Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Kezdő vagyok #38950 üzenetére
Nem árt meg neki, ah újraindul.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Kezdő vagyok #38953 üzenetére
Ha lefutott rendben az update, akkor nem gond.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Vakegérke
félisten
válasz Timyyy #38949 üzenetére
Ha elég bátor vagy, nézz körül a registry-ben.
Start, futtatás, regedit, OK.
Keress rá (CTRL+f) a mario szóra. Ha nuku, akkor keress rá a run-ra, valószínűleg ott lesz.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
crysis 2011
aktív tag
sziasztok van olyan kártya pc-hez amivel a hagyományos tv-vel összebirom kötni a pc?
olyan kell hogy amit a monitoron látok azt a hagyományos tv látsam! -
wmati
addikt
válasz crysis 2011 #38958 üzenetére
Videó kártyának hívják
-
Rivaul
addikt
válasz crysis 2011 #38958 üzenetére
Jó kérdés
A válasz a videó kártya valóban.
DE!
Attól függ mennyire hagyományos a tv s milyen kártyáról is lenne szó. Gondolom fanatikus tag ként az alapok megvannak így kéne hogy milyen kártyát kéne miféle tévével összekötni. A kártyán kell lennie különböző csatlakozóknak s ez a helyzet a tv-vel is. Utána kell egy kábel ami a 2 féle bár milyen csatlakozót összeköti.Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Vakegérke
félisten
Fura kérdésem van.
Pár napig adták a reklámot. Ma pont nem találkoztam vele, pedig egy írást szeretnék vele kapcsolatban megejteni a blogom rejtekén.
A csuda tudja hogy kezdődik, de a megfázásról, vagy valami hasonlóról szól. Egy kiscsaj könnyezve nézi, ahogy anyukája hagymát aprít, aztán egy nő elábrándozva hagyja, hogy kifusson a tej.Szükségem lenne a reklám videójára, különben értelmetlen lenne az, amit írok.
Tudtok segíteni?Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
mouzrr
őstag
Sziasztok. Torrentezéssel és portokkal kapcsolatos kérdésemet szeretném feltenni nektek:
Ha tűzfallal töltök le, pl Comodo Firewall, akkor a 3 mb/s stabil letöltési sebesség meg van a torrentnél , sok seeder mellett, ez a maximum sebesség. Ha nincs tűzfal, akkor 300-900 között ugrál a sebesség állandóan, a teszt azt írja, hogy a port zárva van. Wifi-s modemet használok és semmi port vagy IP nincs letiltva. Szeretnék úgy stabil letöltési sebességet hogy nincs tűzfal( a windows tűzfal fut, és engedélyezve van a torrent).
Valami ötlet van rá?
Ja és: ha töltök le tűzfal nélkül, kb. lehetetlen a böngészés olyan lassú lesz tőle a net (akár ha 500 kb/s-el töltök). -
Vakegérke
félisten
válasz doki026 #38966 üzenetére
Link és link.
Légy óvatos, a franc se tudja, hogy mit burkolnak egy drivernek bemutatott izébe.A letöltések működnek, kipróbáltam. Persze telepítés nélkül.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Elvagyok
senior tag
Sziasztok.Lenne egy olyan kérésem hogy Valaki linkelje be Nekem a "Azonnali kérdés Laptophoz" oldalt.Előre is KÖSZÖNÖM!!!Laci.
Soha többé ...
-
PC4200
tag
Sziasztok.
van egy bakkártyaolvasóm. omnikey. az a gond vele h ha bedugom a kártyát bele akkor azt írja h nem sikerült telepíteni a programot meg mikor lépnék be az ebankba akkor ott meg azt írja h nincs kártya
Win 7 64bitem van.
driverek jók, olvasó is jó.
Lehet h win xp-n kellene próbálni?
üdv!CSAK a puffin :)
-
Rivaul
addikt
válasz PC4200 #38971 üzenetére
Láttam már ezt a kérdést régebben is feltetted. Sajnos szerintem nem sok mindenkinek van tapasztalata ilyesmivel Ha a drivere win7-hez van akkor nem hiszem hogy egy másik op segítene. Ha régebbi darab akkor azért egy próbát megérhet.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Phvhun
őstag
Lehet otp direct-ben forint alapú számláról dollárt utalni?
Az otp-s árfolyamon, vagy a fogadó bank árfolyamán lesz váltva? -
forras2
őstag
Sziasztok
Játszanék 1 régi kedvenccel, a Knights and Merchants-al.
Feltelepítem, el is indul. Beadja a kezdőképernyőt, de abban a pillanatban eltűnik a kép.
Maga a játék megy, meg ha nyomogatom az entert, akkor el is indul a pálya, de nincs kép
Valaki tud erre vmi megoldást?
64 bit-es Win7-et használok.
Próbáltam kompatibilitást állítani, de nem lett jó, Próbáltam a win felbontását is a játék felbontására állítani, hátha, de úgy sem jó. Próbáltam rendszergazdaként futtatni a játékot, de úgy sem jó.
Vmi ötlet esetleg? -
-
RootRulez
félisten
válasz nyunyu #38975 üzenetére
Szia!
Én is keresetem hasonlót, végül egy asztalmegosztót PC távirányítós progi mellett döntöttem, a neve: PhoneMyPC. Mint minden ilyen jellegű alkalmazásnak, ennek is kell egy kliens proci a PC-re is. Asszem ez, a hivatalos oldala.
Üdv: RR
═════════════════════════════════════════
-
Phvhun
őstag
-
Met
nagyúr
Yahoo-s címről hogy tud vírus üzenetet küldeni azoknak akik a címlistában vannak?
Csak webes felületről használom."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Unokatesómnak diginete van, és szeretné beállítani a netgear routerét, hogy emailben elküldje a .log fájlt.
Egy ilyesmi felh. felület van: [link]Mit kellene beírni?
outgoing: smtp.digikabel.hu ?
req. auth? A digitiől kapott "pppoe" felh név és jelszó lenne? vagy a freemailes jelszó ?
Köszi előre is.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
sube87
csendes tag
Sziasztok!
A gépem időnként, teljesen rendszertelenül, kékhalállal, lefagy, újraindul! Írtottam vírust, telepítettem rendszert, de a probléma nem oldódott meg! Futtattam memtesztet, HDD tesztet mindkettő hibátlan? mi lehet még a gond? Mivel tesztelhetem a többi hardverem (CPU, alaplap, VGA) ?
Köszi! -
nagyúr
válasz pocokxx #38981 üzenetére
Diginek kellene az smtp szerver neve. Azt a honlapon megtalálod gondolom. Utána az emal cím kell, amire küldeni akarod a log-ot. Majd ha a diginek kell hitelesítés, akkor kell a jelszava, meg a felh. neve. Gondolom ez a netnek lenne a felh. neve és jelszava.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Istyu74
aktív tag
Üdv,
Adott egy 3tb os winyó,ami HD sentinel szerint már 0% os, Le szeretném menteni róla az adatokat.
Létezik valami olyan program ami a nem olvasható fájloknál gyorsan át lép a következőre,mert a TC vagy az intéző is akár 5-10 percet is próbálkozik 1-1 olvashatatlan fájlnál,ami ennyi adatnál rengeteg idő.Üdv, István.
-
SOAD19
addikt
Hali!
Az normális, ha 277 szám konvertálása 48 percig tart? Anno a régi gépemmel, mintha fürgébben végzett volna egy-egy számmal. Akkor egy E8400-as processzorom volt.
Easy CD-DA Extractort használtam, és vegyesen flac, mp3-at konvertáltam át kb. 192 kb/s-os mp3-ra. A processzor 100% környékén ketyegett végig.
Azért érdekelne a véleményetek, mert a processzor pl. youtube fullHD-s videóknál is 100%-on van, és szaggat is a videó. De, ezt már korábban említettem, ebben a topikban is.
Ennyit bírna ez a processzor?! (AMD A6-5400-as)Köszi!
(#38987) PC4200
Tudtommal, azonnal megjelenik.
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz sube87 #38982 üzenetére
Kapcsold ki win alatt az automata újraindulást (sajátgép, tulajd, spec rendszer beáll, indítás és helyreáll, automata ind: pipa kivétele) s írd le a hibakódot. Az alapján hamarabb tudunk segíteni.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
PC4200
tag
Sziasztok.
A K&H-nál mennyi idő mire megérkezik a számlára a pénz? Ha nem bankkártyáról utaljuk át hanem csak simán odamegyünk és befizetjük?CSAK a puffin :)
-
Rivaul
addikt
válasz PC4200 #38987 üzenetére
Ha K&H-s a számla amire szeretnél betenni s bemész egy K&H fiókba akkor azonnal a számlán lesz a pénz. minden banknál ez a helyzet. Csak a különböző bankok közt van átfutási idő.
Ha betették a számládra akkor rajta KELL lennie. Ha csak nem másik bankból tették de már arra is 4-óra az átfutási idő azt hiszem. Kivéve ha zárás közel tették be. Ha 2 órán belül nincs a számládon (nézd meg neten stb) akkor ott valami nem stimmel.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz PC4200 #38990 üzenetére
Én is K&H-s vagyok, és nálam is előfordult már kétszer is, mikor pont itt PH!-n adtam el valamit, hogy a vevő befizette a pénzt egy K&H bankban, de mégse kaptam sms-t. Viszont neten megnézve a számlámon volt az összeg. Az a sejtésem, hogy kisebb összegekről nem küldenek sms-t, mert mindkét esetben kis összegről volt szó, egy 2k-s, és most legutóbb egy 12k-s tétel volt. A fizumról, illetve 30k-s összegről pedig kapok sms-t.
Ahogy írták is, nézd meg neten, biztos rajta lesz a pénz. -
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mi az a Microsoft Teredo alagútkezelő adapter?!
Win7-es rendszerem van és az Eszközkezelőben az ikonja mellett egy sárga felkiáltó jel van. Most nem tudom hogy erre szükségem lenne-e ?!''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
plaschil
aktív tag
Üdv!
Hogyan tudnom megosztani az internetet notiról úgy hogy a mobilom azt lássa? Csináltam ad-hoc hálózatot de a telóm nem látja. :S (nincs router, csak egy lyuk a falban, kollégium + S5830).
Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
Elvagyok
senior tag
Sziasztok.Megkérek Nálam kompetesebb személyt hogy Ki az aki tudna segíteni hogy hol,Kitől tudnék olyan Monitortartót venni,szerezni amelynek Monitor csavarjai minden Monitorhoz jók,valamint a talprészen olyan furatai vannak amelyekkel karos Monitor-álványra biztonságosan lehet rögzíteni,Laci.
Soha többé ...
-
jimmy399
senior tag
Sziasztok!
Adva van kettő darab gép. Mindkettőben van Gigabites LAN és Wifi adapter is.
A két Wifi adapterrel mindkét gép csatlakozik az internetre Routeren keresztül. Ezzel nincs is gond. A helyi hálózattal van gond a két gép között.Mindent beállítottam működik is a fájlmegosztás meg minden. Látják a gépek egymást. DE ha az egyik gépet kikapcsolom, akkor miután visszakapcsoltam, akkor a helyi hálón a fájlmásolás CSAK 1 MB a gigabites sebesség helyett. Így nehéz másolni több gigát egyik gépről a másikra...
A két gép közzül az egyik seeder gép csak, ami megy éjjel-nappal, a másik meg a főgép, amit ki szoktam kapcsolni. Miért lassul le a hálózat ennyire? Amíg nem kapcsolom ki, addig megy is rendesen 10-20-30 MB/s-el a másolás, utána már nem.
--- N/A ---
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Ingyenes parkolást!!!!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kupon kunyeráló
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Lexus, Toyota topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest