Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz Valkűr #145099 üzenetére
Nincs hozzá egy ilyen vezérlő? Itt arra kötik.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Borisz76
veterán
válasz Cyberbeni #145100 üzenetére
Simán bele teheted.
A termék kiadásának időpontjában azok voltak a legnagyobb kapacitású lemezek.......eltelt pár év és vannak már nagyobb HDD-k....de a gyártó a honlapot nem frissítette.
Kb mint a NAS-ok esetében.
Ott is egy pár éves modellnél írják, hogy max 6 TB lemez....aztán 10 TB-s lemezzel is megy. Ennyi.
Nekem ilyenem volt : 5-Bay RAID Station
Jó volt benne : RAID5 funkció
Rossz volt : apró , pár centis venti , magas fordulaton a tápegységben.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Marci112233
addikt
válasz Valkűr #145099 üzenetére
Van az alaplapon is hozzá csati csak az 4 tűs ha jól néztem, amiből egy fent van és lent a másik, aminek fehér a csatlakozó része ha jól néztem, de tuti alá vagy fölé vagy mellé, de valahol oda van írva hogy RGB.
De mint már írták lennie kell egy vezérlőnek benne amire ezt kötheted, de annak a vezérlőnek meg lennie kell egy másik kábelnek ami ugyanúgy rá kell menjen az alaplapra.
legalábbis nekem a P600S-hez van vezérlő, és annak van egy 4 tűs csatija amit a már leírt csatlakozó egyikére kell kötni. Igaz nálam már nincs bent az RGB venti mert nekem nem tetszett a hangja, és a légszállítása sem. Így 3 gyári RGB venti kijött belőle és ment a helyére 3 darab Noctua. Ami sokkal halkabb, és még így is hatékonyabb.Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
King Unique
titán
válasz Cyberbeni #145100 üzenetére
Az gyakran csak a névleges és nem feltétlen a tényleges limit, az előbbinél max. akkora tárolókapacitású HDD-vel tesztelte a gyártó korábban a külső házat, ellenben ténylegesen működhet akár nagyobb tárolókapacitású HDD.vel is. Sőt, olyannyira, hogy pl. másnál a 16 TB-osat is gond nélkül kezelte, de valószínűleg 2X TB-ossal is működne.
-
Valkűr
addikt
válasz Marci112233 #145103 üzenetére
Felre értitek a problémát, a ventik mennek es világítanak, a házon levő led kapcsolónak van egy a 2 pines vége amirol a képet tettem be, ezt nem tudom hova tegyem! Ja meg a ventillatorok fullon forognak nem tudom allitani.
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Valkűr
addikt
A ventiknek 2 csatija van, egyik a forgást a másik a ledeket vezérli, ezeket bekötöttem az alaplapra és működnek. Asus aura vezérli nincs külön vezerlő!
[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
Meg van szintén a házon egy usb C csatlakozás is, annak a végén lévő csatit sem tudom hova kell kötni.
-
BTom1970
tag
Külső HDD-ház, 3TB-os HDD-vel. Korábban PC-n eSATA-val volt használva.
Most laptoppal használnám, de ott nincs eSATA.
Laptopnál egy ilyen Express card bővítővel tudnám használni? Teljes értékű eSATA portnak számít, mint az asztali PC-n volt korábban az alaplapi eSATA csatlakozó?
Laptopban van ExpressCard 54, tehát ez az ExpressCard 34, amit linkeltem használható hozzá szerintem.
Köszi!"Az élet az, ami velünk történik, miközben nekünk más terveink vannak" /John Lennon/
-
Marci112233
addikt
válasz Valkűr #145107 üzenetére
Ez valóban az előlapi USB-C kábel vége, de ha jól nézem az alaplapot és a leírását akkor azon lapon nem is található csatlakozó, így azt hiába is keresed.
A venti vezérlésre meg van egy másik mód is. Igaz ehhez érteni kell a BIOS-hoz, mert tuti hogy ott lehet babrálni a fordulatot, és akár egyedi görbét is állítani neki. Legalábbis azt írtad mennek, de full sebességen és ezért írom ezt, de szimplán lehet hogy csak nincs megfelelően fel driverezve a gép, mert az is megbolondíthatja.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Jakesz
addikt
Sziasztok!
Routert nyugodtan lehet a PC tetejére rakni, vagy nem ajánlott? -
Qhira
kezdő
válasz Jakesz #145110 üzenetére
Még akkor is, ha mesh a ház teteje (de nem arra fújja ki a levegőt), akkor nyugodtan rakhatod a tetejére. De ez csak a melegedés kérdése. Ami lényegesebb, hogy ne legyen blokkolva mindenféle asztal és egyéb tereptárgy által oldalirányban, ha nagyobb szintet kell lefednie a WiFi jellel.
Ha gyenge a jel egy távolabbi ponton, akkor lehet próbálkozni nyíltabb terepre való helyezéssel (asztal teteje, könyvespolc középső szintje stb.), minél kevesebb fém tárggyal körülötte.
Ha több emeletet is fednie kell, akkor érdemes kicsit megdöntögetni az antennákat (így), illetve ha egy szinttel alattad is fogni kell az adást, akkor viszont ne kerüljön a gépre a router (szintén a fém miatt).
[ Szerkesztve ]
-
Vorontsov
tag
Sziasztok vásároltam új billentyűzetet azzal a céllal majd tudjak játszani a pubg mobile games-el,tableten.
A helyzet a következő pc-vel jól működik,viszont a pubg mobile tableten van.
Az össze van kötve iPega 9116 – Billentyűzet és egér adapter-el.
A régi billentyűzet működik, de az új sajnos nem, mi lehet a baj hogy nem indul el?
Az új billentyűzetem neve:
Hama uRage Exodus 515.
Töltőm van teló,usb hub is van amiről tudom üzemeltetni,de még powerbank is van ill túlfeszültség és zárlat ellen védett,ill tápcsatlakozóról is tudom üzemeltetni (tudnám ha működne)Csak pc-vel indul el a billentyűzet.
Zsinórjaim vannak másikok amikkel szintén meg tudnám próbálni.
Kellemes a billentyűzet használata pc-n jó lenyomni a gombokat rajta vaj puha és tetszik.
Mi lehet az oka hogy adapterrel nem tud megfelelően működni?
Esetleg nagyobb az áramfelvétele mint amit az adapter nem tud neki biztosítani?
Köszönöm előre is ha kapok megfelelő segítséget tanácsot....
Üdv mindenkinek kellemes napot. -
Vorontsov
tag
válasz Valkűr #145107 üzenetére
Szia felejtsed el ha nem tudod mire van,nekem power gomb van bekötve.
Ill ha első billentyűt használsz annak az usb portját érdemes az alaplapra rátenni,de ha hátul szeretnéd hagyni ezt a lépést is elfelejtheted,ugyanis elég lesz a hátul a csatlakozó.
Nekem még a venti szabályzó van bekötve mert azt használom.
Minél kevesebb dolog van rákötve, annál kisebb terhelést kap a lap azon része.
Nálam pl vinyónál van egy ág raider stb.azon van 5-6 csatlakozó és nem szeretem hogy egy zsinóron van minden,jobb értéket mutat hőfokban MINT amikor minden rá volt dugva.
speccy, mehet telefonra is a hwinfo stb adatokat kidobja mi van benne: hardwareinfo 64
Írj vissza mi lett a helyzet a gépeddel.A ventit amit rádobsz tudni kell mekkora fesz kell neki ill lapon mire rakod föl,régi lapnál nekem hazavágta a csatlakozót mert más volt a feszültsége,nagyon régi lapomon.....RGB venti szabályzós stb...nem lényeg...[ Szerkesztve ]
-
Vorontsov
tag
válasz Qhira #145112 üzenetére
3-4-ezer forintért vásároltam wifi jelerősítőt ami erősít is,de van egy hatásköre ami szerintem eszköz függő lehet be van határolva mekkora sugárban legyen ez a hálózat elérhető lehet a szolgáltatótól kell kérni,ami gond hogy az éjjellátó kamerámat szerettem volna házon kívülre vinni és ott nézelődni figyelni a kinti teret ahol van érték.
Elől a ház elejében teljesen rendben működik kint is a kapu tetején,a ház végében ablakon kívül és ajtón kívül már nem,ebből gondolom hogy ezt szolgáltató tudja meghatározni,ablaknak is van egy sugárzás gátló hatása ami blokkolja ezt a jelet mivel nyitott ablaknál megy pont az ablak vonal után nem elérhető és gyenge.
Az erősítő teljes mértékben erősít a megadott tartományban.Ebből gondolom hogy a szolgáltató tud benne segíteni,de ha van komolyabb erősítője az írja meg vele véleményét
akár komolyabb távolság is érdekelne hogy működik vele megfelelően.Nekem csak ház elejében ahol van telepítve és a házban 3-4.000-ft-os erősítő.
Interneten létezik egy oldal ahonnét a saját házadat tudod meglesni pontosabban saját wifi kamerádat a vonalas ami nem küld jelet az biztonságosabb,lényeg a lakásodat azok is láthatják akiknek nem szeretnéd megmutatni.[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
válasz Vorontsov #145116 üzenetére
Ezek a jelerősítők , wifi hatótáv növelők nem ajánlott eszközök !
Persze van az a helyzet amikor megfelel.....de inkább kerülendőek !3-4-ezer forintért vásároltam wifi jelerősítőt
Ez volt az első hiba.....Szóval van egy wifi ( rádió ) forrásod.
Ez a használt frekvenciától függően lefed egy bizonyos területet , valamekkora sebességgel.
- 2.4 GHz-s sáv nagyobb lefedettség , alacsonyabb adatátvitel.
- 5 GHz-s sáv kisebb területi lefedés , nagyobb sebességű átvitel.Sajnos a rádió jeleket a födémek, falak , fémtárgyak és azokról visszaverődő refleksziók valamint a környéken található más / egyéb rádiók ( wifi-k ) erősen befolyásolják , csökkentik a hatótávot.
Ezért "zsákbamacska" , hogy kinél , hogyan működik mert eltérő a környezet és a zavarás mértéke. Csak próbával lehet kideríteni a tényleges képességeket.Tehát van egy routered , wifi forrásod.
Ennek a hatótávja lehet eggyik irányban , akadálymentesen 30 méter...másik irányba falak, ablakok, fák miatt csak 10 méter.A wifi jelerősítőt olyan helyre kell tenni ahol az EREDETI wifi jelet még jól fogja !
Valamint nem ajánlott a földtől 20-30 cm-s magasságban a konnektorba dugni.....pont az árnyékolás miatt.
Lehetőleg fejmagasságban vagy följebb ( szekrény tetején ) legyen elhelyezve.A jelerősítő csatlakozik az eredeti wifi-hez ( SSID1 )
A továbítani kívánt adatokat veszi majd saját rádión sugározza tovább ( SSID2 ). Veszi a jelet majd továbbítja.....de egyszerre csak egy irányba képes kommunikálni ezért az elérhető sebesség feleződik !
Természetesen a sebesség függ a frekvenciától ( 2.4 vs 5 GHz ) és függ a klienstől is ( Telefon , tablet ...akármi ami wifi-s ).Megoldás lehet még ha van , vagy veszel egy routert.
Akkor ezt a 2. router úgynevezett AP módba kell állítani.
Acces Point / Hozzáférési Pont üzemmódba.
Természetesen az első és az új , második routert vezetékkel , LAN kell összekapcsolni ( Cat5e vagy Cat6 LAN kábel ).
Ekkor lesz 2 db wifi-d.....két különböző SSID-vel.Létezik ilyen AP kültéri kivitelben is. Ebben az esetben pedig nem kell az AP-nek az eredeti wifi hatósugarában lennie....mivel nem is azon kommunikálnak ...mert vezetékes ( LAN ) a kapcsolat van közöttük.
Ha most azon aggódsz, hogy nem tudsz kábelezni.....
A LAN kábelt 100 méteres hosszban is lehet vezetni 2 db aktív eszköz között. Nem kell nyílegyenesen mennie a LAN kábelnek....felmehet a padlásra ....majd ahol lehet meg lejön.Akárki akármit mond : A vezetékes kapcsolat a legjobb , legstabilabb.
A wifi hatósugarának és sebességének SEMMI köze a SZOLGÁLTATÓNAK !!!
Ezt a marhaságot nem tudom, hogy honnan vetted !!![ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Vorontsov
tag
válasz Borisz76 #145117 üzenetére
A szolgáltató tud biztosítani olyan eszközt ami erősebb lehet,erre gondoltam.
Nappaliban célszerű azt olvastam,tölcsérben felfelé sugároz,használat után kihúzom a konnektorból.Nem vagyok hozzáértő olvastam és tapasztalatomat osztom meg elnézést érte.Nekem erősítette a jelet a tablet szerint.
Xiaomi tableten frissítettem és nyomógombból,nem ki kapcsolom a tabletet mint előtte,hanem egyszerre a felső és alsó nyomógomb benyomásával ill ezzel egy időben a csúszka elmozdítása ekkora hülyeséget nem láttam.
Ami változott természet képeket szerettem fotózni ill mutánsokat,de mostmár bármilyen kép készítése közben youtubenál előjön a felirat teljes képernyős módból való kilépéshez húzza le.....felirat,magyarán nem tudok fényképezni felirat nélkül, minden képnél ott ez a felirat és idegesítő, nem tudja valaki megmondani hogyan tudom kikapcsolni?
Köszi a hozzászólásodat. -
Borisz76
veterán
válasz Vorontsov #145118 üzenetére
Tablet ügyben nem tudok segíteni.
Ahány eszköz annyi féle működés , rendszer kinézet , beállítási lehetőségek....stb.A szolgáltató tud biztosítani olyan eszközt ami erősebb lehet,erre gondoltam.
Nem tud adni....illetve lehet , hogy tud adni másik routert de annak sem lesz "erősebb" a wifi része mert az EU-ban meghatározott MAXIMÁLIS rádió erősség lehet. Hivatalosan nem lehet átlépni ezt a határt.
Tehát elviekben ugyanakkora terület lefedésére képesek.
Ha eltérés van is , akkor az amiatt lehet, hogy a készülékben integrált antenna van ( árnyékolás ) ...vagy esetleg külső antenna ( ami , jobb megoldás ! ) és az sem mindegy, hogy mekkora az antenna fizikai mérete és a nyeresége.[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
w.miki
veterán
Logitech K400 Plus Touch HUN vezeték nélküli billentyűzetet használunk.
Már ragad, néha beragad néhány gomb. Kisgyerek is azon néz youtube-ot.
Hogyan tudnám gyorsan kitisztítani? Szétszedni nem merem.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
sinci01
aktív tag
Sziasztok, a PC monitorom képét szeretném tükrözni az azonos hálózaton lévő okos TV-re, de Win 10 azt írja, hogy a pc nem támogatja a mirroring funkciót, ellenben a dx diag futtatását követően olvastam benne, hogy "miracast available with HDCP". Mit, és hol kell beállítanom, hogy ki tudjam küldeni a képet a TV-re: A PC-n a hálózatban látom a TV-t, és a NAS-hoz is tudok csatlakozni, de a képet nem tudom átküldeni. Köszi
-
Vorontsov
tag
válasz w.miki #145120 üzenetére
"Már ragad, néha beragad néhány gomb."
Az már elég gáz...nekem olyan nem volt sohase otthon hogy beragad,munkahelyen van nem újat kapunk,hanem régit amit más osztályokról szereznek be és amikor rögzítek azok bizony ragadnak.Aztán meg hozzák vissza a borítékokat hogy ez rossz meg az.
Fent írtam vettem újat,gondoltam a régit beviszem ezen céllal,de az újat nem tudom adapterrel használni vagyis nem tudnék játszani vele.Szia én fejjel lefelé meg szoktam ütögetni,ill ha van otthon kompresszor azzal megfújni ha nincsen benzinkútnál pumpával.
Nekem van festékszóró gépem, tisztítás után amikor nem fúj festéket azzal az egész pc-t átfújom hihetetlen de nem csak festékszórásra pc-tisztításra is alkalmas.
Sűrített levegőt is lehet kapni de az pénzbe kerül,ragadós masszát venni ami betapad a gombok közé.Én a sűríttet levegős dolgokat szeretem,aztán meg áttörölgetni fertőtlenítő szerrel a gombokat."Már ragad, néha beragad néhány gomb."
[ Szerkesztve ]
-
ColdMan
tag
Sziasztok!
Kaptam egy bontatlan, új Kingston SA400 960GB SSD-t.
Beüzemelés OK, 1 GPT partíció.
Tegnap este másoltam rá kb 60GB adatot, lett 1 crc hiba.
Ma került rá még néhány 10 GB, a crc hibák szaporodnak.
Cseréltem sata kábelt, átraktam másik portra, egyik sem javított a helyzeten.
Tehetek/kell tennem még valamit, vagy vissza a feladónak?[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
válasz Vorontsov #145115 üzenetére
Közben rájöttem mi lehet ez a kis csatlakozó, gondolom ami a házban van azt ugy gondolhatták, h az alaplapra kötöm, a többihez meg rendszerint egy venti vezérlőt szoktak használni, valszeg annak a kapcsolójának szánhatták. A USB C csatlakozás, meg szimplán nincs az alaplapon, ezért nem találom a helyét.
-
King Unique
titán
válasz ColdMan #145123 üzenetére
Nem egyedi eset, másoknál (1. példa, 2. példa) is ilyen.
Ez inkább firmware szintű probléma lehet, amit jó esetben a gyártó KSM programjával lehetne javítani, mármint ha talál hozzá olyan újabb firmware-t, amiben ez javítva van és lehet arra frissíteni.Egyébként ez a hírhedt A400, aminél a SATAFIRM S11 probléma is gondot okozhat, a "Milyen SSD-t vegyek?" topikban is eleve a nem ajánlottak között van feltüntetve...
[ Szerkesztve ]
-
ColdMan
tag
válasz King Unique #145127 üzenetére
Tudom, nem is vettem, kaptam...
-
ColdMan
tag
válasz King Unique #145127 üzenetére
Azt hiszem használom, ameddig bírja. Ez csak valami "elmezavar" lehet nála.
SSDOK képek.
Win10 alatt történt a partícionálás és a formázás is.
Nem érdekel tovább. Ha megdöglik, kidobom.
Köszönöm a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz ColdMan #145130 üzenetére
Nem a kondíció, nem a S.M.A.R.T., nem az SSDOK volt a kérdés, hanem hogy a KSM talál-e hozzá újabb firmware-t. Ha nem, akkor marad így, ennyi.
Az SSDOK a GPT-s MSR partíció eltolására alapból "incorrect" státuszt ír, de azzal nem kell foglalkozni, ami az SSD topikban is már többször volt téma (példa).
[ Szerkesztve ]
-
ColdMan
tag
válasz King Unique #145131 üzenetére
#145128ColdMan
"A Kingston SSD Manager mindent hibátlannak jelez."Nincs fw frissítési lehetőség sem.
Elengedtem a témát. Köszi mindent!
Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Adott egy táblagép amin az én figyelmetlenségből lett 19.600 mappa és benne 186.000 fájl
Még több lett volna ha nem figyelek, ezek össz mérete 5.1 gbAz a helyzet hogy a törlésbe viszont úgy néz ki hogy beletörik a foga.
Ha egyszerre kezdem el akkor kb 3-4 perc után meghal a program, ha elkezdek almapákkra vissza menni, akkor meg vagy 5 perce már megy de semmi.
Laptopon is próbáltam ( win 10 ), de ott is meghal...
Ez mi lehet?
Ezek ilyen kis méretű fájlok, szerintem legjobb esetben is nincs max 1 mb a nagy része.Mi lehetne a megoldás?
Esetleges van olyan program ami ezt megoldaná? -
shadow1901
aktív tag
válasz aprokaroka87 #145134 üzenetére
Van program? Van!
Megoldja a gondod? Nem tudom.
Még jó, hogy figyeltél! 186 000
Igaz én csak hálózati másolásokhoz használom, ezer éves 0 hardverű telefonon.
[link]("Emellett olyan funkciók gazdag készletét kínálja, amelyeket a haladó felhasználók felfúvódás nélkül keresnek")
Próbát megérhet.
Végső esetben hard reset biztos gyógyítja.[ Szerkesztve ]
Kérdezz, bármit meg lehet oldani! | Inkább privátot írjatok!
-
I02S3F
addikt
válasz aprokaroka87 #145134 üzenetére
hardreset?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz shadow1901 #145135 üzenetére
Köszi, ez megoldotta, azért vicces hogy 2 másik elég nagy nevű androidos filekezelő app foga is beletört, és még a win10 sem bírt vele...
Hard reset meg max nagyon végső esetben.... -
BiP
nagyúr
válasz shadow1901 #145135 üzenetére
Én is ezt használom a telefonon.
Igaz, ilyen felhasználási mód még nem került elő -
Valkűr
addikt
Sziasztok lenne egy rövid kérdésem..Az alaplapomon 2 db M2 slot van, van bármi értelme áttenni, mert nem figyeltem és az alsóba tettem az SSD-met. A felső 64GB/s az also 32GB/s
[ Szerkesztve ]
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Billentyűzettet alkohol-on kívül mivel takaríthatok? Nem érdemes eladni? Azt mondták nekem, hogy tele van az én bioszférámmal van tele. így nem ér semmit.
-
Qhira
kezdő
válasz I02S3F #145146 üzenetére
Asztali, normál, gumiharangos bill? Mert akkor fogod, kiszedegeted a gombokat, lecsavarod a hátulját, rétegeire szeded, félrerakod a nyáklapot és minden mást betosztol egy mosószeres lavorba, majd átsikálod. Műanyag keretekkel, gumilappal együtt. Utána már csak össze kell pattintgatni a dolgokat. Ideális esetben még meg is lehet picit szilikonozni a műanyag csúszóalkatrészeket a finom mozgásért összerakáskor. Ha mindenféle extra gomb meg tekerőke is van rajta, akkor lehet kicsit problémásabb a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy A55 5G 256GB jegeskék színben - 2 év Samsung garancia
- Kingston HyperX Fury 2 x 8GB DDR3-1600 memória
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Retro hdd winchester merevlemez számítógép pc ház táp gyűjtemény
- Sony Alpha A6000 + Sony E 35mm f1.8 OSS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest