Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
Hali!
Olyan problémám lenne, hogy youtube-on nagyobb felbontású: fullHD, vagy akár 720p-s videóknál szaggat a lejátszás, és a Feladatkezelőben meg is találtam mi az oka. A Processzor 100%-on van ilyenkor... Nem rég fejlesztettem gépet egy AMD A6-5400-asra, nem hiszem, hogy gyenge lenne a proci.
Firefox-szal, illetve Google Cromemal is ezt csinálja. Az előbb leszedtem a legújabb Adobe Flash Playert 64 bites verziót, mert 64 bites W8-asom van.Mi lehet a gond, hogy lehetne orvosolni a dolgot?!
Köszi!
-
ggabor55
csendes tag
Sziasztok!
Van egy konfigom: alaplap: ASROCK H77 Pro4/M, Core i3 3225, Corsair 4GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Blue Vengeance Low profile, 500GB wd hdd, corsair cx430-as táp. Teljesen új, én szereltem össze. Működik, de sokszor kék halál keletkezik a Win7-en. Arra jöttem, rá, hogy memória beállításbeli problémáim vannak. Alapból 1333MHz-n járnak az 1600-as RAM-ok. Ha a BIOS-ban beállítom kézzel 1600-ra, de máson nem változtatok, akkor a kék halál nem jelenik meg, de ha lefuttatom a MemTest-et akkor hamar hibát ír ki. Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan kellene helyesen beállítani?
Köszönöm! -
salgocomp
senior tag
Sziasztok.
Adott egy LG L204WS monitor, ezen gépezek és Xboxozok is. Csak egy VGA bemenet van a monitoron, és sajnos váltogatni kell a kábeleket ha Xboxozni akarok. Tegnap este amikor visszadugtam a monitort, nem állt vissza a rendes felbontásra, és a monitor típusszáma helyett, egy "Általános nem PnP képernyő" szöveg fogadott a felbontás állítása menüben. Így az alap 1650x1050-es felbontásra se tudom állítani, csak 1680x1050-re. A kép ugyan úgy jó, mint eddig, de azért csak jobb lenne ha rendesen felismerné a gép a monitort. Valakinek valami ötlet ? Előre is köszönöm.
-
janimilan
csendes tag
Sziasztok!
Tudna segíteni valaki ebben az ügyben?
Asrock FM2A75-DGS,A6 5400K,2X2Gb 1800MHz patriot,
A probléma az:
1:single channelbe megy
2:Telepített memória 4,00Gb használható 1.65gbOprendszer Win7 prof 64-bit
Mit kellene állítani,hogy dualban menjenek és a teljes ram mennyiséget használja?"Az emberek nem bölcsességgel,hanem a gondolkodásra való képességgel születnek,s az idő múlásával-sok gondolkodást követően-bölcsességre tehetnek szert" (Napoleon Hill)
-
suspect
aktív tag
-
csyo
senior tag
válasz agressiv #38056 üzenetére
Oda kell beírni, ahol a kapcsolat van beállítva, ez lehet router, de windows tárcsázó is utóbbi esetben a hálózati protokolloknál kell beállítani.
Brrr, nem találom:-S
(start-> vezerlopult... aztán hova tovább?)Nem lehet, hogy csak simán szar a neted?
Ha a net szarakodik, azt hogy csinalom meg?
(most emeltek sávszélességet 1megésról 2 megásra)[ Szerkesztve ]
Legyen szép a napod!
-
Integrale
veterán
Sziasztok!
Van egy Cooler Master Centurion 5 házam. Az előlapi USB-k (2db)
fehér színű vezető pöckei kitörtek.Van valami lehetőség a cseréjükre, kapható valahol javítókészlet szerűség?
segítségeteket előre is köszönöm!
"Bad reklám is reklám too"
-
daniele
aktív tag
Sziasztok. Megtudnátok mondani, hogy mi ez? Most kaptam ismerősömtől.
-
forras2
őstag
Sziasztok
Routeremet szeretném beállítani, de nem érem el a kezelő felületét.
Milyen IP címet kell beírnom a címsorba, hogy előjöjjenek a beállításai? -
csyo
senior tag
válasz daniele #38068 üzenetére
http://www.i-tech.com.au/products/98524_HP_BLc_10Gb_SR_SFP__Opt_455883_B21.aspx
Neten nézz korul, ird be a számát:
http://lmgtfy.com/?q=hp+10gb+sr+sfp%2B&l=1Legyen szép a napod!
-
agressiv
addikt
válasz salgocomp #38072 üzenetére
Display Data Channel. Ezzel komenikál a gép a monitorral, ha ez nem mukodik, akkor lesz ismeretlen a kijelző. Ki kell cserélni a kábelt és jó lesz, persze az is lehet, hogy már az aljzatban szakadt ki a sok cserélgetés miatt.
És olyan, hogy 1650x1050 nincs.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
veterán
Sziasztok
Nem igazán találtam megfelelő topicot, igazából ez sem az de azért megkérdezem. Vettem 3 hete egy Devergo téli kabátot ami belül tollal van kibélelve. És hát sajnos belül hullik a toll. Igaz kicsi és vékony tollak, tegnap visszavittem és mondta a csaj hogy neki is volt ilyen, elvitte tisztíttatni és utána jó lett. Az a baj hogy 3 hét környéke a bevizsgálás, mert egyből nem cserélik sajnos, így nem hagytam ott.
Aki tapasztalt már ilyet kabáttal, azokat kérdezném hogy valószínű hogy a tisztíttatás ezt megoldja?
iPhone 13 Pro Max
-
AkosAkos
aktív tag
Hogy tudom Kompozerben megcsinálni, hogy a táblázat első sora egy oszlopos legyen(de ugyanolyan széles, mint a többi)?
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok!
A következő problémám lenne:
Szeretnék rendelni egy külföldi boltból, s a fizetésnél ugyebár előre kell utalni, s ha jól láttam ezt csak ilyen virtuális módon tudom megtenni (credit/debit/store card és gift card). A kérdésem, hogy tudok találni valakit (akár itt fórumon) aki tudna nekem ebben segíteni? Mintha rémlene, hogy régen volt egy ilyen jellegű téma, amiben valaki segített a hozzám hasonló helyzetbe került embereken.
Segítségeteket előre is köszönöm!
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Bodin
senior tag
Sziasztok. Adott egy Amerikában vett pár hónapos laptop, de sajnos papírok nincsenek hozzá. Tudom én itthon a garit érvényesíteni?
-
neduddgi8456
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy jó minőségű sd kártya olvasót venni, belsőt, 3.5-t
Tudnátok ajánlani egy-két jobbfajtát?
Előre is köszi! -
nagyúr
válasz neduddgi8456 #38082 üzenetére
Szia. Szerintem marhára mind1 milyet veszel, de Delock szokott ilyenekre ráfeküdni.
-
helmet91
csendes tag
Sziasztok!
Van egy régi HDMI kábelem, aminek a csatlakozóján rozsdafoltok jelentek meg. Ha ezt bedugom mondjuk egy monitorba, tönkreteheti az aljzatot (azáltal, hogy "átterjed" a rozsda)?
-
föccer
nagyúr
válasz helmet91 #38084 üzenetére
Nem, de inkább tisztítsd meg, mert akkor jobban fog érintkezni a két felület, kisebb az esetleges zárlat esélye.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Intel fan11
őstag
Az mitől van hogy hiába állítom be az időt a biosba ujraindításnál visszaállítja az időt automatán 2002.01.01-re?
Battletag: hojszi#2983
-
veterán
válasz Intel fan11 #38086 üzenetére
Alaplapba az elemet cseréld ki, valószínű hogy már nagyon gyenge.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
stopperos
senior tag
válasz Intel fan11 #38088 üzenetére
Igen, számtech boltokban szokott lenni.
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Intel fan11 #38088 üzenetére
Valószínű, hogy CR2032 kell bele.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Vakegérke
félisten
válasz Intel fan11 #38092 üzenetére
Szinte mindegy, (ha jól tudom,) az elem szabvány.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Armahun
addikt
Létezik olyan jó minőségű fm rádióval kombinált mp3 lejátszó, ami egyben Bluetooth kihangosító is?
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
wmati
addikt
c++ sdl, opengl, directx magyar tutorialt hol találok ?
-
Vakegérke
félisten
válasz Intel fan11 #38096 üzenetére
pocokxx is megmondta.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Intel fan11 #38092 üzenetére
Akkor tuti, hogy az kell.. [link]
cr2032
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
lacika8006
tag
Sziasztok!
Egy videót akarok megnézni a az MTV videótárból.Nem akarja lejátszani, mert a chrome egy plugint nem tud telepíteni. egy "crx" fájl kell letölteni innnen csak telepíteni nem tudom.
win7 64bit professional, i5 2400proci, 6850 vga, 8 giga ram
chrome verzio: Verzió: 24.0.1312.57 m
segitsetek. köszi
[ Szerkesztve ]
-
Intel fan11
őstag
Iponon vásárolt termékekre mennyi a szállítási költség?
Battletag: hojszi#2983
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Mobil flották
- BestBuy topik
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Philips 55oled754 4K Ambilight
- Használt ASUS H87 pro, Intel i5 4670, HD Graphics 4600, 112 Gb SSD, 1 Tb HDD, 16 Gb RAM, Windows 10
- Lenovo Legion Y540 gamer laptop
- Bontatlan iPhone 15 PRO 512GB 1 Év Garancia
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest