Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyesz96
őstag
Sziasztok!
Mostanában rendszeresen megfájdul és be is pirosodik a csuklóm a gép előtt. Főleg a jobb kezemet érinti a probléma, szerintem érdemes lenne ilyen csuklópihentetőt használni.
Ilyenről van esetleg tapasztalat, milyet szabad venni?No matter what, you keep finding something to fight for.
-
ricsi99
addikt
válasz sutyesz96 #117505 üzenetére
Sose méregettem ,csak ha nem volt kényelmes nekem az asztal magassága akkor szanaszét dörzsölte a csuklóm...
Nekem kb olyan magas az asztal mintha a hasamra tenném kezem ... vannak előnyei... eltart az asztalról ,tudom rajta pihetnetni a kezem , árnyékban van a ...-[ Szerkesztve ]
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
atee_13
őstag
Sziasztok!
Nem tudom jóhelyen járok e. Olyan kérdésem lenne, hogy 2 win 10 es gépre 1 nyomtatót (hp 2015) szeretnék USB vel csatlakoztat. Megoldható ez egy y toldóval vagy egy USB hub al?
-
Cs1csó
félisten
válasz atee_13 #117510 üzenetére
Egy ilyen kellene: USB átkapcsoló
-
nagyúr
válasz atee_13 #117510 üzenetére
Én ezt régen úgy oldottam meg, hogy felvettem hálózati nyomtatónak a másik gépre kötött nyomtatót és hálózaton keresztül nyomtattam rajta. Ha ki volt kapcsolva a gép, amelyikre a nyomtató rá van kötve, elég csak bekapcsolni, be se kell rá jelentkezni. Ha meg megy mindkettő, akkor eleve adott a dolog.
-
rwin5
őstag
sziasztok!
Lehet valakinek egyszerre 2 állása? ( 1 teljes és 1 db félállás) vállalkozói nélkül?
lenne most egy félállás, ami 12 órás és tudnám csinálni hétvégente, de amiben dolgozom most ott nem mondanék fel ezért, tud valaki hivatalos infót adni erről?
én úgy tudom, hogy félállás esetén lehet
az egyik közalkalmazotti állás ( a fél )
köszi!
-
Aaron14
őstag
Lehet az lesz. Viszont megpróbálkoztam szétszedni a hangfalat, mert ugye csak így lehet benne kicserélni a hangszórót (előről, a rácsot nem lehet leszedni), de sajnos nem sikerült. Valószínűleg ragasztva van.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Winne
nagyúr
Érdemes külön appot használni mobilon rádió lejátszásához, vagy teljesen jó a webes felületről nyomott rádió?
Ha igen, melyik app a legjobb erre?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
-
ricsi99
addikt
válasz Winne #117520 üzenetére
Vannak appok.. csak az a kérdés ,hogy a kedvenc adódat be tudod e vinni a lejátszási listába.
S6 on én inkább böngészőböl nyitom meg és kész. le is csukom /háttárbe/ . nem veszek észre fogyasztásbeli különbséget a 2 eset közt.Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
válasz atee_13 #117523 üzenetére
Úgy érti ,hogy léteznek olyan routerek amiken van usb port és van rajta nyomtató támogatás.
Nem irtad le hogy ez most otthon van e vagy valami más környezetben.
Ami a lényeg hogy az usb-t csak "kifelé" lehet megosztani több eszközre ... különbözö gépek usb kimenetelét nem lehet egybe kötni.
Végső esetben van olyan hálózati swich , vagy special cucc is hozzá.
Esetleg a nyomtatodon nincs wifi /vagy lan bemenet?Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
MasterMark
titán
Üdv, megírok egy DVD+R DL-t 2,4x-es sebességgel mert az író ennyit tud. A lemezre 8x van írva.
Miután kész az írás, nem olvassa vissza az író. Mit rontok el?
Teljes log: [link]
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Cs1csó
félisten
válasz MasterMark #117527 üzenetére
Írd a leglassabb lehetőséggel, és vagy próbálj ki másik író programot, az Ashampoo Burning Studio-t ajánlom.
-
batman.
senior tag
válasz MasterMark #117527 üzenetére
Az ellenőrzés mintha nekem nem szürke lenne.
Nem ismeri a lemezt, és rosszul írja meg.
Az írón a 306-os firmware van, 2006 –ban (13 éve) adtak ki hozzá újat 307 lehet hogy az kompatibilisebb a lemezzel.
Ha ragaszkodsz a dvd-hez érdemes lenni venni egy új samsung írót.(#117528) csicso82 az ImgBurn a legjobb, nem is az a baja. + a lehető legmagasabb sebességen kéne írni
[ Szerkesztve ]
Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
MasterMark
titán
válasz batman. #117529 üzenetére
Azért szürke a verify mert épp folyamat közben van, és pont az ellenőrzés jönne, de már nem tudja visszaolvasni a lemezt.
Két ilyen Phillips lemezt rontottam már el, még van egy verbatim-om.
Először 8x-re állítottam, de kiírta, hogy az író max 2,4-et tud, és leváltott arra.
A gyári windows image kiíró azt mondta nem tud kompatibilis sebességgel írni, ezért nem tudja megírni a lemezt. Azért próbálkoztam az ImgBurn-el.
szerk.: Ja és ide-sata átalakítóval van rádugva.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Met
nagyúr
válasz MasterMark #117530 üzenetére
Nagyon régi az író azért nem tudja jól megírni.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
batman.
senior tag
Nem fog összejönni.
Az ide-sata átalakító általában felejtős.
Régi az író sajnos.
Ezeket a lemezeket nagyobb sebességre optimalizálták.Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Kezdő kis videót szeretnék szerkeszteni némileg reklám céllal. Mivel új vagyok vele utánanéztem, és a Hitfilm Express-t találtam.Kezdőknek ezt javasolják. Mi a véleményetek róla, használtátok már?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
VoidXs
nagyúr
válasz GoTReX #117533 üzenetére
Sokat használtam, és valóban hozza egy profi szoftver stílusát egyszerűbb projektekhez. Egyetlen negatívumot tudok mondani, az viszont elég nagy probléma, hogy rendkívül instabil.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
ricsi99
addikt
batman profi e téren ,higy neki....
Firmware frissités és olyan lemezt használj amit az iró kiir ,hogy tudja maximális sebességen használni.
Persze nem kötelező max sebességen irni ,de igy ki tudod szűrni ,hogy mely lemeztipust szeret az író.
/ugyan úgy válogatós a dvd író a lemezre mint pl az alaplap a ramra/Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
carl18
addikt
Üdv!
Ma videókártyát cseréltem és egy DVI-HDMI Kábelel van összekötve a gépem. Drivert magától felrakta a gép, gépet bekapcsoltam és meglepődtem hogy a tv-ről jött utána a hang. DVI Kiment visz át hangot is? Idáig erről nem tudtam. Úgy tudtam csak a HDMI visz hangot, minden esetre ez nagy meglepetés volt.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
A DirectPlay rejt valamilyen biztonsági kockázatot?
Azért kérdezem, mert valamelyik program kérte, és alapból le van tiltva W10-en. Nem okozhat semmiféle problémát, ha engedélyezem? -
Ma lefrissítettem a telefonomon a firmware-t mert írta hogy van frissebb. Samsung J5 2017, 8.1-es lett rajta.
Újraindítás után viszont nem látja az SD kártyát. Gépbe ha berakom akkor látok rajta adatot de nem lehet törölni, formázni semmit. Azt írja hogy írásvédett, ami hülyeség meg az sd kártya adapterének pöcke nem a lock fele néz, de lock módban sem írható.Diskpartal megpróbáltam helyrehozni:
DISKPART> attributes disk clear readonly
Disk attributes cleared successfully.
DISKPART> attributes disk
Current Read-only State : Yes
Read-only : No
Boot Disk : No
Pagefile Disk : No
Hibernation File Disk : No
Crashdump Disk : No
Clustered Disk : NoDe továbbra is írásvédett. Nem kellenek róla az adatok mert felhőbe mentve van minden de valahogy használni szeretném a kártyát.
Elvileg nem mehetett tönkre, rengeteg sd kártyám van nagyrészt noname és sandisk. Ez az egy Samsung Evo 32gb-os direkt márkás bele való, egy éves sincs. Most visszaraktam egy 16gb-os Sandisk-et azzal megy hibátlanul a telefon.Nem tudom mi a fene történhetett firmware frissítéskor ami kinyírhatta a kártyát. Tegnap még másoltam rá zenéket és ma szólt is bluetoothon. Csak a frissítés után döglött be.
Programokkal próbáltam formázni de nem engedi. -
carl18
addikt
-
-
Rinkasime
tag
Sziasztok!
Segitsegeteket kernem!
i7 3770 es 4770 (apropo nem sok jot hallottam a 4770nel kapcsolatban tulmelegedesi problemakra panaszkodnak itt phn is sokan) kozott gondolkodom,nemtudom melyik lenne erdemesebb,foleg ujabb jatekokra hasznalnam egy gtx 1060nal parositva
Alaplappal kapcsolatban nem vagyok jartas nagyjabol 20,25k szannek ra.
atx,micro atx az mindegy itx nem kell..
sata3 min 2 usb3at mindenkepp szeretnek min 2
igpt nem fogom hasznalni es tuning sem nagyon mozgat meg
hasznalt es uj lap is egyarant szoba johet
crossfire es sli sem erdekela lap kinezetevel kapcsolatban fekete szinu parti vagyok,szeretem a szep igenyes lapokat.
az ekezeteker elore is bocsi angol billentyurol irok. valaszokat elore is koszonomMinden mas tippet trukkot ajanlast meghallgatok szivesen!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest