag
Holnap hány órától lehet játszani?
-
addikt
válasz spanglee001 #9652 üzenetére
Köszi, de most szombat-vasárnapra szülinapi programok vannak beütemezve, sok időm amúgy se lett volna, max. csak a hétfői napot bukom emiatt, azt meg csak túlélem valahogy.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
-
Emlékszem, de visszanézni nem tudom. Törölve azért volt mert ment valami szájkarate és mellette te is hozászóltál hsz.-en belül és kompletten töröltem ami ahhoz tartozott. Sajnos csak törölni tudok módosítani nem.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
laceszgamer
addikt
válasz SkyS1gn #9660 üzenetére
Van egy olyan gyanún hogy a legtöbb oldalról csak a délelőtt folyamán fogják küldeni a kulcsokat, valahogy túl szép lenne hogy igaz legyen az hogy éjfél után már küldjék is.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
kisza25
félisten
válasz pendre54 #9651 üzenetére
nekem konzolvilág, ma igazolta vissza az előrendelésemet és hogy csomagolva, és átadják a futárnak, majd 1 óra múlva átadták a futárnak, de 1-2 napot írnak a szállításra, nagyon remélem, hogy holnap megkapom, mert vidékre elég kevés cég ér le 1 nap alatt
Közben kaptam egy email-t a GLS-től, hogy elvileg holnap itt lesz, a remény hal meg utoljáraEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
guftabi96
addikt
válasz kisza25 #9663 üzenetére
Hozzánk kb minden leér egy nap alatt, pedig ahol mi lakunk az a halál f@sza után 5km földúton
Azt már én is megkaptam, hogy átadták az MPL-nek, de ennyi, a postától még nem jött e-mail.
Postapontra kértem, remélem holnap tudok menni érte. Ha 1 napossal adják fel, akkor holnap itt kell lennie. Ráadásul megyeszékhely (Békéscsaba postapont), szóval én bizakodó vagyok.
Viszont a videókártyáról még mindig nincs semmi e-mail, hogy mikor jön pedig már elvileg kedden feladták. (Békéscsabára kértem Pickpack pontra)[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
SkyS1gn
félisten
válasz kisza25 #9663 üzenetére
Az ottlesz holnapra
Ha nem akkor meghívlak egy French 75-re
"In order to unlock new vehicle skins in #BF1, you need rank 10 on the Pilot and Tanker kits, DICE confirms."
"Finishing up the #BF1 launch trailer today. I can see the finish line. It's so damn soon™"
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
.LnB
titán
A játék az Origines nevet használja mi? Nem lehet majd átírni?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
guftabi96
addikt
Ha jól tudom, akkor tudod változtatni a nevedet, de akkor mindenhol változik.
(#9670) .LnB
úgy rémlett, mintha múltkor amikor néztem a beállításokat, akkor ott volt a felhasználónév váltás is (meg kellett adni a biztonsági kérdést.
De akkor lehet keverem már valamivel.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
.LnB
titán
válasz guftabi96 #9669 üzenetére
Most kérdeztem rá az Origin topikba, és azt írta laceszgamer fórumtársunk, hogy csak ügyfélszolgálattal lehet nevet változtattatni. Annyira meg nem fontos nekem.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
prokxy
veterán
válasz SkyS1gn #9666 üzenetére
Tehát mindkettőben kell a 10-es rang? " you need rank 10 on the Pilot and Tanker kits" Utóbbiban már 8 asszem!
LnB: google: https://www.origin.com/ie/change-id
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Laraxior
titán
Én megkaptam Megmutizzam?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
.LnB
titán
Ok sikerült is, Köszi. Megcsináltam telóról. Sajnos az xXxBreakingProkxyHardxXx az foglalt volt, szóval mást választottam.
(#9679) laceszgamer Semmi gond.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Na ez lesz az igazi HC mód gyerekek, új infó a Fog of War-ról. No minimap, no nametag, semmi, meg köd!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
.LnB
titán
-
laceszgamer
addikt
válasz daveoff #9682 üzenetére
Szerintem ennek inkább hangulati jelentősége lesz.
Meg aztán akár azt is elő lehetne hozni, hogy az a köd ilyen sárgászöld színt kapna néha...Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
törölt tag
válasz kriszpontaz #9684 üzenetére
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
prokxy
veterán
válasz Laraxior #9689 üzenetére
Ma-holnap csak meglesz már nekem is a 10-es rang, itt lehet venni shotit meg még egy másik fegyót.
Ma még behemódkillezek, de bakker, folyamatosan nyerünk, nem jó ez így! Vagy ha mégsem, akkor nagyon elvernek és a behemótot is hamar szétkapják.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
gainwardgs
veterán
Valaki van itt AMD karival?
Amd-vel is vannak ilyen frame droppok dx12-vel? ?? -
Viper26
nagyúr
Basszus, nagy dilemma most, hogy megér-e 16K-t...
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
.LnB
titán
válasz gainwardgs #9694 üzenetére
[link] Ebben szerintem találsz választ a kérdésedre.
-
zzola
titán
cdkeys kiküldte a BF1 Standard kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest