Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah1976
őstag
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
JohnnyBoy
tag
-
ha3fis
tag
Böngészős snatch:
3Pcs KN95 FFP2 Face Mask -
Topikgazda
válasz ha3fis #16855 üzenetére
Nem a te hozzászólásoddal van gond, az ő hozzáállásuk háborított fel. Az én személyes véleményem nem igazán számít. Még van 3 hely töltsétek fel, ne menjenek veszendőbe a pontok vagy a pénz.
Egyébként meg 0,1 $-ért minden nem kínai BG regisztrációra küldhetnének játék nélkül, mert ilyennel nem illik játszadozni.[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
Valami miatt nem találom a Banggoodon indított "Dispute"-okat...
Valaki segítene merre vannak?Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vertigo18
addikt
Köszönöm, írtam nekik még egyet. Igazából a már egyszer megírt panaszokat kerestem, hogy honnan lehet előszedni. Kb. 2 hete reklamáltam egy termékre, hogy nem jött meg, és elfelejtettek válaszolni. Most meg nem tudom előkeresni a reklamációmat, viszont írtam egy újat, arra azonnal válaszoltak email-ben.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
tonermagus
aktív tag
Március 5-én rendeltem egy Ender3-as 3D nyomtatót. A szállítási módnál EU Priority Mail-t adtam. Tegnap meg is érkezett Magyarországra. Ugye a körömrágás most kezdődik, mert jelenleg a Magyar posta kicserélőjében van és a legtöbb csomag itt szeret eltűnni.
Valaki rendelt már ilyen nagyobb értékben külföldről (60e Ft)?
- Ha jól tudom vámot ebben az esetben nem kell fizetni, mert EU-n belüli
- Miért áll napokig a kicserélőben a csomag? (többször rendeltem már kisebb dolgokat, és általában itt ragadt le 10-15 napig)
- Szerintetek le mernek-e nyúlni csomagkövetett, nagy értékű cuccot? -
herrká
senior tag
Sziasztok! Én postam regisztrációval rendelkezoktol kérdezném, hogy ha csak egy csomagazonositom van, abból meg lehet tudni, hogy ki küldte a küldeményt és mit tartalmaz? A fiam kapott egy sms-t, hogy fizetős üzleti csomagja érkezett egy pesti postára. De mi nem rendeltünk semmit, ráadásul vagy 100km-re lakunk pesttol. De mivel több nyílt napon is járt, nyelvvizsgazott is stb, nem tudjuk mi legyen? A helyi postán a csomagkoveton nézte meg, ahol én is. De ott csak annyi van, hogy a hónap elején vették fel a küldeményt! Bocs az offert és köszi ha valaki segít!
-
Topikgazda
válasz tonermagus #16861 üzenetére
Komolyan írom. Ez amit az NPKK-ról írsz az rágalmazás, nem igaz.
A 15 nap sem igaz. Legfeljebb a vámolásos ügyintézés esetén lenne 1 hétnél tbb, de az nem csak rajtuk múlik. A kamu megérkezési információkat a nem könyvelt küldeményeknél figyelmen kívül kell hagyni.
Azért áll napokig mert ellenőrzik hogy nincs -e tiltott dolog benne, az EU-n kívül érkezők pedig még vámolásra is kerülnek. Esetleg történik fertőtlenítés, bár nem sok szükség van rá.
Sok csomag gyűlik össze és ez egy beeresztő pont van, így lassú a feldolgozás.[ Szerkesztve ]
-
klacaca
tag
Megjött az áru, megreklamáltam a BG-nél. Azt írták elsőre, ők az UK-s raktárukból küldték, meg különben sem kötöttem traffic insurance-ot. Válaszoltam, hogy miért is kellett volna ilyen biztosítást kötnöm, mikor EU-ból jön az áru + fel sem ajánlja ilyenkor a rendszerük, de erre még nem válaszoltak .
Megkerestem a Postát is, hogy mi alapján látták úgy, hogy a csomag Kínából jött. Az volt a válaszuk, hogy a számla Supplier company information mezőjében Hong Kong szerepel.
Esetleg abban tudna segíteni valaki, akinek jött meg UK-s áruja VÁM nélkül, hogy nála mi szerepel eladóként a számlán?
Köszönöm! -
Topikgazda
válasz klacaca #16868 üzenetére
Buta a postás Hong Kong az nem Kína. Milyen számlát küldtél be? A BG számlán tényleg az van, de ez te küldenéd be miután kérik, így vámolásra kiválasztáskor ez nem áll nekik rendelkezésre, de amikor az Összefoglalós leírásban erről van szó akkor természetesen a normál kínai vagy hong kongi küldemények esetében küldenénk ezt, ha pontos a végösszeg, ha nem egyezne a kifizetett összeggel akkor tilos beküldeni.
Egy holland postafiók szokott feltüntetve lenni, feladóként és visszaküldési címként, ilyesmi[ Szerkesztve ]
-
resist
tag
Sziasztok, telefon, már csak pár óra van sajnos, de meglehet a 8 fő, köszi
[link] -
klacaca
tag
Az én csomagomon is pont ilyen tartalmú címke van, mégis kiválasztották vámolásra (ill. van még egy sárga alapon kék MRN feliratú matica). A postán kiküldött import vámkezelési megbízásra már Kínai Népköztársaságot írtak feladási helyként (vajon mi alapján).
Beküldött számla: amit a BG-ről az Order Details-nél le lehet tölteni, tudtommal más verzió nincs belőle. -
Topikgazda
válasz klacaca #16872 üzenetére
Nem azt a számlát kellett volna beküldeni, de mindegy, mert a te csomagod direkt jött Kínából.
Most akkor nem értem, már megkaptad vagy honnan tudod hogy mi van rajta?
Ha sárga címke akkor azt a hollandok egy az egyben küldték tovább mivel nem náluk lett feladva, hanem akkor ezek szerint Kínában.
Ha ugyan ez a címke amit linkeltem akkor nem lehet rajta az a sárga.
Már írtam, át kell venni és a + költséget megreklamálni, mivel nem EU-s szállítás volt[ Szerkesztve ]
-
Druss
aktív tag
Új böngészős snatch-ek:
Xiaomi Redmi Note 8 - Space Black
KCASA Kitchen Oil Spray - Silver
Electric LED 12/24H Alarm Clock
QCY T5 TWS Earphone - BlackKöszönöm ha csatlakozol
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
cforgacs
tag
-
kovcsrob
tag
-
JohnnyBoy
tag
Új böngészős snatch linkek:
Xiaomi Redmi Note 8 okostelefon
QCY T5 fülhallgató -
ha3fis
tag
Böngészős snatch-ek:
Xiaomi Redmi Note 8
KCASA Kitchen Oil Spray
Electric LED 12/24H Alarm Clock -
skroy
senior tag
Új snatch-ek:
Electric LED 12/24H Alarm Clock
QCY T5 TWS bluetooth 5.0 Earphone - Black
Köszönöm a csatlakozást!
-
Lackki
őstag
Privátot hamarabb észreveszem
-
molysy
csendes tag
Sziasztok
Böngészős linkek a szerencsés péntek 13.-án :
Redmi note 8
Fülhallgató
Ébresztőóra
Köszönöm, ha csatlakozol -
skroy
senior tag
-
notika77
senior tag
Új böngészős snatch-ek:
Xiaomi Redmi Note 8 - fekete telefon, de a linken választhatsz más színt is
KCASA Kitchen Oil Spray - ezüst spriccelő, a színt itt is változtathatod
Electric LED 12/24H Alarm Clock - ébresztőóra, vezetéknélküli mobil töltő és hőmérő egyben
QCY T5 TWS bluetooth 5.0 Earphone - fekete vezetéknélküli fülhallgató, fehérben is választhatod
Köszönöm a csatlakozásod! -
klacaca
tag
Igen, ma megjött, átvettem, kifizettem a Postát és megreklamáltam a BG-nél - válaszukat fentebb megírtam. Van a csomagon egy kék alapon 'R NEMZETKÖZI AJÁNLOTT REGISTERED' (mint nálad) címke, és egy sárga alapon kék 'MRN' felirattal.
Milyen másik számlát kellett volna beküldenem? -
Topikgazda
válasz klacaca #16890 üzenetére
Ezt gondolom hivatalos igazolásnak a vásárlásról, mert ezen rajta van minden információ ami szükséges, nem kell több ennél: Amit a Banggoodtól kaptál vásárlási értesítő e-mail, a Thank you for your order 99999999 with Banggood pdf-be nyomtatva, mentve
Ugyanis a számlán akkor is Hong Kong szerepel ha konkrétan Spanyolországból érkezik a csomag.
A címzéses címke is olyan mint amit feltettem kép? From és To részek. Ha igen akkor a holland posta szúrta el, ha valami CN22 forma akkor meg nem.[ Szerkesztve ]
-
cforgacs
tag
böngészős link:
QCY T5 TWS Headphone -
specterlich
csendes tag
-
pn4hvq
senior tag
Böngészős:
QCY T5 TWS bluetooth 5.0 Earphone HiFi Stereo AAC Smart Touch HD Calls Headphone from Xiaomi Eco-System
Xiaomi Redmi Note 8 Global Version 6.3 inch 48MP Quad Rear Camera 4GB 64GB 4000mAh Snapdragon 665 Octa core 4G Smartphone
KCASA Kitchen Oil Spray Empty Bottle Vinegar Bottle Oil Dispense Seasoning Vinegar Bottle Soy Sauce Bottle Salad Bbq Cooking Glass Oil Sprayer
Electric LED 12/24H Alarm Clock With Phone Wireless Charger Table Digital Thermometer Display Desktop Clock -
ptesza
senior tag
Friss böngészős linkek. Köszönöm a csatlakozást!
Xiaomi Redmi Note 8 Global Ver… ...on 665 Octa core 4G Smartphone
KCASA Kitchen Oil Spray Empty … ... Bbq Cooking Glass Oil Sprayer
Electric LED 12/24H Alarm Cloc… ...rmometer Display Desktop Clock
QCY T5 TWS bluetooth 5.0 Earph… ...adphone from Xiaomi Eco-System
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest