Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
konas
senior tag
Hello all.
Valakinek a segitseget kernem,aki mostanaban Far cry 2-ot nyomatta.20 szazaleknal jar a jatek,es elakadtam a jatekba..A Fishing champ,nevu reszen..A piros kereszt egy hazba mutat,de az ajtaja meg nem nyilik.
Missree the captive from the bricked up building at the fishing champ. -
válasz (Bundás) #2446 üzenetére
Neverwinter Nights 1-2
KOTOR 1-2
Jade Empire
Titan Quest (ez már pure hack'n slash álá Diablo és szerintem a legjobb klón)
Oblivion (tudom, furcsának tűnik itt a listában, de az Oblivion inkább hack'n slash mint RPG)Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
konas
senior tag
Valaki aki nyomatta a Far cry 2-t nezzen mar be a jatek topikjaba legyen oly szives..
THX -
hellboyxtr
csendes tag
Hali!Olyan gondom lenne h amikor Cod4 multiba játszom egyszer csak elsötétül a monitor és teljesen megfagy a gép nem reagál semmire
Csak reset után jönn helyre utánna belépek megint a játékba megy egy darabig és hosszabb vagy rövidebb idő után ujra jelentkezik a probléma.
A videokari 9600GT más játékoknál nincs probléma csak cod4 multiba.vlaki ha tudna segíteni akkor azt megköszönném mert már nagyon idegesítő.Kösz!
-
Tudtok nekem mondani olyan repülőgép-szimulátort, ahol Lockheed SR-71 Blackbird-del, Lockheed F-117A Nighthawk-kal, esetleg Northrop Grumman B-2 Spirit-tel lehet repülni?
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz (Bundás) #2446 üzenetére
Fallout 3, ha újra vágysz. Ha régebbiekre, akkor Fallout 1-2 (best of da best), Baldur's Gate 1-2 + kieg-ek (nagggyon zsírak), Planescape: Torment. A Star Wars: KOTOR 1-2-t én is bátran ajánlom.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
Barney™
aktív tag
Ti mivel játszotok mostanában ?? Én nem találok semmi kedvemre valót..
Lehet ebbe az uj X-men játékba belenézek, de nem igazán vagyok nagy fan -
Azt mán megvettem. Abba' nem vannak ilyen söpülők.
De időközben megoldódtak problémáim, MS Flight Simulator 2004-hez, meg MS Flight Simulator X-hez vannak ilyen addon-ok...
[ Szerkesztve ]
-
sirzollee
tag
Hali all!
Az X-men orgins : Wolverine -vel volna kis bibim...Állat game,de van egy rész:
adamantium beültetve,visszakaptam a képességeim,és valami kislányt kell kiszabadítani,de sehogy nem tudom kinyitni a zárkáját-mindeközben folyamatosan tüzel egy gránátos,akihez sintúgy nem tudok közelíteni(likvidálási szándékból).Valaki túljutott rajta?????SOS help thx[ Szerkesztve ]
-
-
konas
senior tag
Valami bugba utkoztem a FAr cry 2- ben..
Hogyan lehet tovabbjutni a Fishing champ nevu helyen.? -
Hát, régen tótam' mán a Fárkrájtot, de ha kicsit jobban körbeírod a szituációt, talán tudok segíteni.
-
Szerintem is bug lehet. Akkor szokott csak kinyílni az ajtó, ha már minden katonát leöltél. Ha nem nyílik, akkor:
1. Valahol még bújkál egy szemétláda
2. bugSKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Morden24
nagyúr
Én egy igazi matuzsálemmel kapcsolatos kérdéssel jöttem
Szóval srácok, valaki még emlékszik a zseniális Conflict: Freespace-re? Mert én igen. Sőt, meg is van.
A problémám az, hogy hosszas és izzasztó szarakodás után megtaláltam az 1.06-os patch-et, amivel sajnálatos módon képtelen vagyok feljavítani a játékot. Hibás file-ra hivatkozva nem települ a tapasz.Ez a cucc egy PC Guru-ból származik. Nem lepődnék meg, ha ennek lenne valami köze a dologhoz, és megoldhatatlan ebben a formában, de azért gondoltam, hátha ti tudtok valamit mondani rá.
Előre is THX.
Sectumsempra - For Enemies
-
konas
senior tag
Itt vagyok A Farkrajtos megint...
Ezelott egy evvel mar vegigvittem,akkor is tovabb jutottam valahogy,most is mennie kell.
Ha kimegyek a teruletrol es ujra vissza jovok akkor ujra tele van ellenekkel..azaz 4-5 ember vedi a Fresh Fish nevu helyet..Erdekes.
Nem nyilik az a franya ajto ahova a misst-mutatja. -
konas
senior tag
Mellesleg megprobaltam elinditani,a Cryostasis cimu game-t,32 bit vista,HD3850 256mb.
Erre ezt kaptam:Az alkalmazast nem sikerult elinditani mert a PhysXLoader.dll nem talalhato. -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani gémeket?
9600pro videókártyával sajnos eléggé leszűkül a kör.Amik most elmennek:
Hitman contracts
GTA San AndreasMásokat még nem próbáltam.
Olyan játékokat ajánljatok pls, amik hasonló gépigénnyel rendelkeznek, mint az előbb felsorolt 2 játék.(Vagy esetleg ha van linketek 2004/2005 TOP játékairól, azt is megköszönném)
Üdv.:
Misi -
Pala
veterán
válasz Morden24 #2470 üzenetére
Nem kötözködésből kérdezem, de miért van szükség a legújabb patchre? Anélkül is végigjátszható a játék, legalábbis én nem futottam bele egyetlen olyan bugba sem, ami a végigjátszást bármilyen módon akadályozta volna (bár másfélébe sem ). Szintén a Gurus változat van meg. Jó kis játék az!
-
Morden24
nagyúr
Igazából valóban működik a játék, szóval valószínűleg lényegtelen.
A helyzet az, hogy néhány év óta most először raktam fel (W7 x64 alá ), és a Launcher-ben magától értetődően azonnal ment az update-re a kezem, de persze cseszik rám. Changelog-ot ugyan nem találtam, de patch nem ment fel, aztán gondoltam megkérdezem.
Azóta már lenyomtam pár küldit, szóval tökéletesen működik, ettől függetlenül a dolog gázos, mert éppen lehetne lényeges is a patch, és nem egyszer fordult már elő, hogy az ilyen Gurus játékok nem peccselődnek...Sectumsempra - For Enemies
-
sirzollee
tag
Ahogy látom senki sem tud választ adni a korábbi kérdésemre... oké
-
Dr. Romano
veterán
válasz Synthwave #2456 üzenetére
A Joint Strike Fighterben egy cheat-el elő lehetett varázsolni az X-32 és X-35-ösökön kívül más repülhető gépeket is.
Többek közt volt egy B2 Spirit, ami ugye az F117 csak nagy
Tehát javaslom próbáld ki. Régi stuff, de szerintem nagyon jó. (a B2-est pedig eléggé nehéz irányítani, nagyon lomha és érzékeny a gyors fordulókra )Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Dr. Romano
veterán
-
konas
senior tag
Cryostasis cimu jatekot szeretnem mukodesre birni..Valaki???
-
misirulez
senior tag
válasz Dr. Romano #2480 üzenetére
Köszi.!
Most Call of Duty 2-vel próbálkozom... -
MONKESZ
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám a COD5-tel hogy mikor solo kampányt akarok indítani, belemegyek a new-ba, feldob egy ablakot, ott ki kell választni a nehézségi szintet és mikor kiválasztom nem történik semmi csak visszadob a menübe.
Valaki találkozott már ezzel, esetleg ismeri a megolsát is? -
Foose
addikt
Sziasztok! Olyan kérdésem van,hogy: milyen játékot ajánlanátok abban az esetben,ha muszájságból olcsóbb gépet kellett vennem. ? (Pentium4 2,4GHz; 1GB ram; Nvidia Geforce 6600 [128MB] ), pl az autós játékokat szeretem,bár annyira nagyon már nem,de pl mint a Grid,GTR evo stb... illetve pl kalandjátékot keresek,de a brutalitást nem nagyon csípem (pl lövöldözés,gyilkolászás),szóba jöhet logika is,a lényeg,hogy lekössön,mint anno a COD sorozatok...(ezeket már unom,mármint a sok gyilok meg ilyenek) Szóval mit javasoltok egy ilyen géphez,ilyen játék kategóriákban?
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
TGuru
tag
Fifa 09 indításakor kilép azzal az üzenettel,h "Fifa 09 does not support your graphits card.Please consult the ReadMe file for a list of supported graphics cards"
So nem jó a videó kártyám,de miért is?Geforce és 128Mb-os és nem mx szériás! -
Black-core
aktív tag
Hy! Tudna nekem valaki segíteni hogy az NFS Undercover magyarítása miért nem működik Vista 64 bit alatt?Azaz biztos hogy működik mert mikor először ki játszottam akkor minden rendbe volt.De most valamiért nem akar magyar lenni.A magyarítás is biztos hogy jó mert felraktam XP alá és ott meg működik.Köszönöm előre is.
-
Foose
addikt
válasz engineeeer #2494 üzenetére
Tyűűű...stratégia,nem szeretem.
-
Foose
addikt
válasz Black-core #2496 üzenetére
Köszönöm Neked is,megvan a game,de nem jó a gépemnek. Sem gépigény miatt,sem egyébként sem,mert pár napja feltettem,éshát elég érdekes látvány fogad grafikailag. Lehet hogy lassú a 200Mhz-es memória?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest