Új hozzászólás Aktív témák

  • necrobin

    tag

    Sziasztok!

    Pár napja írtam, hogy van egy HDD-m és egy SSD-m (leírásomban a típus).
    Az SSD-n van az OP-rendszer természetesen, és van vele egy olyan probléma mostanában, hogy 10-20 másodpercekre lefagy minden, ami arra van telepítve. De csak így elkezdte mostanában ezt. Nincs egy éves, vigyáztam rá, csak az OP-rendszert telepítettem rá mindig, meg a fontosabb programokat, nem használtam agyon, de egyszer csak elkezdte ezt, hogy lefagy, de kizárólag csak az SSD-re telepített szoftverek, a HDD-n lévő játék, ami pl. közben fut, annak semmi baja.

    Javasoltátok, hogy szedjem szét a gépet, nézzem meg, hogy nem-e lazult ki a kábel. Nem tudott kilazulni, mivel van rajta egy kis rögzítő, de azért újra kihúztam és bedugtam, sőt, másik alaplapi sata csatolóba is, de ugyanez volt a probléma.
    Fogtam, leformáztam a francba, és újratettem a Windows-t, de most is ugyanúgy kifagy random időközönként. Van, hogy a bekapcsolás utáni 2. órában kezdi, van hogy egyből. Iszonyatosan felcsesz!
    Mondtátok, hogy telepítsek újabb driver-t, de 2015-ös a legújabb, az van rajta, eddig is az volt, hülyeség.

    Egyébként van, hogy ÚGY kifagy, hogy újra se lehet indítani. Mármint igen, de az újraindulás után nem találja az alaplap az SSD-t, BIOS-ban sem. De ha szétszedem, kihúzom, visszarakom, akkor megint jó.

    Egy éves sincs az SSD, garancia van rá. Van arra esély, hogy maga az SSD szállt el, és akkor csere, ugye? :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák