Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monaaaaa
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Az "Egységképző felbontása" mit jelent?
(Nem, sajnos nem a nyereményem, hanem az április közepén rendelt okosóra...)
-
MrDerekas
addikt
Kissé idegeskedem már. Holland posta is bukó, vagy ennyire vírushelyzet? Öt drónt rendeltem már, de eddig csak egy hibás érkezett meg. A február 13-i rendelésemről már lemondtam. Ezek lógnak még valahol.
Április 28-i feladás: LT085063423NL - EU priority line
Április 30-i: LT087043381NL - Air parcel register
Mondjuk ez még friss, e hó 19: LT087043381NL - Eu pri... közben frissült is és mozogwww.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
vandor01
őstag
válasz MrDerekas #17558 üzenetére
nalam is a regiek szivoznak..... az ujabbak mozgasban vannak
65napos... regi LT003876255NL
40napos... uj LT085026465NLCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
félisten
Ha nem moccan a csomag, hány nap után lehet reklamálni a bangi supportnál? Azt tudni kell, hogy minden létező dolgot megkötöttem rá vásárláskor.
Kezdem temetni, pár TN-t kaptam amik nagyon régen állnak úgy, ahogy nekem ma reggelre beállt, azaz ide elindult a 0g-os csomagom. Én egy friss telefonnal ami most jelent meg nem várok, megveszem itt és a bangival fájtolok.
1 hete várok ha nem fut be elengedtem. Ha meg mégis befut utána azonnal lesz egy eladó poco f2.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
p.t.r
aktív tag
válasz Kolondrum #17562 üzenetére
Nekem immáron a második tablet akadt el Feuctban. Az utolsó bejegyzés 05.12. azaz 2 hete vesztegel a nyomkövetés. Nulla grammal.
Az az érdekes, hogy az 1 centes nyeremények meg átcsúsznak valahogy. A teljes áron fizetettek meg nem.A közlemény pedig ez volt:
A BG marketing csapata a következő információt adta a szállításokról!
Február 20 utáni megrendelések esetén meghosszabbódik a visszatérítési idő a Covid-19 járvány miatt keletkezett korlátozások miatt.
Kínából eddig 60 nap volt a türelmi idő, hogy ha nem érkezik meg a termék, akkor a visszatérésről vagy az újraküldésről tudjunk tárgyalni. Ez az idő 90 napra nőtt!
EU raktár esetében 30 nap volt, ami 45 napra nőtt.[ Szerkesztve ]
-
-
ot93
senior tag
Nekem 6 csomagom van úton, a legelsőt 04.24.-én rendeltem, előtte volt vagy 4 hónap kihagyás, volt is már hiányom a csomagvárásból
Mind nyomkövetéses, normál esetben 15-20 munkanapos szállítások, tehát nem a megszokott ingyenes. Régen 15-20 munkanap alatt nemhogy ezek szoktak megérkezni, hanem sokszor még az ingyenes szállításosak is (banggood-ról). De most más a helyzet, érthető...
1. 32 napja jön, most hagyta el elvileg NL-t, jön Pestre. Ez érdekes annyiból, hogy az ára 39$, ami rendeléskor még belefért volna, azóta viszont már vámot szabhatnak rá. Nem is értem, hogy a vámbiztosítást miért nem kötöttem rá, pedig asszem valami fél $ lett volna.
2. 31 napja jön, NL-ben van
3. 26 napja jön, most hagyta el elvileg NL-t, jön Pestre, utolérte elsőt. Ez 42$, erre van tariff insurance...
4. 10 napja jön, elvileg még csájnában van
5. 10 napja jön, NL-ben van, ez viszonylag gyors a többihez képest
6. 6 napja jön, még kínában van
7. 4 napja jön, ez UK raktáras rendelés, még nem mutat semmi jelet magáról, kíváncsi leszek mikor ér ide.
Jó lenne ha a jövő héten befutna 1-2 rendelés, majd meglátjuk.[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
félisten
670g
-
solti
senior tag
04.16-án rendelt Blitzwolf BS-S15 töltőm most érkezett meg az ajándék kábellel együtt. Nem volt gyors, de legalább itt van.
-
vandor01
őstag
válasz Monaaaaa #17579 üzenetére
na itt szokott eltunni!
vagy fel sem kerul a teherautora csak a menetlevélre?
vagy le kerul a teherautorol csak nem a menetlevél celjánal!?lehet ertesiteni kene Derricket vagy a palyarendorseget esetleg Rexet!
Munka lesz! Ebresztő!![ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
válasz Monaaaaa #17582 üzenetére
egyefene a Chuck Norris hidon Kantor elkapja a tolvajok nadragszarat!
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Topikgazda
válasz Kolondrum #17576 üzenetére
Most egy kicsit megkavartál. Eddig az volt a jellemző hogy nincs súly és küldemény típus és 48 órán belül nem érkezett meg Magyarországra azt tekinthettük elveszettnek. Nem adnád meg a nyomkövetési számot hogy ki lehessen következtetni az eltérést? De ezek az információk csak az Én postás regisztrációs nyomkövetésnél látszódtak eddig is.
-
félisten
Megy pübe. Posta appban látom minden fajta bejelentkezés nélkül (vagy a webes miatt az app is bejelentkezett?) a súlyt a részletek menüben, a méretét azonban nem, az nem fontos. Érdekes a méret menü most jelent meg. Az reggel még nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Mi az hogy "cím módosítása" ? Mit kell módosítani? Nagyon szép egyértelmű címem van max egyes vagy többes számba írva kell érteni, de ugyan az.
És ismét 0g-os.[ Szerkesztve ]
-
Tibusz00
tag
Kedves Szakértők!
Rápillantanátok ennek a csomagnak a történetére?
RV370160373CN
Jól látom, hogy visszaküldték Kínába?
A Banggood ennyit tud róla:
2020-03-23 23:10:00Küldemény előkészítése szállításhoz
2020-03-21 23:57:00Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
cof
veterán
Mi ez a bejegyzés, valami bug?
This is the final status. Carrier doesn't provide further tracking updates.
Tegnap is láttam egy ilyet, nem kellene, hogy ilyen legyen. És eltűnt a számláló is ami írja, mennyi ideje van úton. Parcelsapp-ot nézem.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
herrká
senior tag
Ilyenkor mi van??? Röviden. Okosporszívó akksi kuka. Blitzwolf elhajt, Banggood sokáig semmi reakció. Végül a Banggood service írt, hogy küldenek egy másik akksit, követési szám minden. A My Ordersben meg is jelent a porszívó(!) és a jelenlegi ára, az Order statusnál a processing-gel eddig... Ma ez fogadott: Closed. Sorry, your order was canceled. Any points used were returned to your account. Az Optionsnál pedig a Repurchase! Akkor mégsem jön az akksi? Átverés?
-
Vale_46
csendes tag
Ma sikeresen megérkezett 04.28.-án rendelt telefon Feucht-on keresztül. Tracking szerint 1 napot sem töltött ott.
Remélem a többiek is hasonlóan szerencsések lesznek. -
Monaaaaa
csendes tag
Május 9-én nyert telefonom ma megérkezett
-
p.t.r
aktív tag
Szuper! Csak nem tűnik el ott minden
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P50, újszerű áll., FullHd, i7 6. Gen., 16 GB DDR4 Ram, nVidia Quadro M2000 Vga
- Hitachi 120GB HDD
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Tamron SP 24-70mm f2.8 Di VC USD(Nikon F) eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest