Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Tegnap rendeltem egy Telefon a Banggod-ról EU Priority Line szállítással. Eddig ha ilyen volt mindíg a DPD vagy GLS hozta, most viszont úgy néz ki mintha "sima" Holland postával küldték volna.
A követési szám legalább is NL -re végződik. Valaki kapott már így nagyobb értékű dolgot? Volt rajta egyébb költség?--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
Köszönöm, megnyugtattál. Csak azért kérdeztem, mert eddig nem így ment. Nem ez az első rendelésem tőlük és eddig az EU Priority mindig valamelyik futár cég volt. Ezért volt furcsa.
bl4ze: nekem a januárban rendelt tablethez töltőt nem küldtek. Én is leírom, hogy nincs benne töltő, erre: küldjek róla videót. Miről? Hogy kinyitom a dobozt es, né nincs töltő??
Nem is foglalkoztam vele tovább van töltőm, csak ugye tartozék lenne...[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
Akkor ezt már elbuktam.
Eddig nem volt ilyen probléma, de ezért az 1000Ft-os töltőért nem fogok perlekedni. Csak nem értettem, hogy ha már egyszer kibontottam és konstatáltam, hogy nincs benne a töltő, akkor mivel nagyobb bizonyíték az, ha levideózom. De akkor ők úgy gondolják, hogy minden csomagot úgy bontok ki, hogy közben videózom...
Szerintem ez emberek 90%-a nem így csinálj, de mind1.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
-
-
jFox
addikt
Nekem is ma jött egy csomag EU PL-nal:
Rendelés: április 17
Shipped : április 24
Érkezés : Május 6
Szállító: GLSSzerintem ahhoz képest, hogy a világ másik feléről jött, korrekt.
-
-
jFox
addikt
válasz KisBundi #8849 üzenetére
Akkor bocsi. Az untracked miatt gondolom, hogy free standard posta. Meg az előzményeket sem írtad, hogy miről váltott erre.
Nekem volt egy pár vamolós ügyem és ott is valami hasonlót írt a trackinkig, amikor vám alá vették.Még olyan is volt, ami értékben meg sem közelítette a vam/áfa határt csak nagy/nehéz volt és gondolták biztos drága...
Elküldtem mindent, és egy hét múlva jött is tovább.[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
válasz KisApám #9134 üzenetére
Cubot az más. Van Google certifigációja. Volt nekem is egy Cheetah 2 régen. Meg anno forgalmazták nalunk is Wayteq logo alatt. Azt ajanlanám én is.
De erről a Gone-ról nem hallottam még és felszereltségéhez képest gyanúsan olcsó.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Mennyi garancia van a Banggood-ról rendelt kütyükre? Januárban kaptam meg egy drónt, ami most be döglött. Írtam nekik, hogy mi a helyzet és azt írták vissza, hogy már lejárt a garancia.
-
jFox
addikt
Köszönöm a választ, én sem nagyon számolok a garival, mert általában nem éri meg vissza küldeni.
De egy 20eFt-os eszköznél már jó lenne valami "védelem". Régebben volt partial refund. (Egy tablettel jártam így.)
A linkek amiket írtál nem jönnek be. 404-re fut mindkettő.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
Én egy GB-es csomagot várok már kb. egy hónapja. DPD követési száma van, július 8-án adtak fel, de a DPD még csak annyit tud, hogy létrehozták a csomag azonosítót.
Írtam nekik, hogy mi a helyzet? Azt írták, hogy "kicsit kesik" a szállítás, szeptember 7-re várható.Amit utána rendeltem egy héttel sima Holland postával, az már itt van.
[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Már régen jártam itt.
Akartam venni egy jó kis multitool-t, de sehogy másképp nem engedte csak Group buy módban.
Ha volna kedve valakinek csatlakozni, ne habozzon, jó árban van nagyon. Köszi előre is.App link: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest