Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fenyo
csendes tag
Ne szivass már. Megvettél egy térkép és software nélküli GPS-t, amiben sehogy se lehet navigációs software-t elindítani, illetve megadni, h egyálalán merre találja?
Ez kizárt...
Ha egyszer térkép és navi soft nélkül vetted, akkor 1000000% hogy be lehet állítani valahol, hogy mit indítson navigációs software-nek.
Valami leírást kaptál hozzá? -
Mr.Grincs
veterán
Ezen volt ragasztós cucc, de mivel sokszor volt használva ezért fokozatosan lejött így már nincs vákum nem tapad az ablakra...Ezért leszedtem az egészet hogy majd hátha találok rá ragasztót, magát azt a ragacsos korongot. Egyszer találtam de már el is felejtettem hogy hol.
A telefontartó meg nem jó mert ez nem kicsi GPS hanem nagy, Sony U73T 4,3" colos.
Próbáltam ilyen kart találni de nulla eredménnyel.A dobozában sajna nem volt tartalékragasztós balhé Franc essen a sonyba...
Ráadásul a térképe is olyan elavult...[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
-
mbbp
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- BMW topik
- FreeCAD
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest