Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
-
cof
veterán
válasz klacaca #16434 üzenetére
Akkor ezt "elcseszték". Ha EU-ban lett volna feladva nem vonják vámeljárás alá, kínából bejött hollandiába, és ott lett újra feladva, de lesz rajta egy címke, hogy még vámot nem fizettek érte. Sok mindent nem tudsz tenni, átveszed és majd megemlíted nekik, vagy ha nem veszed át, 1 hónap után visszamegy a feladónak.
De majd a TG biztos mond valami tuti tippet.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Topikgazda
válasz klacaca #16429 üzenetére
Sehogy, nem volt még ilyen.
Onnan indul ahonnan rendelted, ott a vásárlásnál a képernyőn, Ship from:... ha ott CN van akkor már helyből nem jó.
Itt az lehet hogy holland posta sárga címkét és nem kéket tett rá, mivel Kínából jött.
A nyomkövetésnél hogy látszik az útvonal?
Ez a postás malőr sajnos, igaz ritkán de előfordul. 40 $ feletti az érték?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz klacaca #16437 üzenetére
Nem igazán van ötletem, nekem az összes ilyen holland feladású volt és egyszerűen megkaptam. Mondjuk én mindig jelölöm hogy nem kell Banggood címke, nem kell azt tudni hogy ők küldték.
Ha rákérdezel akkor elmondhatod ha UK raktárból vetted miként lett ez vámeljárásos.
Ma még 12:00-ig 06-1-421-7235 telefonszám[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz klacaca #16439 üzenetére
Azt nem is javasoltam. Viszont csak érdemes lenen levelezni velük hogy a +költség miatt mert nem megfelelően küldték némi károd keletkezett, hiszen Angliából vártad ami még EU-s országnak tekintendő minimum december 31-ig.
Bár a hollandok nem tudom hogy tudnak-e erről. -
MrDerekas
addikt
válasz klacaca #16441 üzenetére
Nekem volt már ilyen. Sms után vártam a levelet, aztán nem jött. Ellenben a termék rendben megérkezett. Tehát vámeljárás alá vették, de nem vámolták.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
Topikgazda
válasz klacaca #16450 üzenetére
Azért vetted az UK raktárból mert tudtod szerint azon már minden költség, vám és áfa rendezve van és ezért kerül annyiba és közelebb van az ide szállítása. A postázás és díja EU-snak volt írva. Meg sem vetted volna ha csak kínai raktárból jön, mert a +költségek miatt nem éri meg. Mivel még is onnan érkezett téged ők átvertek. Emiatt az xxxxx összegű költséget illene megtéríteni.
Nem lehet az üzletpolitikájuk része a vevők becsapása, így nyitottan várod a megoldásukat a problémára. -
Topikgazda
válasz klacaca #16868 üzenetére
Buta a postás Hong Kong az nem Kína. Milyen számlát küldtél be? A BG számlán tényleg az van, de ez te küldenéd be miután kérik, így vámolásra kiválasztáskor ez nem áll nekik rendelkezésre, de amikor az Összefoglalós leírásban erről van szó akkor természetesen a normál kínai vagy hong kongi küldemények esetében küldenénk ezt, ha pontos a végösszeg, ha nem egyezne a kifizetett összeggel akkor tilos beküldeni.
Egy holland postafiók szokott feltüntetve lenni, feladóként és visszaküldési címként, ilyesmi[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz klacaca #16872 üzenetére
Nem azt a számlát kellett volna beküldeni, de mindegy, mert a te csomagod direkt jött Kínából.
Most akkor nem értem, már megkaptad vagy honnan tudod hogy mi van rajta?
Ha sárga címke akkor azt a hollandok egy az egyben küldték tovább mivel nem náluk lett feladva, hanem akkor ezek szerint Kínában.
Ha ugyan ez a címke amit linkeltem akkor nem lehet rajta az a sárga.
Már írtam, át kell venni és a + költséget megreklamálni, mivel nem EU-s szállítás volt[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz klacaca #16890 üzenetére
Ezt gondolom hivatalos igazolásnak a vásárlásról, mert ezen rajta van minden információ ami szükséges, nem kell több ennél: Amit a Banggoodtól kaptál vásárlási értesítő e-mail, a Thank you for your order 99999999 with Banggood pdf-be nyomtatva, mentve
Ugyanis a számlán akkor is Hong Kong szerepel ha konkrétan Spanyolországból érkezik a csomag.
A címzéses címke is olyan mint amit feltettem kép? From és To részek. Ha igen akkor a holland posta szúrta el, ha valami CN22 forma akkor meg nem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Asus TUF VG28UQL1A
- Lenovo Thinkpad P50, újszerű áll., FullHd, i7 6. Gen., 16 GB DDR4 Ram, nVidia Quadro M2000 Vga
- Hitachi 120GB HDD
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs