Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harcikoca
senior tag
Tud valaki egy progit amivel "realtime" tudok hangot modosiani? Ferfibol noit.
AMD+Ati powee'R
-
Spet
addikt
válasz Vismajor01 #101246 üzenetére
Csökkentett módban próbáld meg ezzel a programmal megnézni nem-e maradt valami vissza, esetleg csinálj vele egy tiszta telepítést.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
SP4C3
veterán
válasz Ryder62 #101251 üzenetére
PS/2 még mindig jobb, mint az usb és utóbbival szokott compability gond lenni. Valószínűleg csak a bios-t kellett volna átnyálazni.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
AXisBOLD
addikt
válasz AXisBOLD #101201 üzenetére
Fentieket továbbfűzve van abban logika, hogy ha a vga csatlakozókat cserélem egy bizonyos kombóban akad a gép, egy másikban pedig nem?
GTX960:
*Nem akad:
- dvi-i to dsub --> LG L192WS monitor
- dp to dsub --> LG 26LC2R tv*Akad:
- dvi-i to dsub --> LG 26LC2R tv
- dp to dsub --> LG L192WS monitor+ mondjuk kivettem a DVD írót is még a cserebere előtt
Röhelyes az egész, de már minden gyanús... kezdek paranoiás lenni
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz holozis_HUN #101259 üzenetére
lehet, hogy ebben is olyan rejtett indítás gátló van mint a kocsikban (olvasó lámpa fel, kuplung be, váltó 2, balra néz erősen és már indul is )
Komolyra fordítva a szót, ma reggel a fentebb említett akadásmentes kombóval indítottam. utorrent, chrome-online rádió+10 oldal nyitva, mpc-hc HD film, cpu-z stressz teszt, furmark gpu stressz teszt, SIW (hőértékek rendben), mindezek egyszerre futottak és meg se röccen!
Kabaré
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
RedHarlow
aktív tag
Ha angliából rendelek egy elektronikai cikket, akkor átalakítót kell vennem hozzá, hogy tudjam itthon használni, vagy elég csak a kábelét lecserélnem? A termékhez ilyen kábel van:
-
pjen
félisten
válasz quailstorm #101265 üzenetére
Nem tudom mért lenne gány egy normális villásdugót rászerelni.Öt perc kemény munka,nekem.
Megnéztem az árakat,nem gány a dugó csere,de ilyen árak mellett tényleg nem érdemes.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz quailstorm #101267 üzenetére
Mért is nem?Egy 30 méteres hosszabbítót is kidobsz mert a dugó tövében megtörik a vezeték?
-
pjen
félisten
válasz quailstorm #101270 üzenetére
"öntött kábelről" ezt Te írtad.Írtam is,hogy igazad van nem éri meg vele kínlódni.De,hogy öntött kábelről nem vágunk le dugót az hüjeség.A porszívón,a mosó gépen stb öntött dugó van és pont a dugó tövében szoktak tönkre menni.Rendben aki nem ért hozzá ne csinálja.
-
Ryder62
őstag
Hali,
A számítógépek szokták a hardver ellenőrzésnél vizsgálni a perifériákat? Pl.: egér, billentyűzet.
-
Surda-
őstag
Bnőm win 10 en beallitott egy jelszót, de nem akar működni.
Mindent kipróbáltunk már, valamiert mégsem enged tovább a gép.
Capslock nincs benyomva stb.
Ki lehet ezt ilyenkor resetelni a biosban vagy barhol? Vagy format c?"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
SP4C3
veterán
válasz Ryder62 #101280 üzenetére
Ja, némelyik gyártó biosában van is erre beállítás, nem értem miért nem fért volna el külön-külön, ahogyan illik.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
cbm1974
tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom az Prestigio 4500 okossal:
A levelezőrendszert nem tudtam használni, ezért reseteltem, vissza akartam állítani a gyári eredetijét. Lekapcsolt, elkezdte csinálni, de mindig visszatér a recovery menühöz, anélkül, hogy végig csinálná a resetet.
A factory mód sikeresen működik, minden teszt jó,tehát a teló hardvere nem hibás, egyszerűen a visszaállító menü nem működik, mintha mindig újrakezdené a műveletet, de valójában nem csinálja meg, csak ismétli magát. Máskor is csináltam már sikeresen és utánanéztem most is, hogyan is kell csinálni, több helyen is rákerestem, ugyanaz a menete:
Kikapcs. után hangerő UP és POWER, majd a robot után kiírja a recovery-t, innen kellene a HOME-al indulnia a visszaállítónak, de annál a pontnál semmire nem reagál, oda nem tudok bejutni, a billentyűk pedig jók!Hátha valakinek van ötlete, nem szeretném emiatt szervizbe vinni.
Előre is köszi a segítséget!1. kapcsolatfelvétel módja PÜ...!!!
-
gyivipali
csendes tag
Sziasztok! Hátha olvassa valaki!
Ma nap kaptam egy D-Link DES-1012-es switchet. annyira sikerült rájönnöm, hogy menedzselhető így ennek örömére, felbuzulva elkezdtem utána guglizgatni...
Háh... semmi...A CISCO iOS-ban otthon vagyok, Nem azt mondom hogy megy mint az ágyba sz*rás, de akár router akár switch még nem adta fel a leckét. IP telefonok, STP, VTP...
De ez a D-Link CLI-je valamivel másabb. Egy villám kérdés, valami más CLI-t (mondjuk az iOS vagy parancs készletileg hozzá közel állót) nem-e lehet rárakni. Ha igen akkor hogy? TFTP és egyéb hálózati szerverek jelenleg nincsenek. De Serial int.f. van PC és Switch közé (a manageléshez)
Intel Core i5-9600K 3.7 GHz | 32GB DDR4 2400 MHz | ASUS Strix RX580 8GB | SAMSUNG EVO970 Plus m2.NvMe SSD || iPhone 11Pro-AirpodsPro-MacBookPro2019
-
Vismajor01
addikt
A giga970a ud3 alaplapomon a vrm hűtők elég lazák. Mikor a procit szereltem be vettem észre, hogy elég könnyen "elemelkednek a talajtól".
Nem hasonló elven működnek mint a proci-hűtő páros? Ezeket is pasztázni kell? V wut?Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
inf3rno
nagyúr
válasz Ryder62 #101274 üzenetére
Passz. Így hirtelen annyi jut eszembe, hogy a BIOS-ban be lehet állítani, hogy USB billentyűzet, vagy sem. De ez szerintem csak a BIOS-ra vonatkozik, és alapból fel kellene ismernie a PS2-t a telepítőnek. Linux-nál legalábbis felismer szinte mindent a telepítő, Windows-nál meg franc tudja, már 5 éve nem telepítettem olyasmit.
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
válasz Surda- #101281 üzenetére
Nekem ugyanez volt, Win10 valamiért angol billentyűzet kiosztással vitte be a jelszót, azért nem lehetett belépni. Cseréld fel a "z"-t és az "y"-t, aztán próbáld úgy. Ha van a jelszóban ékezetes karakter vagy ilyesmi, akkor esélytelen, hogy be tudsz lépni. Már ha tényleg nálad is ez a gond.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
holozis_HUN
veterán
Üdv!
Kezdem az elejéről: 8 mb le, 2 mb feltöltés, Digi falunet. Digis modem van, erre van rákötve egy router (TP-Link) és a routerre van kötve egy másik router, ami ugyan olyan típusú.
Kérdés: Elvileg be lehet állítani, hogy én legyek a priorizált felhasználó. Ezt merre találom? Illetve valahogy lehet csökkenteni a pinget? Alapból jó Speedtest szerint, de játéknál néha felkúszik nagyon.
Illetve haverom valami olyasmit mondott, hogy port nyitás. Ez mire jó?A lényeg, hogy azt szeretném elérni, hogy ne laggoljak, ha a húgom elindit egy videót.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Spet
addikt
válasz holozis_HUN #101293 üzenetére
Milyen routerek vannak pontosan? QoS (Quality of Service) protokolban (ha router képes rá), akkor beállíthatod.
Csökkenteni kell egyébként az "átjátszás" számát, illetve ha lehet növelni a sávszélességet.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
törölt tag
Sziasztok, Win7 alatt azt mondja a tűzfal, hogy a helppane.exe nevű akármi működését blokkolta.
előtte pár perccel meg újraaktiválta a tűzfal magát ? (nem a saját tűzfalról beszélek)Mit kell tennnem, vagy kell-e egyáltalán valamit ?
-
enginev3.0
félisten
Windows alatt a lapozófájl aktuális mértetét valahogy meglehet tekinteni?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
föccer
nagyúr
válasz enginev3.0 #101299 üzenetére
Vezérlőpult\Rendszer és biztonság\Rendszer
bal oldalt: speciális rendszerbeállítások, speciálus fül alatt a teljesítmény részen menj a beállításokra, majd azon belül a speciálsi fülre.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest