Új hozzászólás Aktív témák

  • Marci112233

    őstag

    Üdvözletem!

    Na most már nem tudom mi tévő legyek.
    Adott az aláírásomban a gépem, Windows 10 Pro 1909-es verzióval. De egy ideje szenvedek a bekapcsolással. Röviden induláskor gondol egyet és elveszi az áramot az egértől és a billentyűzettől. Ez van mikor már a Gigabyte logó előjön, és onnan nem megy tovább. Van hogy ezt átlépi és egy kis vonalka villog és azt nem lépi át. Van hogy ezen is átlép, majd forognak a kis pontok körbe-körbe, de azon sem megy tovább. Viszont van hogy pillanatok alatt átlép mindenen, és elindul a rendszer, de előfordult már hogy több mint ötször nyomtam reset gombot a házon mire be bírtan indítani a gépet. Fogalmam sincs mégis mi a probléma, mert az oprendszer frissítve, és a laptopon ugyan ez verzió fut, és ott semmi probléma vele.
    Egy haverom állítja, hogy az egerem a ludas mert szigetelőszalaggal van körbetekerve egy részén.(kidörzsölődött a külső borítás, de a belső kábelek épek, és az egér is rendesen megy, így befoltoztam.) De én kétlem, hogy az probléma lenne, mert az egér kábelének foltozása után kb 2 hónappal jött elő először a probléma.

    Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Hydro G 650W

Új hozzászólás Aktív témák