Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Könyörgöm, olvassatok.
Az iGO-nak nincs boltban megvásárolható PNA verziója. Csak PDA-s. Ezért nem megy. Az eladó átvert. PNA-ra iGO-t tenni nem legális.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
fenyo
csendes tag
És szerinted ki nem sz*rja le?
Senki nem fog lelkiismereti kérdést csinálni belőle, főleg akkor nem, ha az SD-kártyásat még meg is vette, tehát fizetett érte.Mondjuk én nem szarom le, te pedig kaptál 3 nap kitiltás warezre buzdítás miatt, lesz időd gondolkodni a tiszteletről meg a szerzői jogokról is. - Bog
[ Módosította: Bog ]
-
futár
senior tag
Hát ez egy jó húzás volt tőled Bog, csak akkor a PH. felhasználók felét ki kellene tiltanod.
Azt gondolom egy "warn" is elég lett volna, amiben figyelmezteted a PH alapszabályára.
És, ha ez nem használt volna, akkor kitiltod. Ennyi kikívánkozott belőlem.
Üdv. FutárHa hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
-
Obolony
senior tag
hello GPS szakik!
ajánljatok nekem egy jó Garmin cuccot, amiért nem kell lekapjam a gatyámat is ha meg akarom venni, de jó a jelerőssége, szép fényes, napon is jól látható a kijelzője, és 2 gb-os memóriája van, avagy elfogad ekkora sd kártát bővítésnek.
nekem nincs szükségem se hangvezérlésre, se msn-re, se blútyutra, se semmilyen csicsára. csak működjön jól, és mondja merre menjek, azt viszont gyorsan és megbízhatóan, és jól láthatóan.
Köszi
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
Obolony
senior tag
esetleg a mod flood után valaki szakmailag is hozzászólna a topichoz?
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
akyyy
senior tag
Üdv. Van egy Mio Moov 310-es készülékem, amibe van beépített TMC vevő. Tettem rá szépen iGO8-at ami szépen muzsikál, pontos is, de a TMC-t az istennek sem akarja látni, pedig van benne, és működik is. Lehet a protokolt, portot és adatátviteli sebeséget kéne megadni?
Ezeket az adatokat honnan tudhatnám meg? Vagy valakinek nincs ilyen készüléke és tudja használni?
-
akyyy
senior tag
Akkor persze nem igohoz kell, csupán szeretném tudni a protokolját, portját és adatátviteli sebességét. ennek tudáa is illegális?
-
yodee_
őstag
hello!
haverom adott nekem egy navit (nDrive G50), hogy frissítsem. nem tudom van e értelme ezt a rajta lévő progit frissíteni, lehet hogy egy igo jobban esne neki. megoldható szerintetek?
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
Neszójábe
senior tag
Sziasztok!
Acer N35 ROM frissítéssel kapcsolatban tudna valaki segíteni?
K. L.
sry, most látom, hogy van pda topic
[ Szerkesztve ]
Peace
-
Balinov
titán
Bog, ezt nem tudtam.
akyy: nekem Navigon 2310-esem van, mikor nyaron atszeltuk europat ahol elerheto volt a TMC hozta gyonyoruen. Termeszetesen gyari Navigon Sw-vel hasznalva
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
draff
aktív tag
Nekem is olyanom van, (egy noname i838-as), amit nagyjából 2 hete vettem baráti áron az Allee nevű bevásárlóközpont Media-markjában. Persze olcsón azért, mert szoftver nélküli.
A beépített fényképezőgépe egy rakás sza.. móca, de a netről letöltöttem hozzá az iGO8-at a Tesco-ban akciósan 1990 forintért vett 2GB-os SD kártyára "oszt jónapot". Azóta is megy a navigálás mint az álom.
Nem kell itt nagy csodákra várni, meg az iGO8 megvásárlásáról, illegalitásáról órákon át elmélkedni. A netről általában lejön a legfrissebb működő verzió is, csak kicsit keresgélni kell hozzá.
Türelem, kitartás ... és minden OK.[ Szerkesztve ]
-
veber
tag
Hi
van valakinek tapasztalata a következő navival: ALCOR MEET XL?toki
-
Bog
HÁZIGAZDA
Elmélkedik a tököm. Netről lehúzni, noname navira feltenni illegális és a törvény bünteti. Ezek tények. Neked pedig javaslom, hogy tartsd tiszteletben az alapelveket. Nem azért jár el villámgyorsan a kezem, mert a szerzői jogok élharcosa vagyok, hanem azért, mert a fórum üzemeltetője is felelősségre vonható, értve vagyok?
-
stevekee
csendes tag
Hali!
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy egy alcor meet tipusu gps-re milyen navigácios szoftver megy?
Én az IGO-val probálkoztam de semmi. Átneveztem de úgy sem.
Előre is köszönöm!![ Szerkesztve ]
-
Schaf
tag
A sok kérdés miatt:
"...A fénynél csak a közösségi hálókon terjedő hülyeség a gyorsabb...."
-
Schaf
tag
Jahh.. csak mielőtt valaki vásárlásra vetemedne a cikk elolvasása ellenére...
Egy másik fórumon épp most panaszkodik egy vevő, hogy vett egy Navon N470-et iGO8-cal. Teljes EU térképpel... térképfrissítéssel....
Na ja.. csak kiderült a turpisság! Ugyanis a készülékben CSAK a HU térkép Topmap, az összes többi TeleAtlas...Ez amellett, hogy nem kis átverés, azt is jelenti, hogy ingyenes frissítést a tulajdonos csak és kizárólag a HU térképre fog kapni.. már ha azt egyáltalán kap.. és van még bőven érdekesség a márkával kapcsolatban. Szal' meg is van a következő cikk témám így karácsony előtt.
[ Szerkesztve ]
-
Schaf
tag
A "CNS számlájára" pozitívumként a 2 év gari írható.. más tekintetben nem sok érdemi különbség lehet abban az árkategóriában.
Wayteq és BP pl. létezik ugyanazzal a hardverrel mindkét márkában, csak más csomagolásban.
-
sevcsenko
csendes tag
Hali mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni!
Egy hét szervíz után visszakaptam a telefonomat (i900) a szervízből (leejtettem és nem látta a sim kátyát), szerencsére meg tudták javítani.
A problémám viszont az lenne, hogy első bekapcsoláskor mikor már benne volt a micro SD kártya rajta az iGO8-al rákérdezett, hogy fel-e installálom el is végezte azt, viszon most sehogyan sem akar elindulni!!! Azt írja, hogy nem találja az adatbázist, és helyezzem be az eredeti SD kártyát.
Nem értem!
Mi lehet a gond?
Előre is köszi!
Sev -
draff
aktív tag
Van azért egy pár tévedésed.
Ez a navigátor egyáltalán nem noname, (bár én viccesen annak neveztem) s ahogy én a neten villámgyorsan végignéztem, bizony különböző árakon de elég sok helyen hirdetik,
továbbá - van neki eredeti doboza és mindenféle hozzá való cuccok,
továbbá - én se a Keleti pályaudvar környékén egy kapu alatt vettem valami seftes cigánytól, hanem egy közismert és nemrég megnyilt nagyáruház Média Mark-jában jó magyar forintért!
Továbbá - a neten mindenféle számítógépes progikat lehet találni, hogy aztán az egyik letöltöttel simán elindult az iGO navigálás, az egy dolog.Ha már annyira a szerzői jogok élharcosa vagy, hát kérdezd végig az országot /de elég csak itt a fórumtagokat/, vajon hány felhasználónak van legális operációs szoftver a gépén? Szerintem 10-ből 7-nek nincs! És akkor mi van?
Az illetékeseknek és a forgalmazóknak nem kellene olyan drágán adniuk a cuccokat és akkor minden oké lenne.
Ha meg mégis annyira drágán próbálkoznak, hát egyáltalán ne csodálkozzanak, hogy erre fel "mindenki másként csinálja". Ez egy ilyen ország ---pl. amikor az szdsz egyik nyilt napján a Windows-ablak alsó mezőjében megjelent a nem legális szoftverre utaló jelzés, akkor miről is beszélünk? Egy szdsz-nél! Tele volt a hírrel a média és aztán mi lett belőle?
Szerzői jogok ide vagy oda - egyszerűen semmi sem lett!
Mindenki hallgat róla mint macisz@r a fűben. -
INMOTEP
őstag
-
INMOTEP
őstag
a hátoldalon van valami Z6 felirat és szerintetek ez lenne ? [link]
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
válasz runner 125 #889 üzenetére
ma megyek érte 4 körül lemérem
-
runner 125
nagyúr
-
brutte
aktív tag
Hali!
Most vettem egy Navon n470-es GPS-t.
Rá akarok rakni egy SD kártyára az Igo 8-at csak nem ismeri fel ha így 1 mappában másolom rá van valakinek ötlete hogyan kéne ezt megcsinálni?
Brutte"Soha ne add fel! Csak ha van rajta elegendő bélyeg!"
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nem fogtad fel, látom. Igo8 ráhekkelése bármilyen navira törvényellenes. PONT. Mi itt egy rettentően nagy fórumot próbálunk karbantartani és nem óhajtom azért becsukni, mert pár tehetség warez tanácsadást végez. Kész, pont, nincs tovább, rohadtul nem kell idekeverni sem az árakat, sem az szdsz-t, sem mást.
-
INMOTEP
őstag
válasz runner 125 #892 üzenetére
Noss igen bizonyára anyi Lenne itt egy másik Gps pda is , Airis T620 ma kaptam hibásan , töltöre kötve a narancssárga led világit, de nem kapcsol be a készülék , a reset gomb benyomására 2 led is világit de akkor se semmi , adatkábelal rákötöttem a gépre de a windows nem ismeri fel , mit lehet még csinálni ?
-
fenyo
csendes tag
"Mondjuk én nem szarom le, te pedig kaptál 3 nap kitiltás warezre buzdítás miatt,"
Óóó, most aztán nagyon megbüntettél...
Látom te is hatalom-mániás vagy.
...Hiába, az emberek nagyja tényleg megrészegül a hatalomtól, pontosan ezért nem való neki."lesz időd gondolkodni a tiszteletről meg a szerzői jogokról is. - Bog"
Te nekem ne papoljál a szerzői jogokról...
Aki kicsit is tájékozott, az pontosan tudja, hogy a "szerzői jogok" védése az PONT NEM a szerzők jogainak védelméről szól.
A szerzők megkapják fixen a maguk kis pénzét, aztán utána az igazán nagy pénzeket pont azok kaszálják le, akiknek aztán az ég világon semmi közük nem volt a termék előállításához.
És persze ezek bújnak a "szerzői jogok" mögé, féltik a kiskirályságaikat, a nagy pénzeiket, miközben ők maguk kizsákmányolják a szerzőket, és a vevőket egyaránt.Eleve milyen igazságtalan dolog az, hogy valaki 1-szeresen megdolgozik egy termékkel, és utána ugyan azt a terméket eladja 100000 embernek ugyan azért a pénzért! És extraprofitra tesz vele szert.
Képzeld el, hogy az asztalos csinál egy asztalt, és ugyanazt az 1 db asztalt eladja 1000 embernek. Nem érzed benne, hogy ez mekkora átverés?És azzal, hogy egyes rétegek lewarezolnak valamit az ég világon senkinek sem ártanak!
Enyhén szólva is csúsztatás a warezolást a lopáshoz hasonlítani, mivel a lopásnál amit elemelnek, azaz eredeti gazdájának már nem lesz meg, nem élvezheti a terméket, míg a software esetében ugyanúgy megmarad az eredeti gazda számára is!
Akinek nincs pénze megvenni ezeket a drága dolgokat, az amúgyse venné meg, tehát bevételtől elesésnek tekinteni megintcsak csúsztatás.És mondom mindezt úgy, hogy magam is programozó vagyok!
Te meg ezeken gondolkodj el!
-
fenyo
csendes tag
"Nem azért jár el villámgyorsan a kezem, mert a szerzői jogok élharcosa vagyok, hanem azért, mert a fórum üzemeltetője is felelősségre vonható, értve vagyok?"
Ha ez igaz volna, akkor kitennél egy ilyesmi "táblát", hogy: "A fórumon elhangzottakért illetve tartalmukért a fórum üzemeltetői semmilyen felelőséget nem vállalnak."
És ennyivel nyugodtan el is intézhetnéd az emberek b**zogatása helyett, nem lenne az ég világon semmi gond. Senki nem zárná be ezért a fórumot.
De helyette itt pattogsz minden egyes picikét is nem-teljesen-legális vagy annak tűnő beszólásra. Ki kért erre téged? Te azért kapod a fizetésedet errefelé, hogy bármi, ami akár a leghalványabban is sértheti egyesek "szerzői jogait" azt azonnal töröld, és egyesével mindenkinek megmondogasd, hogy "ejnye, ezt nem szabad, ez büntetendő" ? -
fenyo
csendes tag
Egyébként szerintem nagy marhák a NavNGo-sok, hogy az iGO 8-t csak PDA-ra supportolják, illetve, h csak arra engedik megvenni, feltenni.
Ezzel nem kis bevételtől esnek el, arról nem is beszélve, hogy milyen sokakat terelnek ezzel a warez világa felé. Merthát végülis igazából a hardver a lényeg, rajta a térképet és a software-t úgy lehet váltogatni, mint az alsógatyát...
Ha legálisan nem, hát illegálisan...
Épp ezért esnek el nem kevés bevételtől, mert többnyire csak nem legálisan lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Ukrajnai háború
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest