Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
Van valami lehetőség arra, hogy PNA-ra telepítsek egy DOC vagy PDF readert?
(gyárilag csak txt-t tud, azt is rosszul)
Jó lenne, ha a gari megmaradna
NAVON N260 GPSEsetleg tudja valaki hogy lehet a WIN-tbehozni indításkor rajta?
[ Szerkesztve ]
-
tomcsek1981
csendes tag
Sziasztok !
Macedónia, Bosznia, Montenegró, Bulgária, Albánia országokba szeretnék térképeket szerezni, utcaszintű kereséssel. Ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Egy kicsit már nyomoztam az ügyben, és arra jutottam, hogy IGO8-hoz nincs olyan pl. Macedónia térkép, ahol pl. Skópjeban lehetne rendesen utca szinten keresni.
Ekkor láttam, hogy létezik egy AdriaRoute 3.0 térképcsomag, amelyben éppen ezek az országok találhatók meg utcaszinten. A bökkenő csak az h ez a csomag Garminon működik elvileg. Azonban találtam egy "Garmin Mobile XT v5.00.30w ASN for Windows CE 6.0" nevű progit, amivel elvileg Wayteqből920(ugyanis a vas már megvan) Garmint lehet varázsolni. Van valakinek tapasztalata, hogy hogyan lehetne a garminos dolgot feltenni, majd a térképcsomagot installálni? Egyáltalán melyik könyvtárba kell tenni a térképet vagy valami autoinstallal megy ?Előre is nagyon köszönöm !
Üdv,
Tom
-
betyko
csendes tag
-
jubilleum
senior tag
túráshoz milyen digitális térkép lenne a legalkalmasabb?
-
puki78
csendes tag
válasz Viktor0610 #300 üzenetére
Szia Viktor0610!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Az egyik ismerősöm adott egy Garmin nüvi 250-est és teljesen üres!
2 GB belső memóriával rendelkezik és nem jutok vele dűlőre!
Nekem Windows-os PDA-m van ott teljesen más minden!
A kérésem a következő lenne:
szükségem lenne némi instrukcióra(részletes),hogy mit,hogyan csináljak, hogy működjön!?
Mondom teljesen üres, az asztali gép látja!
szabad terület: 1,86 Gb, foglalt: 4,00 Kb.
Bejön egy kezdő kép,loading maps.....,és ez
" No detailed maps found that support routing.
The nüvi cannot be used without them."
......."térképek nem találhatóak és a nüvi nem használható nélkülük"..........
Előre is köszönöm!
Gyuri!
Persze mindenki más segítségét szívesen veszem!
Köszi mindenkinek![ Szerkesztve ]
Ne tégy olyat másokkal, amit nem szeretnél,hogy mások tegyenek meg veled!
-
Kalozman
tag
Sziasztok!
Nokia telóhoz szeretnék gps vevőt.
ld-3w vagy ld-4w ezt a kettőt néztem ki. Valakinek tapasztalatok ? Melyik a jobb ? a 4w drágább, de a gyári adatok szerint sokkal kevesebbet bír időben, nomeg belső aksis ami nem biztos h jó.
elösször azért akartam a 4w mert annak van a csomagban övcsipesz meg felakasztható, ami gyalogos navigálásnál nem rossz. De itt olvastam h a 3w bár nem túl praktikus mert nagyobb, meg nem akasztó, de táskából vagy zsebből is működik. Ehhez valakinek hozzászólása ?
A válaszokat előre is köszönöm. -
flash-
veterán
Sziasztok!
Kérlek ajánljatok nekem egy PNA-t!
Elvárásokevállt,megbízható típus,lehessen rá tenni könnyen az új IGO térképeket!
És szeretném ha TNC funkciót tudnám használni!
mit tudtok ajánljani?[ Szerkesztve ]
-
Kalozman
tag
UP
-
AndrewTdi
addikt
semmi
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
hallo,
hol szeretnel TMC-vel kozlekedni ?Mire szeretned hasznalni a navit, mit tudjon ?
Eredeti Menni Nyolc legyen rajta ?mfg
Üdv: Betyko
Hát szeretnék olyan PNA-t, amiben van TMC ugyanis ha néha néha felmegyek budapestre akkor jelezze nekem a dugót,stb.
Szeretném hogy IGo-t lehessen rá telepiteni(akár másoltat is)
És nem baj ha van beépített tnc vevő.
Ezek a fontos kritériumok na meg a megbízhatóság.
mit tudtok ajánlani?[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Van nálam egy Mio Moov 200-as készülék. PC-ről tud ez tölteni,mert reggel óta fent van,de még mindig narancssárgán világít a led. Vagy ez a normális?
A C520-asom zölden szokott,ha feltöltött!
Tigris, tigris, csóvafény...
-
betyko
csendes tag
szia...
szoval eredeti Igo 8 as PNA-t kapsz ket helyt is....Nezz szet a ww.cns.co.hu weboldalon, illetve
az alcordigital.hu weboldalon.Beepitett TMS-s PNA nem jellemzo magyarorszagra, mer nem igenylik, aki igenyli az pedig vesz hozza kompatibilis kulso mini TMC vevot !
Tudnam ajanlani a CNS Stylus vagy ha varsz kicsit a 6 Zollos CNS keszulekeket, kulso TMC vevovel, eredeti Igo.val...
UI:
RDS-TMC jelet magyarorszagon csak a petofi radio sugaroz, de nem hiszem hogy frankon fog mukodni !!NYugat europaban hibatlan
na remelem tudtam segiteni...
udv
Üdv: Betyko
-
zack
nagyúr
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Motoron használva zsebben, használhatatlan a Samsung Omnia2 GPS vevője. Elmegy a jel, késik a hang, szóval ami rossz lehet az rossz, és pontatlan, de csak ha zsebben van, viszont máshová nem tudom tenni.
Szeretnék hozzá Bluetooth GPS vevőt, ami lehetőleg jó chipset-tel van szerelve.
Tök hülye vagyok a témához...
Ezt néztem:Qstarz Q818X Bluetooth GPS 66cs MTK II 2év gar
A kérdés az, hogy a SiRFstar III 20 csatornás chipset jobb az MTK-nál? Ha igen, tudtok belőle jófajtát? Illetve bármilyen jöhet, ami jobb vevővel van szerelve.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz cellpeti #1125 üzenetére
Mert nincs motoros tartó. Már körbejártam a témát sokszor. Csak ilyen tapppancsos megoldás van, de az nem jó. Egyrészt takarná a műszerfalat, másrészt, meg mivel nem autó, lerázódna. Amihez masszív motoros tartó jár, az az egyik Garmin Nüvi tipus, ami kifejezetten motorosoknak van, viszont 170k.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Yahoo
aktív tag
Sziasztok! Nemrégiben telepítettem egy ismerősömnek 5230-ra az ingyenes Nokia Maps-ot! Minden rendben ment, a Magyar és a Német térkép került fel! Két kérdésem volna! Az első, hogy miként működik az országváltás a GPS-en, nekünk kell manuálisan váltani a Német térképre ha átértünk a határon, vagy egybe kezeli a GPS őket(jelen esetben a magyart és a németet), esetleg automatikusan vált közöttük?
A másik kérdésem pedig az volna, hogy a Német térképen való navigálás során a magyar hang marad vagy az csak a magyar térképre érvényes?
Köszönöm! -
Gzolo
senior tag
Sziasztok
Apukám most indult neki újra külföldre kamionozni, ilyen alkalomból vettünk egy Becker Z108-at. Minden szuper volt vele, amíg Szlovénia és Ausztria felé ment, ám a héten SZerbia volt a cél, ahol elmondása szerint csak az autópályákat ismeri. Azért választottuk ezt a gépet, mert IGO 8 volt neki a feltétele és hogy jó hangos legyen.
Felnéztem a naviextras.com-ra , de ott nincs a támogatott gépek között. Mybecker.com -on pedig horror áron vannak a térképek.
Elvileg ez egy teljes európát tartalmazó verzió, de így meg nem. Milyen lehetőségeim vannak még frissítésre?
-
Gzolo
senior tag
Kis kieg:
Nekem ez nem tetsző üzleti modell, hogy elvileg van garantált frissítés, de most mégsincs elérhető frissítés. A gépen levő térkép 300kb, a shop-ból pedig 3 megásat lehet letölteni pénzért. Ha nekem azt írják rá hogy teljes európa, akkor minden ország legyen a legrészletesebb amennyire elérhető, ne abból álljon egy Serbia hogy rávan rajzolva az autópálya. HA részletesebb kell akkor meg vedd meg. Ez így nem teljes európa. Nyugat felé oké a térkép, de a keleti rész (Bulgária, Románia, Ukrajna,Szerbia, Montenegro) ebben az állapotban használhatatlan, semmit nem ismer a térkép.
Nem ezért fizettünk 40ezret.
Van valami javaslatotok? (privátban térképletöltő hely is jöhet)
-
-
S e t h
nagyúr
Sziasztok!
Hétvégén lesz egy hozzátartozóm születésnapja és meg szeretném lepni vmi gps kütyüvel, de abszolút laikus vagyok a témát illetően.
Szinte borítékolható, hogy csak belföldön használná és előny lenne az egyszerű kezelhetőség is, mivel 60 éves és hát tanulnia is kellene a kezelést.
Nagyon szépen megköszönném ha tudnátok vmit ajánlani, amit vehetnék a számára.
Előre is köszönöm!This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
hdf
tag
Sziasztok!
Internetes üzletben vásárlandó gps készülék térképpel együtt, a legfrissebb térképet tartalmazza? Vagy a gyártáskori legfrissebbet? Ami lehet egy korábbi verzió is, hiszen állhat a raktárban hónapokon keresztül. -
-
hdf
tag
Kösz a választ. Közben rákérdeztem egy helyen, és azt a választ kaptam, hogy valóban nem a legfrissebb térkép van a készülékekhez, de vásárlás után egyszer, 30 napon belül ingyenes frissítés lehetséges.
Ez jól hangzik. Most már csak azt volna jó tudni, hogy a következő hetekben lesz-e térképfrissítés. Mert azt megvárnám.
Talán ezt is ki lehet deríteni. -
keszo
őstag
Hali
Tud valaki abban segíteni, hogy Amigo-ban hol lehet beállítani a TMC vevőt.Attila
-
Mr.Csizmás
titán
tiszteletem!
Hogy tudok tracket csinálni, ha pl. túrázni megyek? Van Russa-m, és IGO8-am, a Russában sikerült egy lila kunkort csinálnom az udvaron sétálva, de azt hogy tudom kimenteni? esetleg ilyen van az IGO-ban?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
m.jeno
senior tag
Magyarország térképet a TM általában negyedévente ad ki az utolsó 2009.12 havi és februárban jelent meg. A TA félévente az utolsó 2009.09. havi, a NTQ szintén félévente, az utolsó 2009 Q2 2009.11 hónapban jelent meg.
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
m.jeno
senior tag
válasz charlie333 #1146 üzenetére
Igazad van, csak valahogy a Navteq-et nem kisérem figyelemmel, mert nekem nagyon nem jön be.
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
gabesy
tag
Sziasztok!
Ismeri valaki a Pro Vision CMM 4000N autórádiót? Gyakorlatilag DVD lejátszó, GPS, USB, SD kártyás mp3 lejátszás is van benne. Egyszóval egy mindenes.
A kérdésem, hogy jelenleg egy Cydle navigáció van benne. (ami gyakorlatilag IGO 2006 plus alapokon fekszik, csak a kezdő képernyőn írja a Cydle-t, úgy mint anno a MIO) ami nem tartalmazza Magyarország térképét. Csak nyugat Mo. van rajta. A kérdés: Hogy tudnám rávarázsolni a hazai mappot? Az SD kártyahely, ahol frissíteni lehet az már meg van.Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv:!
Gabesy
-
m.jeno
senior tag
Az kevés lesz ha magyarország térképet feltöltöd a többi térkép közé, kell hozzá megfelelő licenc file is.
Az nem derült ki a leírásodból, de gondolom a navigáció a DVD-ről fut, vagy SD-ről?Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest