Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz Aryes #145046 üzenetére
tudtommal azt a nyomtato tartalmazza fixen. legalabbis a kazikon nem latok mast egy pici PCB chipen keresztul, amin keresztul gondolom olvassa az ertekeit.
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
válasz Pyttawrx #145047 üzenetére
mar megvolt, sajnos ugyanazt.
egy dolgot nem probaltam meg, h nem WiFi-n, hanem kabelen keresztul nyomtatok. de nem hiszem, h erdemi valtozast hozna, mivel mindig vezetek nelkul volt hasznalva, es soha nem volt semmi baja, akar PC/laposrol, akar mobilrol nyomtattunk.
lehet, h ahogy irtak feljebb, valami elcseszodott/elfaradt a fekete szinhez kapcsolodoan benne.
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
igen, egyre inkabb hajlok afele sajnos, h ez sajnos kuka. ahhoz kepest eleg sokaig birta.
amugy ha nem tul OFF topik (csak mert itt legalabb kapok erdemi valaszokat ) arra kerhetnek ajanlast, h ha cserelnem kell, milyen marka/modellre erdemes cserelnem? fontos lenne a beepitett szkenner (sz'al multifunkcios), 5 GHz-es WiFi tamogatas, illetve a minel olcsobb hasznalat. sztem a lezernyomtato elonyosebb lenne szamomra, ugyis csak havi nehany oldalt nyomtatok. annyi, h nem lesz szines.
gondolom a lezereknel azt a tonert is lehet toltetni, vagy utangyartottat venni?
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz I02S3F #145054 üzenetére
ertem. akkor sztem ha cseres lesz, lezer multi-t fogok venni. mar csak javasolt markara volna szuksegem. neten tobb helyen a Brother-t ajanljak userek, h nekik megy evek ota a lezerjuk. mik a tapasztalatok, merrefele nezelodjek? vagy a marka kb mindegy?
-
Yeffy
veterán
koszi. ezt elrakom tintas verzionak.
de egyre inkabb szimpatizalok a lezeresekkel. azoknal is van ilyen "egybeepitett fej" vagy micsoda, amire figyelni kell? az nem hangzik tul jol, inkabb kerulnem. vagy ugy altalanossagban mi az, amire figyelni kell lezereseknel?
-
Yeffy
veterán
hajlok arra is, h kiprobaljak egy lezerest, igen.
pl neztem egy ilyet: BROTHER DCP-L2620DW 3-in-1 Mono Laser Printer. szimpatikusnak tunik, minden is tud, ami nekem kell, sot. na valami ilyesmit keresnek, de ha lehet, olcsobban. errol esetleg velemeny?
-
Yeffy
veterán
hmm, ez sem hangzik tul jol. bar gondolom ez excessziv hasznalatnal jon csak elo, ha ertelmesebb a nyomtato.
akkor ezek szerint, ha maradok a tintas vonalon, olyat erdemes nezni, ahol a nyomtatofej bele van epitve a kazettaba? mondjuk ilyeneknel meg gondolom a kazetta lesz jelentosen dragabb, nem?
maradva mondjuk a Brother vonalon, tudnal egy ilyenre peldat mondani? szetnezek, mi penzert van ahhoz utangyartott csere fejes patron.
-
Yeffy
veterán
vilagos. raneztem erre, jopofa kis kompakt, de ugye ez csak nyomtato, nincs benne szkenner. nekem meg az is kene bele.
viszont jol latom, h ez tud lezereskent szinesben nyomtatni? van mar ilyen opcio is azoknal? az tok meno. sorry a lama kerdesekert, nyomtato vonalon nem vagyok tul up to date.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Az otthoni (az adatlapomon lévő) pécémen usb wifi adaptert használok internet elérésre. Van arra valami mód, hogy ezt a kapcsolatot az alaplap lan csatlakozóján keresztül megosszam egy további klienssel, vezetéken? Sokszor jól jönne egy-egy telepítés erejéig. W11 Pro az operációs rendszer és GIGABYTE H510M H V2 (rev. 1.0) az alaplap.
Let the Zone take me if I am.
-
mindenes24
junior tag
Nagyon regi Androidos mobilt hogyan lehetne hasznalni PC-n keresztul videofelvetelre?
Nem lehet ra telepiteni semmilyen app-ot, mivel mar regen nem tamogatott. :-(
Nem mindegy, hogy vidd ki a bilit vagy idd ki a bilit.
-
laed
tag
válasz mindenes24 #145083 üzenetére
Ha alapból nem támogatja, akkor sehogy.
Gyártottak régebben olyan mobilt, amit ha rákötöttél a PC-re;
akkor megkérdezte, hogy minek akarod használni.
Az egyik opció a webkamera volt. -
mindenes24
junior tag
Ha alapból nem támogatja, akkor sehogy.
?
Osszekottetes persze muxik, adatcsere megy.
Android 4-es, ha ez fontos.Ha valamilyen PC-s programmal lehet kezelni a kamerajat es a mikrofont, akkor talan videozasra is jo lehet, ha masra nem, biztonsagi kameranak, hogy valaki benyit-e a szobaba?
Gondolom, regi mobilnal nem volt nagy felbontas, de ha sw-esen megy, akkkor a PC programja csodat tehet?[ Szerkesztve ]
Nem mindegy, hogy vidd ki a bilit vagy idd ki a bilit.
-
Vismajor01
addikt
Van olyan usb kvm switch amibe legalább 6 usbt lehet bedugni? Képet nem kell h továbbítson csak usbt
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
fLeSs
nagyúr
Szasztok!
Tutanota emailt használok már évek óta gond nélkül.
Tegnap este óta viszont az van, hogy az email felületet a saját IP-mmel nem tudom elérni, a hibaüzenet: The connection to the server was lost. Please try again.
VISZONT ha bekapcsolom a VPN-t (böngészőn belül) akkor be tudok lépni.
Ha VPN-en keresztül belépek, majd kikapcsolom a VPN-t akkor elveszik a kapcsolat.
Ugyanez igaz a tuta.com-ra is, azt is csak VPN-en keresztül érem el, VPN nélkül "The connection has timed out" blabla szöveg jön be.
Viszont minden más oldal működik rendesen. Csak a tuta.com és a tuta levelezőjével van a gond.
Mit gondoltok?
Köszi.[ Szerkesztve ]
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
-
fLeSs
nagyúr
válasz efemm #145088 üzenetére
Böngészőből, igen.
A DNS-t már próbálgattam mindenféle módon (ki-be-ilyen-olyan-böngészőben-windózban), sehogysem változik.
Viszont most hogy mondtad, uninstalláltam a VPN (böngésző addon)-t és úgy tűnik megjavult... Korábban nem volt semmi baja. Na mind1.
Thx.[ Szerkesztve ]
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
duronx
senior tag
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem. A napokban kicserélte a videokártyámon (4070 super) a középső ventit, (a régi kerregett) elméletileg ugyan olyanra mint ami rajta volt. A problémám az hogy az új venit terhelés megszűnésekor nem áll le mint a régi. A programok az jelzik hogy nem pörög, de a valóságban megy. Mi lehet a probléma?
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
Winne
nagyúr
Viberen már nem lehet telefonszámot cserélni úgy, hogy ne küldje ki az új számot minden partnernek?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok,
Nem rég csekkolt hibátlan HDD nyiszogó hangokat kezdett kiadni (csináltam videót ha bárki kiváncsi )és eltünt a rendszerből (biosból) is. A nyiszogásból csinál kb 10et aztán csöndben marad.
Jól sejtem, hogy elhalálozott és béke poraira?
Kicsit kisérteties lenne, tekintve hogy 2019 óta robogott így a gép, és pont 2 hete vásároltam bele +4 terrát
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
laed
tag
válasz Vismajor01 #145093 üzenetére
Jól sejtem, hogy elhalálozott és béke poraira?
Sok jót már ne várj tőle......
-
RVR400
veterán
válasz Vismajor01 #145093 üzenetére
Azért még egy másik tápkábel rápróbálását megéri.
-
Valkűr
addikt
Sziasztok segitsen valaki legyen szives mert már őrjöngők az idegtől, h annyira analfabéta xar vagyok, h egy nyamvadt házat nem tudok rákötni az alaplapra! A hazban alapbol van 4 darab rgb venti. És a hazon egy led gomb, valamint nnek a vegen egy 2 luku led rgb/sw feliratu csatlakozó! Ezt a csatit hova kell kötni? Már az se tiszta hogy a ventik hogy a bánatban vannak összekötve mert kész gordiuszi csomo ahogy azok egymasba vannak kötve, az se tudom azoknak h kell állnia vagy azokat hova kell kötni.
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Borisz76
veterán
válasz Valkűr #145096 üzenetére
Így nem fogsz előre lépni....
Alaplap pontos tipusa kellene.
RGB led ventik tipusa.
GYÁRTÓI weboldalak....
Ott kell szétnézni, hogy mit írnak, milyen lehetőségek vannak.
Hacsak nem kaptál a cuccokhoz valami nyomtatott formátumú leírást....Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Valkűr
addikt
A ház egy raintek pean C7 TG4 amiben van 4 rgb venti gyarilag. A házon egy led gomb aminek a végén a felirat led rgb/sw. Olyan mint a power led es a reset csatik azok a kis 2 pines picik. Alaplap egy Asus Tuf B550 Plus
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Cyberbeni
addikt
Sziasztok, van egy Sharkoon Swift Case Pro U3 külső HDD házam, amire a gyártó oldalán azt írják, hogy "Max. HDD Capacity:12 TB". Mi történik, ha én egy nagyobb merevlemezt rakok bele?
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest