Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz luciferk #17850 üzenetére
Majd akkor látod hogy van valami ha megérkezik Luxemburgba, minden Kínából jövő nem kínai szállító esetén így van. Egy konténerben szállítják több más csomaggal együtt, így nincs egyedi könyvelés, majd ha a külföldi posta a kezelésébe veszi a megérkezés után.
Ez gyorsabban jön egyébként.[ Szerkesztve ]
-
Tangerine
senior tag
Bocsi, csak közben eljöttem nyaralni, és most jutottam gépközelbe.
Bőven 40 USD felett van, kb. 35e HUF volt. Kupon nem volt. Ez egy többrészes cucc, aminek az egyik része már megjött és az szintén vagy 19e volt, de önmagában nem használható. Kéne a többi alkatrész is hozzá.
[ Szerkesztve ]
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
Tangerine
senior tag
válasz qqcqqc #17838 üzenetére
És akkor újra indul a 90 nap? Mert akkor már a paypal garancia is lejár ami asszem 180 nap.
Kötöttem rá shipping insurnce-t, de akkor hiába, mert nem ért ide így sem.:
Sub-Total: Ft33,580
Shipping insurance: Ft672
Egyébként te újra kérted, és a második ideért? Mennyi idő alatt?[ Szerkesztve ]
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
babe98
csendes tag
válasz herrká #17839 üzenetére
Megkaptad már azóta a csomagot?
Ha még nem, akkor elkezdhetsz aggódni, mert nekem ez volt a logban és ma (illetve már tegnap) hozta meg a posta:
Jul 02, 2020 16:20 DEPARTURE FROM DSTK
Jul 01, 2020 00:20 ARRIVED IN DSTK
Jun 30, 2020 22:30 TRANSPORT TO DSTK
Jun 29, 2020 00:20 ARRIVED IN ALASHANKOU
Jun 25, 2020 15:00 DEPARTURE FROM WAREHOUSE
Jun 25, 2020 13:00 EXPORT CUSTOMS CLEARED
Jun 23, 2020 01:04 SHIPMENT READY FOR TRANSPORT
Jun 21, 2020 02:32 ITEM IS ANNOUNCED / BPOST RECEIVED THE INFORMATION
Jun 21, 2020 01:54 ITEM DESPATCHED TO TRANSSHIPMENT HUB
Jun 21, 2020 00:38 PROCESSED AT ORIGIN HUB
Jun 21, 2020 00:37 RECEIVED SHIPMENT
Jun 19, 2020 05:55 Package has been sterilized and shipped out.
Jun 19, 2020 05:35 Our warehouse has started packing your items.
Jun 15, 2020 13:03 Order submit.Belegondolva az is lehet, hogy egy ordas nagy kamu ez a log, mert ezek szerint 4 nap alatt ideért "DSTK"-ból úgy, hogy ezalatt még a magyar posta keze is betette a lábát...
Az is furcsa, hogy az Orders Detailben "Standard Shipping" a szállítási mód, a csomagon meg "Small Packet BY AIR" van. Vagy a kettő nem zárja ki egymást?
-
Topikgazda
válasz babe98 #17856 üzenetére
Kazahsztánból 5 nap alatt nem érkezik meg a következő állomásra ami vagy Vilnius vagy Breszt esetleg valami lengyel város lesz.
Nem látom hogy te Magyar Postát hol látsz, július 2 az hogy elindult Dostykból legalább 20 nap mire ideér és lesz még vagy 3 megérkezés a célországba bejegyzés, mert írják a tranzit országokat is.
Egy dolog hogy légi szállítás, a másik meg az hogy konkrétan mivel küldi a logisztikai cég.[ Szerkesztve ]
-
Peggeone
csendes tag
Sziasztok,
Gyűlölöm a levélkaratézást, most se mennék bele, de az értékhatár már bőven átlépi az ingerküszöböm. Rendeljkínait, nagyonkupon, allergiásgyerekek, pontkapórajött...
Kérdés, ha van szállítási biztosításom, továbbá a posta track-ben van súly adat, az növelheti az esélyeimet 0%-ról valameddig, hogy visszakapjam a pénzem vagy újraküldjék a rendelt terméket? Merre induljak el? Ha tudnátok tanácsot adni, azt nagyon köszönöm.
CQ610399439DE[ Szerkesztve ]
-
-
Beni2360
félisten
válasz Razermazer #17861 üzenetére
Mint írtam ezen kereső szerint 23.-a óta be is érkezett és semmi mozgás. A fenti dátum megy csúszik naponta előre. A magyar postai oldalon még a máj 29 elküldés szerepel.
Valami nagy gubanc van megint.
Tegnap írták a helyi facén, hogy az illető köszönt a helyettesítő postásnak aztán a közértből haza érve 3 db értesítőt talált a ládájában.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Topikgazda
válasz Razermazer #17861 üzenetére
Nem. Ez a központ Europe Processing center Kínában van, onnan indítják.
-
3u4ic
csendes tag
Nekem is Feucht felé tart 2 csomagom.Az egyiknek 3 hete invalid a követése a második él már ugyan, de még nem mozdult 1 hét alatt.Elég komoly érték van bennük, ha eltűnnek biztos hogy tökön szúrom magam.
---
-
Topikgazda
Megjelent az EU Bizottságának a rendelete amelyben meghatározták, hogy nem 2021 január 1-től lépnek életbe a 22 €-os kis értékű küldemények vámkezeléseire vonatkozó módosítások, mármint az hogy eltörlik. Lényegében csak jövő nyártól (július) lépnek életbe.
(Zagyva szöveg, de a lényeg az előzőleg leírt)[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudjátok mondani, hogy kell jelszót módosítani a banggood-on?
Nem tudok rájönniKöszi!
-
Beni2360
félisten
válasz Monaaaaa #17869 üzenetére
Én is akartam csak elfelejtettem az új jelszavamat ami meg kellett volna adnom.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Quidam
csendes tag
válasz Peggeone #17859 üzenetére
Úgy néz ki, egy cipőbe járunk. Az én csomagomat szinte már biztos, hogy elnyelte Feucht.
Holnap jelzem BG-nak, mivel lejár az Expected delivery date és a tapasztalatok alapján 2-4 munkanap alatt már meg kellett volna érkeznie Magyarországba.
http://parcelsapp.com/en/tracking/CQ610139218DE[ Szerkesztve ]
-
Peggeone
csendes tag
-
őstag
válasz Peggeone #17882 üzenetére
Velem is így csinálták.
-Jaj, úton van az, csak a vírus.
-Érdeklődjek a helyi postánál.
-Na még X nap, hátha megérkezik.
Március 3-án rendeltem egy tabletet. Március 19-én elakadt, és azóta sem mozdul. 4-5 levélbáltásom volt velük, mindig 1 napon belül jött válasz, de ilyen lerázó szöveggel, mint amit felsoroltam. Végül mult héten újraküldték, és adtak egy GLS számot.
Mondjuk az is izgalmas lesz, nem tudom hogy fogom átvenni. -
Tangerine
senior tag
-
vigyorgó
tag
Üdv!
Érdeklődnék mi a tapasztalat ha nincs nyomkövetési száma a csomagnak van e jelentősége kiszállítást tekintve?
Abból a szempontból érdekelne hogy az eltűnt csomagok nagyobb részének nem volt nyomkövetési száma esetleg?
Mivel nincs nyomkövetési száma a csomagomnak a csomag megérkezése előtt az appban jelzik még hol tart?Azért lenne jó tudni mert ha nem akkor nem nézegetném az appot ezügyben rendszeresen.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz vigyorgó #17885 üzenetére
Milyen szállítással lett rendelve? Nem jelzik, de azért nézd meg a böngészős oldalon a szállítási infókat, lehet hogy lesz valami. Amit a német posta "elveszít" annak mindnek van rendes német postai nyomkövetési száma és EU Priority szállítással van rendelve. Ha nem ilyennel lett fizetve az nem jár arra.
Az sem amit linkeltél.
Agyament banda , mit sterilizálnak?[ Szerkesztve ]
-
Razermazer
őstag
Sziasztok
Rendeltem még egy kis semmiséget tőlük, de kétségeim támadtak, jó lesz nekem ez az Olaszország mint végcél, én nem olasz vagyok megfordították a zászlónkat.
Az első rendelést ugyanarra címre sikerült jól belőni ezt miért nem vagy jó ez így Air Parcel Registerel jön[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Topikgazda
válasz Razermazer #17895 üzenetére
Még változhat, mert ez csak szállítás igénylés, ha átveszik akkor pontosítható. Most hiába írnál neki nem igazán tudják ellenőrizni.
Most még ez az állapot: Order generated/Shipping Label Created, Destination Country - Not Found -
Razermazer
őstag
Köszönöm V a segítséget mint mindig akkor itt is csak a türelem.
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Nektek mostanában feladják a megrendelt termékeket, vagy hetekig ülnek rajta, mint nálam?
Nekem június eleje óta két olyan megrendelésem is volt, amelyet az előrejelzett feladási határidő után 2 héttel sem sikerült feladniuk, és megjelent a refund gomb a megrendelés oldalán, ezekkel éltem is és azonnal vissza is utalták a pénzt.
Most ismét rendeltem tőlük egy terméket, aminek az adatlapján azt írják: "Ships in 24 hours". Express shippinget fizettem, mert sürgős lenne. Erre ezt sem adták fel, már hatodik napja csak Processing a státusza!
Mi a franc történik itt, leállt az egész rendszer? Ez most a vírus fellángolása miatt van? Vagy miért nem teljesítik a megrendeléseket sorozatban hetek óta?
Ti mit tapasztaltok? -
vegyszer
addikt
válasz Andralin #17898 üzenetére
Nekem június 14-én cseh raktárról rendelt motyót nem sikerült feladniuk. Azaz csehül megy még ez is...
Persze várjak, vagy rendeljem meg Kínából, igaz lassabban, és lehet, hogy a német posta feketelyukán keresztül jönne, csak 30%-kal drágább (és nem pontozható), mint amennyibe nekem volt...
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Razermazer
őstag
válasz Andralin #17898 üzenetére
Szia
Nekem két csomagom is van mint fentebb láthatod, mindegyik Kínai raktárból.
Az egyik már a nyomkövetés alapján megérkezett Europába a nagyobb értékű, a másik meg még csak előkészület alatt van.
Azon izgulok én is, hogy a német fekete lyuk el ne nyelje, meg ha a covid fellángol akkor pláne soha nem ér ide egyik sem.
Mindegy bőven időben van ha azt túlhaladtuk majd kérek visszatérítést, oszt kész.
Ha meg megjön egybe és nem darabokba akkor meg örülünk.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P50, újszerű áll., FullHd, i7 6. Gen., 16 GB DDR4 Ram, nVidia Quadro M2000 Vga
- Hitachi 120GB HDD
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Tamron SP 24-70mm f2.8 Di VC USD(Nikon F) eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest