Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
dinersgala
tag
helo , black friday premium pass akció várható?
-
Ármester
válasz dinersgala #32051 üzenetére
Jelenleg 15 euróba kerül a pass
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz Pubszon #32053 üzenetére
Originen, előbb is írták már, én is onnan tudom
[link]„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
warcat
veterán
Amúgy mivel 1.5 eurót levesz az árból,akár egy Origin Access előfizetést is be lehet dobni, 3.99€/hó, csak mondjátok is le azonnal,a lejártáig élni fog, egy rakás játékot ki lehet tolni addig, pl katasztrófaturizmus Battlefront 2-ben 10 órán át
EA: It's in the crate!
-
anubis6
aktív tag
-
őstag
-
AAntii
őstag
Quick meccsel szoktunk menni általában (kivéve mióta a holland szerverek nem mennek telekomos nettel normálisan), al maps-szal, elég gyakran dob dlc-s pályát és a létszámra sem lehet panasz. Ha csak dlc-s szervereken szeretnél játszani, ott lehet kevesebben vannak, vagy nehezebben talál.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
bul07
nagyúr
Csábító ez a 15€
De....Játékosszám a béka segge alatt van DLC pályákon alig van játékos
Persze most pár napig hétig lesz egy kis növekedés de aztán annyi
5000Ft-ot meg csak a fegyverekért kiadni hát( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Land
veterán
Premium Pass=minden eddigi DLC+a jövőbeli megjelenő DLC-k ingyen?
Tehát nekem nincs orosz DLC, mely 10 euro lenne, 15 euroért a Pass azt tartalmazza + ami később megjelenik automatikusan megkapom?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
warcat
veterán
Igen,valamint 2 héttel korábban férsz hozzá az épp megjelenő dlc-hez,minden hónap elején kapsz egy 900 scrapes ládát,ez visszamenőleg is jár.
Sorbanállás esetén ha teli a szerver, a premiusoknak prioritás van,de mivel mindig quick matchet tolok, sok értelme nem volt nálam.
És igen,már a fegyverek miatt is megéri ennyiért, ha nem hetente egyszer logolsz be,supportnál Parabellum,medicnél Fedorov,RSC, assaultnál 1900 Factory nagy kedvencek.
EA: It's in the crate!
-
nagyúr
Igen... pontosan ezért bosszantó ugyan, de érdemes lenyelni a békát azoknak akik teljes áron vagy közel teljes áron vették... legalább több játékos lesz, remélhetőleg... bár az a baj emellett amúgy, hogy néha ez is hiába, hisz aki már "feladta" a játékot az ezért nem fog visszatérni, főleg tartósan nem.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
mcmike
őstag
válasz SyMbioTe #32054 üzenetére
Én is tegnap láttam a játékba belépve hogy most 70% diszkó van a Prémium Pass-on Black Friday miatt. Ennyiért már nagyon gondolkodom rajta, mert csa az alap van meg. Tényleg nagyon kevés / kicsi a jelenlét a prémium map-eken? Bár mondjuk a fegyók miatt is érdemes lenne...
Az esetek 90%-ában ha Medic öl meg, akkor az Fedorov-al teszi...már csak ezért érdemes lehet megvenni...ha ennyire best killer weapon (~ best seller )
Meddig tarthat vajon? Mert hivatalosan Black Friday az most péntek...
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
sixpak
nagyúr
Mindenki vegye a premiumot....talán akkor tudok játszani a dlc-s mapokon....
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
dinersgala
tag
Megvettem a premium passt es a palyakat tudom is hasznalni de se battlepackokat nem kaptam es a fegyvereket sem tudom feloldani
Mit kell beallitani? -
Gery9112
őstag
válasz dinersgala #32069 üzenetére
A battlepackokat nem tudom de a fegyverekhez kihívásokat kell teljesíteni, hogy használni tudd őket. Nem tudod használni egyből mint a Battlefield 4 esetében.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
whitezo88
nagyúr
Nagyon jó, színezett kép, lehet nem eredeti, de simán lehet az (a bőrre a mustárgáz volt veszélyes, más csak belélegezve, mert sokat azt írják nincs rajta kesztyű)
-
nova001
senior tag
sziasztok
folyamatosan server disconnect kidob a játék....igy
valami ötlet, tipp esetleg ?
igen UPC-m van -
bul07
nagyúr
válasz Gery9112 #32070 üzenetére
Na meg ez is
Nem elég kicsengetni a sok lóvét de még mindenfajta baromságot is meg kell csinálni egy fegyverért( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
őstag
-
M@rdel
őstag
válasz nova001 #32078 üzenetére
A játék nem igényel több száz Mbit -s net csodákat, az alacsony ping sokkal többet számít.
De én inkább arra gondoltam, hogy valami "low budget" szerver szolgáltatóval szerződhetek erre a játékra, hogy jobban csilingeljen a kassza! Állandóan dobja a server ikont játék közben, és nagyon ritkán teljesen lag mentes a játék.
-
voodoo98
addikt
Infók:
- Turning Tides Dec. 11!
- Frontlines Suez on Nov. 27
- The “Fall of Empires” Operation Campaign Nov. 22 Dec. 6 között, mindenkinek[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
adly77
tag
Nem tudom srácok lehet mázlista vagyok de nekem semmi gondom a játékkal.pár hete volt pár nap mikor kicsit magasak voltak a pingek de sem előtte sem utánna nem volt gond
-
Marmonkanna
tag
úgy tűnik megoldották a problémát, most így csúcsidőben is jó a pingem mindkét játékban.
-
whitezo88
nagyúr
Amiensen szorakoztam ma medal miatt a Putilovval. Tovabbra sem ertem miert lenne jobb mint egy LT vagy Arty truck de poen. Ha megszokod a tolatva kozlekedest egesz jo a lovege.
-
LeRoy18
aktív tag
Tannenberg, vki?
lol, hülye kérdés, ugyanazok az unalmas arcok
ahol star wars ihlette krikett utoket reklámoznak, mindenki vágja, mirol van szo
ja, tudom, népi kérdés, han solo lézerfegyverema is tanultam valamit? mire szogált az 1.vh alatt a bocik végbele?
[ Szerkesztve ]
-
Nemo1001
aktív tag
van valakinek problémája az origin login-nal? mert nekem azt irja ki offline mode
-
mcmike
őstag
Sziasztok,
Tegnapelőtt hoztam létre a user.cfg file-t a BF1-hez amiben felhasználtam a fórumos hozzászólásokat és publikus videó és egyéb helyen fellelhető anyagokat is. Igazából csak a szokásos dolgok vannak benne, thread optimalizálás, FPS draw, egy két advanced video option, meg max frame rate limit 120-on.
Nem tudom hogy csak placebo effekt, vagy valami teljesen máshoz van-e köze, de azóta lényegesen jobb a K/D-m, és többször jövök ki győztesen 1v1-es helyzetekből... legalábbis így érzem, és a scoreboard is ezt támasztja alá...vagy csak sikerült jó szervereket kifognom. De lehet hogy a Telekomnak is van köze hozzá...
UI: jelenlegi konfigommal (adataimnál) és aktuális video beállításokkal stabilan megvan a 120FPS (tehát a max ami most engedélyezett). Soha nem láttam beesni (vagy akkor éppen nem figyeltem). 32-es Frontline map-okon...
[ Szerkesztve ]
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
Land
veterán
A 15 euros Premium Pass akció meddig lesz? Meddig agyalhatok rajta?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Külpolitika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Robotporszívók
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest