Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz aftercooler #8800 üzenetére

    Deee azért nem tudná megtenni, mert akkor ugyan úgy fizetné az alkalmazottakat hisz ők dolgoznak a havi tartalmon, de bevétel nem jönne be. Előbb-utóbb csődbe menne a cég.

    Értem az álláspontodat, meg látom te is az enyémet, egyről is beszélünk, csak akkor sem működhet még egy Bethesda szintű cégnél sem ez a módszer, mert most lehet van pénze, de ő ebből a pénzből fejleszti a következő címet, fizeti a fejlesztés alatt a dolgozókat, bérli a helyiségeket, fizeti az adót ugyan úgy stb...

    Minden mammut cég még a Blizzard is megérezné előbb-utóbb ha nem kapna több havi díjból befutó pénzt. Ha nincs a cégnek fejlesztési költsége, nem tud olyan címet lerakni az asztalra, ami meg tetszik a népnek és megveszi. Ilyenkor szokott jönni, hogy ,, de nézd már meg mennyire sz*r lett ez a játék" és társai.

    Nem lenne itt probléma meg alapvetően nincs is. Csak magyar mentalitásként tudjuk ezt felfogni, sajnos írtó rosszul... mint ebben az országban élő sajnos én sem tehetek mást és én is keményen érzem a más országokkal való különbséget...csak próbálok mögé látni. Egy normálisan kereső magyar családban is, max a gyereknek ha havonta megtudsz venni egy 15.000es játékot. Kint a gyerek vagy elintézi zsebpénzből simán és még marad is neki bőven...vagy egyszerűen megveszi a szülő a nem 1 de 3 darabot is akár havonta.

    És ez abból jön amit te is írtál, hogy Magyarországon te a forinttal, nem akarom leírni mit tudsz tenni :) Mert a dollár = euró az nem probléma, mert más országban Európában is így váltják...kivéve anglia ahol ugye van font... de amcsiból mire ideér a dollár árfekvésű termék átszámoljuk euróba...már bukó...de mondjuk 240Ft és 310Ft között nincs nagy különbség...mint 1 Ft és 310 vagy 1 Ft és 240Ft között amit az országba belépés után kap a termék. Sajnos ez Magyaroszág.

    xsanyi: így nem... ilyen jelellű periféria támogatása nincs. Egy eszköz létezik hozzá ami majdnem úgy néz ki, mint egy switch vagy router és átjátszóként funkcionál, de ez nem egy 1000Ft-os eszköz, jó ha tudod.. Alapvetően játszható onnantól billel és egérrel, de nem úgy, mint pc-n. Mivel a bejövő bill és egér jelet át kell állítania az eszköznek így laggolás van. Ha jobban is érdekel, a ps3 topicban kérdezz rá.

    [ Szerkesztve ]

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák