Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Mittudomén
Sima alappal. Ugyanúgy mint a Light tanknál is, csak itt ennek 6 lövés, nem csak 4.
Lomha, meg forogni kell vele, de masszívabb mint a light.
Sajnálom, hogy annyi killt elbasztam azzal, inkább ezzel tolom már
Mint egy erőd. Ráadásul, ha tele van, villámgyorsan lehet pontot is foglalni vele.(#9552) Szaby59 Naná.. csak a ződek
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Olympos
aktív tag
válasz guftabi96 #9549 üzenetére
Az a bosszantó, hogy rengeteg a "Coming Soon" kiírás.
"Coming Soon HC mode", "Coming Soon Rent-A-Server program", "Coming Soon Custom modes", stb.Akkor nem lehetne, hogy én is csak "Coming Soon" fizessek a játékért???
Főleg, hogy félkészen van piacra dobva?
Főleg úgy, hogy 2x olyan drága a BF1+Premium, mint anno a BF4+Premium volt?
Főleg úgy, hogy Origin Access alatt - még végső megjelenés előtt - teszteltük a játékot és ezért fizettünk is!?Ok, az szép, amit eddig kidobtak, ez rendben. De ennyi erővel majd jövő októberben, 2017-ben majd fizessek 50-100 EUR-t a BF következő 2018-as részéért, amiért cserébe kapok egy háttérképet meg egy intrót rajta ennyivel, hogy "Comming Soon" !?
Vezessék be a készenléti díjas fizetést, mint egy építkezésnél.
...coming soon...marhaság.
-
Laraxior
titán
válasz Olympos #9554 üzenetére
Ez legyen a legnagyobb bajod...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
lofagi
addikt
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
Jaja, nagyon szeretem én is. :]
(#9562) ForRedGlory: Kicsit egyet kell,hogy értsek veled. Valahogy ez nem az a BF mint a korábbiak, a járművekkel nagyon ügyeskedni kell,hogy ha érvényesülni akar az ember. Ami nem azt mondom,hogy baj csak azért az,hogy szétkapnak egy tankot pillanatok alatt az valahogy a kedvemet szokta venni. Ez elég infis rész lett most sajnos, szóval aki annyira nem preferálni az infit azoknak ez a rész nem fog bejönni.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
ForRedGlory
félisten
Na én végeztem a Battlefield 1-el egy időre. Úgy látom már kivénültem és nem tudom már felhőtlenül élvezni, tolerálni a játék(ok) hülyeségeit.
Kiakaszt, hogy majdnem minden egyes szaros pályán 70% csipa majom és én barom meg megyek előre és folyamatosan kitömnek golyóval, mert egyszerűen a világ végéről is belátni a nagy nyitott terekre és a világ végéről le is lőnek. Nem lehet gyalogosan érvényesülni, mert kilométerekre van egymástól szinte minden bázis, ahova jó eséllyel csak futva mehetsz, mert gép az nincs vagy ha van az is max 1-2 darab. Mire odaérsz 1 perc loholás után, addigra már alulról szagolod az ibolyát.
Meg is volt a refund, majd ha lesz olyan pálya, amin el van lehetetlenítve a csipa, akkor megveszem, vagy akkor sem. Bár valószínűleg csak én vénültem ki belőle, ami szomorú, pedig csak 33 éves vagyok. Elég szomorú vagyok, mert a játék jó, csak nem tudom élvezni fentiek miatt.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz Olympos #9554 üzenetére
Most már ez lesz mindig, battlefronttal kezdődött, az nagy lebőgés lett, úgyhogy most kicsit többet kapunk, de még mindig gyenge, nagyon gyenge....
ettől a cooming soon faszságtól én is falnak tudnék menni...
(#9556) lofagi: full úgy kell játszani, mint battlefrontba, csak nem lézerpuska. vicc ez hogy ezekkel a 100 éves fegyverekkel így lehet lőni hipfirebe...
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
kriszpontaz
veterán
válasz ForRedGlory #9562 üzenetére
Nem csak te rühelled a csipákat, engem is idegesített beta alatt nem kicsit.
-
laposonly11
senior tag
Esetleg BF4 el vagy a korábbiakkal játszottál, mert ott sem lehet ám gyalogosan érvényesülni conquest pályákon, ha sniperek és járművek figyelik a nyílt terepet, pléne ha az ellenfél csapata jobb, szóval nem mondasz újat, csak türelmetlenül kezdtél neki! Ha nem kapsz járművet, akkor maradj az egyik zászlónál és kávézgass valamelyik épületben, különben hullani fogsz! Egyébként tudtommal nem csak sivatag van, hanem van erdős és városos pálya, ahol fedezék van dögivel, szóval nem tudom mi bajod a "csipákkal"!
[ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
guftabi96
addikt
A Béta is ilyen volt, akkor ezek szerint továbbra is ez a helyzet.
Ezért kellenének a custom szerverek, menne rá egy sniper limit, és egyből jobb lenne az egész#KeepFightingMichael
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz laposonly11 #9565 üzenetére
Mindjárt gondoltam, hogy lesz legalább egy olyan komment, hogy én vagyok a hülye. Mondjuk a gondot pont nem is érted, mert nem az a bajom, hogy nincs tábori konyhás kaszt, ami mindent túlél...
(egyébként az összes Battlefieldel játszottam, de ha te is, akkor hasonlítsd már össze a pályán elérhető járművek darabszámát, fajtáját) Tankba csak akkor kerülsz bele, ha előtte elmondtál egy miatyánkot, mert van vagy 1db? Jó, lehet van kettő is, de az, hogy a nagy Conquest pályákon szökő évente találkozol tanknak álcázott bádogdobozzal, ami gyök kettővel megy és 3 másodperc alatt szétkapják, na az nem túl reális. Pont, hogy a Battlefield 1-ben kellene a tankoknak op-nek lennie, mivel nem nagyon volt még akkoriban ellenszerük rá. A lovas osztagok korában nem az volt a menő, hogy a tankban 10 másodperc alatt meghalsz)
Viszont attól, hogy esetleg hülye vagyok, még élvezhetném is a játékot, ha nem azt látnám, hogy vannak pl olyan bázisok, ahol szinte elbújni sem lehet miközben foglalod el, kitéve így a csipák kénye kedvének.
A koncepcióval van gondom, mert azt senki ne mondja, hogy ilyennek kell lennie egy első világháborús játéknak, legalábbis sebességben biztosan nem. Azt hittem, hogy ez egy normális (pl Bad Company 2) sebességű játék lesz és nem gyorsított felvételű reflexpistáknak való játszótér. Kissé bele van ölve a COD. (Lehet savazni, de ez a véleményem. Túl pörgős lett (nekem).
Innen nézve jogos, nekem mások voltak az elvárásaim egy első világháborút feldolgozó játéktól. Egy dolgot sajnálok, hogy a single playert sem játszottam végig, mielőtt refundoltam volna.
Mondjuk még bele is tanulhatok akár, mert van 6 óra az Accessből, de most nem gondolnám azt, hogy nekem ez kell. Túl drága az egerem, billentyűzetem és monitorom, hogy bajuk legyen.
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
válasz daveoff #9563 üzenetére
A helyzet az,hogy igen, igazad van, de ehhez kell megtalálnod a helyes fegyvert. Kinek mi a preferenciája. Én szívesebben használom így, de van aki a rázoomolossal akkor neki azt kell kiválasztani, neki rosszabb lesz a hipp, nekem meg rosszabb lesz a távolba lövésem, ennyi. Ettől még nem szar a játék szerintem.
(#9571) daveoff Lesz itt még változás bőven, örülnek,hogy végre ki tudták adni a játékot, most megy a pezsgőzés, mert elég elismerő pontokat kaptak. Aztán jöhetnek a dlc-k meg a patchek, várjuk várjuk. De azért az dícséretes, hogy már a menüben írják,hogy hc meg custom szerverek, foglalkoznak ezek vele, de még nincs kint 2 napja. Csak türelem.
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
válasz laposonly11 #9567 üzenetére
Abból kiindulva, hogy a bétában milyen ritkán spawnolt jármű, főleg tank, kickel a szerver afk miatt, ha én azt kivárom
#KeepFightingMichael
-
daveoff
veterán
Én is a trencheket használom, mert inkább hipfirebe lövök. De ez egy 1. VH-s játékban kész kabaré. Közben meg az LMG-vel fossá kell tunkolni az ellent, mert ugyanúgy sebez, mint bármi más, kb mint egy vizipisztoly. Szerintem ilyen téren olyan orbitális hibák vannak a játékban, hogy hihetetlen, na ezt nem vártam volna a dice-tól....
Jó játék, el lehet vele lenni, de sokszor nagyon komolytalan. Főleg az elődök fényében.
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
laposonly11
senior tag
válasz ForRedGlory #9568 üzenetére
Te nem tudom melyik játékkal játszottál, mert volt 3 db tank a betában, 3 repcsi is, meg egy halom jeep, amiken a fegyók igen ütősek voltak, és ha jött a vonat és friendly volt, na az aztán volt a mozgó erőd...
Sőt nem tűnik gyorsnak nekem a játék, kifejezetten lassú az emberkék mozgása, a tankok meg egyenesen nyugdíjas csiga módjára száguldoznak, az meg hogy cyberpunk lett az első világháborúból az lehet nem feltétlenül jó, de ez van!Ordo est anima rerum.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz laposonly11 #9573 üzenetére
Azt a 3 tankot 3 repülőt néhány lovat meg jeep-et oszd el a 32 embernek oldalanként és máris nem volt olyan rózsás a helyzet... Főleg ha az agyhalottak csak taxinak használták a többségét.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
mettek
addikt
akkor mint mondanál a codra...idegroham kb....nekem a battlefield a normál sebességű játékmenet...ha lassabb kell próbáld ki a squadot steamen bár az annyira hardcore hogy tényleg nem jössz rá honnan szedtek le plusz fél óra séta, 1 perc harc vagy halál
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
warcat
veterán
válasz daveoff #9571 üzenetére
Viszonylag közelre próbáld ki az mg15 Stormot,remélem jól emlékszem a nevére, kicsi a tár(ez a gyengéje) de aprít, távolabbra a BARt vagy mg15 supressiont ajánlják talán,sajnos nem emlékszem pontosan, de a Storm az felüdülés volt számomra mindenképp.
EA: It's in the crate!
-
Dilikutya
félisten
Az I. világháborúban a tankok gyökkettővel mentek, és nem feltétlenül igaz, hogy nem volt ellenszer. A hernyótalpas futómű kezdetleges, és löveg sem volt mindegyiknek a tetején, volt, amelyiken csak a két gépágyú van az oldalán, jókora holttérrel. Az I. világháborúban a tank inkább volt egy rémisztő újdonság, mintsem átütő erejű fegyvernem.
Ellenben várható volt, hogy a játékmenet nem fog hasonlítani a nagy háborúra.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
keIdor
titán
Nálam év játéka, mondom ezt én, aki egyáltalán nem vagyok multiplayer orientált... főleg Single Playeres vagyok, de ez... ez a játék nagyon tetszik és leköt. BF4 fele ennyire nem tetszett, abba nem is raktam annyi órát.
Holnapra meghagyom a maradék néhány percem a 10 órából már nem sok van hátra, aztán péntektől hajrá, vakulásig mehet.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Laraxior
titán
-
keIdor
titán
Lehet nekem volt eddig szerencsém, hogy jó szerverre kerültem, vagy nem tudom, de engem nem zavar a sniperek száma, 95%-ban másik gépfegyveres lő le. Én amit utálok az inkább az a nagy léghajó, amivel még nem tudom mit lehet kezdeni, nem jöttem rá eddig, nem is néztem utána.
A vonatot is utálom.Amíg megvan a 2-es K/D arány, meg amíg a felső 1/3-ba végzek score alapján, addig nincs baj.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Laraxior
titán
Vonat, leghajo, csatahajo... Mindegyiket el kell pusztitani mihamarabb, különben simán fordithatnak.
Jartam már igy en is. Ki se mozdultam a vonatbol (kozbe jott a poatas is)
Ugy elvertek volna mint a lovat minket. De mindossze a meccs vegeig 65%-ra szedték szét a vonatot"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
keIdor
titán
válasz Snip3r_HUN #9585 üzenetére
Annak örültem volna, ha lemondják a pénteket, de nekünk nem tették meg, rohadjanak meg...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
scabi78
senior tag
Azt tudja valaki, hogy pénteken mikortól lehet majd letölteni (péntek 00.00-tól?), illetve mikor kapjuk meg a kódot? Gondolom nem bírja majd az ea szerverei és lehet, hogy csak hétvégén tolhatjuk...
Tiszta Windows, rendes ház!
-
warcat
veterán
válasz scabi78 #9587 üzenetére
Tengernyi szerver van és ki van szervezve az egész profi szolgáltatókhoz,a mostani 3 napos early indulást is probléma nélkül hozták miközben ott a rengeteg freeloader trialos akik játszanak szintén,nem hinném,hogy gond lesz.
Inkább a tengernyi fogalmatlan és nem spotoló újonctól félek személyszerint.EA: It's in the crate!
-
guftabi96
addikt
válasz Snip3r_HUN #9590 üzenetére
Na igen...
Egyébként a dobozos verzióban lesz dvd lemez vagy csak egy kód?
Remélem előbbi, mert mire tanyanettel lejön eltelik a hétvége#KeepFightingMichael
-
1m1s
tag
Van olyan, aki GMG-ről vásárolta a játékot és megkapta már a kulcsot?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz guftabi96 #9591 üzenetére
Elvileg lesz benne lemez is, bár a Doom után már bármit el tudok képzelni. Ott is volt mellékelve egy lemez, el is lehetett róla kezdeni a telepítést aztán miután felrakott ~3.5 GB-t a maradék ~55 GB-t kellett "csak" letölteni. 10Mbit-tel is eltartott egy darabig.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
keIdor
titán
válasz laceszgamer #9593 üzenetére
Manapság már teljesen átlagos méret.
Gears of War 4 majdnem 85GB, az Xbox One meg a PC verzió is.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
SkyS1gn
félisten
Mondjuk transport tényleg nagyon kevés van...
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Laraxior
titán
válasz SkyS1gn #9599 üzenetére
Heavy Assault tank 6 szemelyes. En szivesen taxizok
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest