Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz Elvagyok #87427 üzenetére

    1. A Youtube nem csinál semmit a filmekkel, legrosszabb esetben törli.
    2. Kérdezd ezzel kapcsolatban a feltöltőt, ne itt akadékoskodj, ez nem kamionos fórum.
    3. Köszi, de engem nem érdekelnek a kamionozás részletei. Ha érdekelne, most kamionoznék.
    4. Teljesen felesleges leírnod privátban ugyanazt, mint publikban, attól nem fogok előbb válaszolni, plusz még fel is idegesítesz vele.

    +1 Szerintem keress magadnak egy beszélgetősebb fórumot, ahol könnyebb új ismerősöket találni, pl Facebook, és jelentkezz be csoportokba. Például EBBE ITT

    Ez a csoport itt nem erről szól. Ez egy fórum, ahova az emberek konkrét témákkal érkeznek, akár problémákkal, amire ha valaki tudja a megoldást, akkor válaszol, ha meg nem, akkor nem. És a téma gördül tovább a következőre ... bla, bla. Általában egynél többször nem szokták ugyanazt a problémát felhozni, és az sem ilyen marhaság, mint a tied, hogy jaaaaj, miért megy ott zene, és miért nem a Zoli beszél??? :Y

    Sokadrészt pedig, fogadd meg a tanácsom, és KÉRDEZD A FELTÖLTŐT, akit ráadásul ismersz is. De miután ezt a témát harmadszor kerülöd ki, van egy sejtésem, hogy ez problémát jelenthet számodra, vagy inkább számára? ... na mindegy, ezt nem tudom, de valójában nem is nagyon érdekel.

    Nos, remélem sikerült tisztázni pár etikai jellegű kérdést, amivel eddig esetleg nem voltál tisztában. Köszi a figyelmet, és sok sikert a problémád megoldásához, remélem sikerrel jársz ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák