Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Kolondrum #8548 üzenetére
Banggoodon az EU Priority Line (általában jól működik, sokan használják)
European Direct Mail (helyette már EU Priority Line szokott lenni)
European Railway Direct Mail (nagyobb méretű termékekhez, lassú de jól működik) szállítással tudunk áfa- és vámmentesen vásárolni. A termék adatlapján, a szállítási módok között tudjuk ellenőrizni és kiválasztani.[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Topikgazda
válasz Kolondrum #8583 üzenetére
Felveszed velük a kapcsolatot, hogy lenne egy garanciás problémád, kérsz pontos címet a visszaküldéshez.
Súlytól, értéktől és szállítótól függ a kiküldés költsége kb 6000 Ft-től 15000 Ft. Ha ez 30 napon belül történik az átvételtől akkor a visszaküldés költségét maximum 9300 Ft-ig a PayPal kifizeti neked, bár ekkor ezt úgy kell feléjük jelezni, hogy BG 30 napon belül tekinti visszaküldhetőnek a terméket, ami még nem garancia idő. Mert ez a visszatérítés nem érvényes a garanciális ügyintézésre.
Kiküldésnél kell a CN23 vámárúnyilatkozatot mellékelni, amire rá van írva hogy garanciális visszaküldés, hogy a kínai vámosok áfá-t és vámot ne számoljanak fel a BG-nek.
Visszafelé onnan már nem EU-s feladással jön, nagy valószínűséggel fennakad a mi vámunkon és ki kell fizetni az eredeti ár után az áfát.[ Szerkesztve ]
-
-
vandor01
őstag
válasz Kolondrum #8732 üzenetére
februar 26? akkor már reklamálni kell!
marcius 26 akkor mar itt kene lenni a kanyarban!
aprilis 26? akkor raérsz még kukkolni a TN-t!MINDENKÉPEN videos bontas a BG-s csomagra!
nekem havonta akad egy amibol kilopjak a kinaiaik az akcio árát!
eddig minus 40 euronal tartok....
nemsokara jon egy nagyobb csomi 10+5 termékkel...
kivancsi vagyok mennyi lesz a kis sarga haszna rajtam[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Topikgazda
válasz Kolondrum #8781 üzenetére
Azért náluk nem úgy működik a garanciális ügyintézés, ahogy egy magyar webshopban. A gyártói garancia érvényesítés ami a BG garancia vállalási idején túlmutat (az övék maximum 12 hónap) az nehézkes.
Arról nem is beszélve hogy az összes kereskedelmi egységnél igaz hogy a meghibásodott terméket, ha önként nem vállalja a költséget, akkor az vevőnek a saját költségén vissza kell juttatni.
Persze hogy nem értik ha ezt valaki nem akarja megtenni.
A kereskedő nem szokta lenyelni a meghibásodott termék cseréjének árát, visszajuttatja a rosszat a gyártónak és azután kap másikat vagy pénzt. -
walakyb
aktív tag
válasz Kolondrum #9832 üzenetére
Ha gondolod odaadom az accountomat, allapodj meg veluk a refundrol :)
Egyebkent ez az egesz egyaltalan nem az ugyfelszolgalat hibaja. Vannak idiotak is ott, az fix. Viszont arra merget lehet venni, hogy elegge konkret utasitasokat kapnak, hogy mire mit mondhatnak, es ha attol elternek, kirugjak oket mint macskat sz..ni. Lehet, hogy mas ugyekben segitokeszek, de csak egy gyors kereses a neten, es talalni par perc alatt legalabb 100 esetet, es mennyien lehetnek, akik nem irnak sehova.
Valahol megertem en oket is, de egy korrekt kommunikacioval, valamint pontok helyett valos, es nem 400$-os rendelesnel 1$ visszateritessel (mint ahogy azt a kollega is irta, de szerintem 5-10% is siman eleg lenne) sokkal jobb szajizzel varna az ember. -
azbest
félisten
válasz Kolondrum #9829 üzenetére
"Erre ma reggel shippelt lett. A termék linkjén még mindig nem érhető el... Akkor hogyan? Mi a csavar benne?"
Logikusan végiggondolna, a korábbi rendeléseket fedező szállítmány befuthatott. Új rendeléseket meg majd egy későbbi szállítmányból teljesítenek, amire most lehet előrendelést feladni.
Nem biztos, hogy tényleg így van. De úgy hangzik, mint a matekfeladvány, hogy hányan kell, hogy felszálljanak a buszra, hogy üres legyen.
-
vandor01
őstag
válasz Kolondrum #17522 üzenetére
AMEN
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
-
-
p.t.r
aktív tag
válasz Kolondrum #17562 üzenetére
Nekem immáron a második tablet akadt el Feuctban. Az utolsó bejegyzés 05.12. azaz 2 hete vesztegel a nyomkövetés. Nulla grammal.
Az az érdekes, hogy az 1 centes nyeremények meg átcsúsznak valahogy. A teljes áron fizetettek meg nem.A közlemény pedig ez volt:
A BG marketing csapata a következő információt adta a szállításokról!
Február 20 utáni megrendelések esetén meghosszabbódik a visszatérítési idő a Covid-19 járvány miatt keletkezett korlátozások miatt.
Kínából eddig 60 nap volt a türelmi idő, hogy ha nem érkezik meg a termék, akkor a visszatérésről vagy az újraküldésről tudjunk tárgyalni. Ez az idő 90 napra nőtt!
EU raktár esetében 30 nap volt, ami 45 napra nőtt.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Kolondrum #17576 üzenetére
Most egy kicsit megkavartál. Eddig az volt a jellemző hogy nincs súly és küldemény típus és 48 órán belül nem érkezett meg Magyarországra azt tekinthettük elveszettnek. Nem adnád meg a nyomkövetési számot hogy ki lehessen következtetni az eltérést? De ezek az információk csak az Én postás regisztrációs nyomkövetésnél látszódtak eddig is.
-
MODERÁTOR
-
Topikgazda
válasz Kolondrum #17627 üzenetére
Te is megkaptad és más is, én is nem is egy küldeményt, minek kell riogatni az embereket? Tényleg nem értem.Ott van egy nagy logisztikai központ nem csak a DHL-nek (posta és express) hanem más futár cégeknek is Lehetetlen kikerülniük. Tűnnek el csomagok, de az ott előforduló küldemény mennyiségnek igen csak kis ezreléke.
Itt meg valamelyikőtök állandóan ijesztegeti a többieket.
Nem kell postai szállítást igénybe venni mert ott mindig van rá esély hogy elveszik a küldemény, általában 98%-os biztonsággal dolgoznak a posták, az MP évi 18 millió küldeményénél számold ki mennyi az 2%. Ezután már balszerencse dolga hogy tiéd abba esik és ez független Feucht-tól.[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
válasz Kolondrum #20506 üzenetére
Nem tudom hol, hogyan nézed de :
POCO X3 NFC Global Version Snapdragon 732G 6GB 128GB 6.67 inch 120Hz Refresh Rate 64MP Quad Camera 5160mAh Octa Core Akciós ára US$199.00 azaz 60,639 HUF
(kupon:BGa82ad1)pld...
.:. bl4ze .:.
-
Viperator
őstag
válasz Kolondrum #21467 üzenetére
Szerintem garanciaprobléma. Velem is történt. Drága nekik Kínába küldetni a csomagot és emiatt visszautaltak pénzt nekem. Mert EU-ban (akár nálunk is) nincs hivatalos szervize a Blitzwolfnak.
[ Szerkesztve ]
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz Kolondrum #21473 üzenetére
Nem telephone néven van Mobile Phones, Smartphones
655-öt talált mobil phone kereső szóra és rendelhetőek. HK-ból EU verzió az miért nem jó?
De persze létezik itt is a chip hiány és kevesebbet gyárt a Xiaomi, így értelemszerűen kisebb a kínálat a BG-n is, de nem a vámolás téma miatt vagy azért mert menne tönkre.
Ja meg még mindig befolyásolaj a dolgokat a Covid.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kupon kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest