Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
1. Feldob egy 20$ new user bónuszt, ezt valóban megkapom? Elég soknak tűnik. Alapból egy akciós termékhez használnám. [link]2. EU priority valóban ÁFA és vám mentes, HK warehouse-bol?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Szia, no végül úgy néz ki az Atomstack A5 lesz a befutó a munkafelület mérete és a lézer erősségi miatt.
Csak sajnos úgy látom, hogy pont most fogyott ki a CZ raktárból így valszeg Ali lesz.
Ezekhez adnak szoftvert vagy le kell tölteni pl .a LAser GBL-t?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #18908 üzenetére
Szoktak adni, de nem mindig a legfrissebb van a pakkban. Érdemes körbenézni a Neten hogy mások mit használnak hozzá.
-
Jabby
őstag
válasz anonymus89 #18908 üzenetére
Szerintem újra van CZ raktárról, 76.367 Ft, ingyenes szállítás.
-
anonymus89
addikt
Persze előrendelhető és talán útjára indítják 26-án de ha mégsem akkor 1 hónapot kell várnom inenntől kezdve.
Igaz van rá kupon 189$-ig leviszi de inkább megrendeltem aliról 209$-ért.[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
nistv4n
tag
Sziasztok, Sajnos el lett írva az email címem a banggood rendszerében (gmai a gmail helyett), a megváltoztatását feladtam, a support nem segít érdemben.
A gondom az, hogy van egy rendelésem, ami azt írja, hogy Processing - Our staff will email you about your order. Please check your inbox. [kép]
Ezt én nem fogom megkapni értelemszerűen, így titeket kérdeznélek: aki rendelt nemrég valamit, de még nem változott a rendelés státusz shippingre, hanem order processing, megnézné, hogy neki is ezt írja-e a banggood? Vagy tényleg akarnak valamit egyeztetni? Ha mindenkinek ezt írja, akkor sablonszöveg, és nem szenvedek tovább az email fixálásával... A következő rendelést egy másik fiókról intézem majd.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz nistv4n #18912 üzenetére
Új fiók, nem változtatnak e-mail címet, ha az e-mail cím változtatás első e-mail-et nem kapod meg és hagyod jóvá akkor nem megy, így jelen esetben sem.
De a szállítás az független attól hogy nem kaptad a vásárlási értesítőt.
A staff -os akármi legfeljebb akkor jön ebben a részben ha kifogytak és később küldik mást nem igen kell jóváhagyni.
A BG mobil app-ban belépve neme lesz beszédesebb a dolog? -
-
nistv4n
tag
válasz nistv4n #18914 üzenetére
Megoldódott, a tanulság az, hogy ha az általam mutatott szöveg vár valakit a rendelésnél, akkor tényleg kapcsolatba akarnak lépni velünk. Nekem úgy néz ki sikerült megoldani chat-en keresztül, a címem túl hosszú volt, amit a PayPal lökött át nekik, így nem tudták feladni a csomagot.
-
Topikgazda
válasz nistv4n #18916 üzenetére
Nekem a Banggood-on megadott címre postáznak, nem megy a PayPal cím hozzájuk, mert akkor nem lenne megye a címkén, de érdemes csökkenteni a karakterek olyan szintre hogy maygar postás értelmezni tudja, a külföldieknek a Hungary kell csak.
A PayPal-on meg elegendő az 1.címsor írni, ugyanúgy a BG-n is Address Line 1 röviden. Nem szoktam szóközt hagyni pl itt: 107.sz.1/1. -
vandor01
őstag
banggood storry
Dear Customer,
Thank you for shopping on Banggood and sorry for the delayed.
We are sorry to inform that there might be a litter bit delay of the normal refund arrival time. Would you mind waiting and checking it later? We will try out best to complete it as soon as possible.
We apologize for the inconvenience caused.
Best regards,
Banggood Customer Servicea valaszom miutan mar 2 honapja ucsorognek parezer forinton....
nem nagy lovii de hat k....k beHi,
No problem I do not need to check it later....
bcus PP will send msg when refund (4877 HUF) arrives there...
But client patience and understanding can be finish after 3 weeks!? May be the frustrated client is thinking about that to ask help from PP? NO not me only may be the frustrated Client..... May be after 4 weeks?
I suggest 4weeks is not "litter bit delay "BG sold something at 28SEP
BG did not start to post it until 21OCT
BG did not refund it from 21OCT today is 14NOV (3weeks) ???
best regards
n[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
nekem nincs szuksegem forditora magamtol megirom es megertik mit hadovalok
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
szoval ha tele rakom
- dear
- please
- would you
- apologize
- inconvenience
- litter bit delayszep szavakkal? akkor hop mar fizetni is fognak?
aki hetekig sunnyog az nem akar fizet... asztalt kene raboritani![ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz vandor01 #18919 üzenetére
szoval ma reggelre!
BANGGOOD TECHNOLOGY CO., LIMITED 4 877 HUF összegű visszatérítést küldött
oktober 21-tol november 16-ig! hanyszor 3 munkanap?
PP-es nyomasgyakorlas utan......
szeptember 28-ai rendeles amit oktober 21-ig b....k feladni
bizti rajta minden!
megeri? minek szivoznak fillerekert kozben a csapbol is a BG reklam folyik!az az erdekes hasonlo szitum volt ebben az idoben 3x is
rendel az ember 24oras postazasra azt meg 24nap mulva is kotlanak rajta
de lemondtam.. es masnap a PP-en volt a zseton sot volt SOFORT fizetesu is
es oda is 3 munkanap alatt ott volt a refund..... de ez???
-
SoulReaver
veterán
válasz vandor01 #18924 üzenetére
Nekem nincs ilyen negatív tapasztalatom a BG-vel. Sokat rendeltem már tőlük. Mondtam is vissza rendelést és szépen vissza is kaptam a pénzt. Mindig nézem, hogy mi az amit 24h shippingel tudnak küldeni. A 24h-s shipping is általában 2-3 napba telik nekik. Az csak amolyan tájékoztató jelleg.
-
vandor01
őstag
válasz SoulReaver #18925 üzenetére
nekem sincs de neha neha csinalnak hulyeseget...
5 övé már minimum heti 1 rendeles! 56e credittel...
ma is rendeltem egyet 22 ejro alatt 3 drone vazat....[ Szerkesztve ]
-
wocsok
tag
Sziasztok!
Kínából rendeltem EU priority line szállítással, gls csomagküldő szám jött, és úgy tűnik Kínában adták fel és innen is lehet követni. Így valószínűleg vámolva lesz akkor? -
Topikgazda
válasz wocsok #18931 üzenetére
Az amit írtam annál is CN volt a Ship From. A GLS csak Európán belül szállít, nincs kínai részleg. De ez a szám nem jó, túl kevés a karakter, 6 számjegyű futáros nyomkövetési szám nincs. A vásárlásnál ez a szám van beírva? Ha igen pontosítani kellene velük, mert nem jót írhattak be.
-
fape
senior tag
A tojás törős daily bonus eltűnt az androidos app-ból? Tudom böngészőből is elérhető.
Nem ezeket a drónokat keresik!
-
vandor01
őstag
válasz wocsok #18931 üzenetére
mivel nekem is volt problemam ezert nyomozni kellett merre a csomag?
azsiabol ejropaig a bejovo cuccnak nincs koze a GLS-hez
masik ceg vmi globalis sunda-bunda libsis-tokes bagazs hozza be
nehogy fizetni kelljen erte egy filler vamot is... ami persze jo nekunk
ez a ceg pedig a ECDC Logistic
lehet a GLS rendszerebe bekerul nyomkovetik es amint megerkezik az ECDC vamszabad misimoso teruletere akkor vagy erte mennek vagy ECDC szallitja le a GLS belgiumi kozpontjabal es ezzel mar EU-s csomag lesz amit a GLS fog a tovabbiakban managelni!
ennyi.... vard meg mig ejropaba beerkezik (Puurs) utanna a TN meg fog lodulni!CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
wayne1
senior tag
Hali
Rendeltem 3 Zeblaze okosórát a gyerekeimnek karácsonyra. Ma jött meg, viszont az egyik hibás, nem működik jól. Az összefoglalóban találtam egy linket, hogy hol kell jelezni a problémát. Írtam nekik, csináltam egy videót is amit youtube-ra felraktam és a linket csatoltam. Kérdésem az lenne, hogy kapok -e visszaigazoló e-mailt, hogy írtam nekik (mert még nem jött) és, hogy kb hány nap mire reagálnak rá? Köszönöm -
Torony 1.
tag
üdv,sziasztok.szeretnék segitséget kérni abban ,hogy asztali gépen (win10 alatt) ,hol találom meg a csoportos (group buy) rendelés opciót,lehetöséget? a mobilalkalmazásban megvan,egyértelmű,de asztali gépen nem találom.lehet,hogy ez is az app sajátossága csak?
előre is köszönöm a segitséget[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Torony 1. #18943 üzenetére
Mindig a Snatch oldalon van. A középső menü pont.
Viszont majd itt oszd meg Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.) ha valamit szeretnél így megvásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs