Új hozzászólás Aktív témák

  • Norbi095HUN

    aktív tag

    Sziasztok!
    Szerintem az én esetemben már nem csak szimplán túlmelegedésről van sző a számitógépben, hanem puszta meghibásodás történt itt.
    Tegnap késő éjjel megpróbáltam egy random játékot elinditottam rajta, legyen az pl. a Modern Warfare 2 MP, 10 perc után ugyanúgy kifagyott, pedig rendesen hüvös volt a szobában már, gép oldala lennt volt, ventik maxon.
    Aligha érték el az 50-55 fokot a CPU Magok, és a GPU Játék közben. Annyit tudok viszont mondani, ami minden játéknál van, mielőtt becrashelne a gép, hogy elkezd szaggatni, vagy kihagyogatni a hang! Úgy értem néha van, néha nincs pl. Lövésnek sem hangja, utána megint van de csak szaggatva, zenéknél a játékban ugyanez, stbstb.. És ezt követi fél percen belül a teljes meghalás. Kép beakad, és csak restartra reagáll.
    És ez megy már 1 bő hete.

    Szerintetek mi okozhatja ezt? VGA Hiba lenne? Mert Windowsban egyszersem volt még fagyás, úgy hogy egésznap ment a gép, de amint játékról van szó meghal az egész kóceráj. Némely játékoknál már azis elég ha a menüjébe vagyok, már ott elvesziti a fonalat a gép és ott crashel ki teljesen.
    Mit tegyek? Próbáljak meg egy másik VGA-t? Van egy pót HD5450 512-esem külömben.

Új hozzászólás Aktív témák