Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
S. Szabi
őstag
Helló!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II nem akar el indulni VISTA-n! Ez mért lehet?? ??[ Szerkesztve ]
-
Zin
őstag
Repulogep szimulatort tud valaki?
Jo repulos jatekok erdekelnenek!░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
harley
őstag
üdv
elakadtam a tomb raider anniversaryban.
hogy lehet megölni a két kentaurt?
ps2-n van.
most már nagyon unom az egészet, hiába nyomom a gombokat, vagy elugrik, vagy fellöknek, de a fejét egyszerüen nem tudom hogy kell meglöni!!!!!!!!!!!!!!!
valaki segítsen, mert kivágom az egész játékot a szemétbe!!
"Olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy" :)
-
Atti1112
aktív tag
Van egy gamepadom, de nincs hozzá cd.Csak a driver-jét találtam meg a neten.Kéne hozzá az a progi amivel a gombokat tudom programozni. http://www.asian-games.com.tw/Products/PC/14-Pro%20Grip.htm Erről lenne szó. Segítsetek már lécci, honnan tudnám lekapni a progit ?
Köszi.Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
Raptus
tag
válasz #65675776 #1508 üzenetére
Mindenki ártatlan, míg be nem bizonyosodik bűnössége. Ezel ellentétesen csak az APEH, a rendőr, a pénzintézetek és a Magyar Államkincstár vélekedik.
Másrészt meg ha itt valaki biztonsági másolatot ír, mindenki tudja mire gondol.
Még olyat sem láttam, aki ilyet látott...
-
-
törölt tag
válasz Darth_Revan #1516 üzenetére
Ez is csak addig igaz, amíg nem törsz fel semmiféle védelmet. Onnantól kezdve illegális.
Egyébként ha valóban biztonsági másolat lenne, akkor az eredeti lemezzel meg tudná nézni, hogy működik-e rendesen.
-
<cafat>
senior tag
hali
ez a biztonsági másolat dolog engem is érdekelne
nekem megvan az ut2004 eredetibe, de nem merem felrakni mert a lemez a közepén szétrepedt, és egyre terjeszkedik a repedés :S és félek h a köv. installnál belerobban a meghajtóba
de talán még azt túlélné ha 1x lemásolnám legalábbis remélem
szal h lehet eredeti game-ről biztonsági másolatot csinálni? -
<cafat>
senior tag
válasz Darth_Revan #1519 üzenetére
aham, köszi
nem is akakrok semmit módosítani, csak úgy ahogy van lemásolni, és h működőképes legyen, és uganúgy tudjak vele online játszani mint az eredeti lemezzel
1x alkohollal próbáltam meg tükörképfájlt csinálni róla, de azt nem fogadta el, és belekötött, telepítésnél rögtön megjelent vmi ablak h "illegal software" telepítés nem sikerült blablabla.... én meg csak lestem h még felrakni se engedi
cloneDVD-m viszont nincs, majd be kéne szerezni, vagy nem lehet letölteni vhonnan egy ingyenes próbasoft-ot? mert csak lemásolnám 1x, és ha sikerül használnom a másolatot, utánna már nem is kéne
-
adam520
tag
Üdvözlök Mindenkit!
Segítséget kérek abban, hogy melyik weboldalt használjam a PC-s játékok legfrissebb hírenek, fájlainak, patch-einek, screensohot-jainak megtekintésére.
Eddig 3DGamers-t látogattam !!!!!
Ott a régi játékok is fennt voltak. Ez nekem fontos! Mert sokszor volt, hogy akár 1998-as gammát kerestem vissza, és a 3DGamers-en ezek megvoltak.
3DGamers nincs, helyette Fileplanet ami semmit sem ér ebből a szempontból.
Valami folyamatosan frissülő, de a múlttal is foglalkozó oldalt szeretnék.Dr.Adam520
-
Raptus
tag
ÚÚÚÚ! Nem mondod!!! Magyarul tudtam eddig is. lazítsatok egy kicsit, mert nagyon kemények vagytok.
Még olyat sem láttam, aki ilyet látott...
-
<cafat>
senior tag
válasz #65675776 #1524 üzenetére
igen, ha megvan a számla.... sajnos nincs, mert ajándékba kaptam, meg ajánlották már mások is h van a dobozban található kézikönyvben 1 telefonszám amit ezzel kapcsolatban fel lehet hívni, és esetleg kérhetnék másik lemezt, csak attól félek h mivel nem mai darab már nincs nekik, v nem adnának, v már nem is létezik a szám még nem próbáltam
-
papa1
tag
nemtudja valaki,hogy a rainbow six vegas 2 singli playerben miért nem indul el,csak a sötétség betöltés után.??????
"már előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban...."
-
Süni 1985 F
senior tag
Call of Cthulhu: Dark Corners of Earth nevű játékban elakadok párszor...
Valaki esetleg magyarnyelvű végijátszást nemtud?
Vagy segíteni nekem?TDI POWER
-
gabor128
aktív tag
Nem tudjátok, hogy a pókember 3-hoz adtak-e ki valami patch-et?
Valami gáz van vele. Elindulni elindul, hang van, de kép nincs, pedig directx-et felraktam. -
kommunism
aktív tag
a gta 3 akármilyet rakok fel (tört,eredeti) állati bugos futok és 1szercsak meghalok meg nem tudok tolatni windows xp- m van ezt miért csinálja???
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
gabor128
aktív tag
válasz Süni 1985 F #1536 üzenetére
Igen sejtettem, hogy ez lehet a gond, de mivel a játék elindult, azt hittem, hogy akkor a 128-assal is működik, csak valami más gondja van.
De minek kell neki ennyi memória, azt nem értem?Nekem ATI Radeon 9600XT 128MB van.
Most emiatt nem veszek új videókarit.[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Sziasztok!
Valaki mondjon már pár tippet FPS játékra, eléggé le vagyok maradva ami megvolt az elmúlt 2 évben : Half2 orange, Cod4,FrontLines,Crysis...de gondolom ettől több játékot adtak ki azért
Lehet TPS is csak ne kelljen az összes billentyűt nyomni ahhoz, hogy egyenesen "fussak"
Vannak igények mi?Köszönöm előre!
...
-
netkoo
senior tag
Sziasztok.
Senkinek nincsen tipje mi okoza azt,hogy a DEMO elindult egyszer de másnap mikor elakartam inditani fekete képernyő a grid embléval és lefagya gépem a konfigom a nevemnél.
A virágkereskedelmi változat nál ugyan ez van mind a 2verzónál! Valakinek tipje?
Lehet nem ide tartozika saját totyikjában senki se tudott válaszolniSamsung S22+
-
punish3r
aktív tag
sziasztok! mondanátok pár játékot ami elmegy 2.6os p4-en 1 giga rammal (FPS, autós, stratégiai)?
THXMár a jövő sem a régi...
-
MSI33
csendes tag
Hali!
Race.Driver.GRID-nek van,vagy lesz magyarositása?? -
Bodin
senior tag
Sziasztok.
A következő lenne a problémám:
Kb 2 napja raktam fel a San Andreast. Tegnap az Exe file-ra kattintva egy pár másodpercig látható volt a homokóra, utána semmi. Mintha mi sem történt volna. A folyamatok között látszik a program, teljesen elveszi a CPU-t, de semmi egyéb. A Vice city-vel ugyanez volt a problémám pár nap játék után. Volt már valakinek hasonló gondja? Köszönöm.(Abit KN8-Ultra, 4000+ SD, Ati XL800, 2x512 DDR400, minden alapon. XP SP2 a letöltött frissítésekkel, Nod32 dolgozik)
-
feka007
veterán
rofl, téves...
[ Szerkesztve ]
-
raskolnikoff
őstag
Tud vki olyan játékot mint a Diablo 2? Vagy vmi hasonszőrűt...Hellgate-et nyomtam, az elég jó is csak beleuntam hogy mindig visszaküldenek a játék elejére vmi hülyeség miatt...eccer folytatom
Szóval a Dungeon Siege II nem vált be, a Witcher jó, de még raktáron van és még nem annyira izgat, de itt van pl a Loki, erről szinte semmit nem tudok, hasonlít valamennyire a Dio-hoz? Egyszer egy GS gameplay videot láttam és a grafikája elég meggyőző volt, de a többi nem derült ki...?
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
- Új AMD Wraith Stealth processzor hűtő eladó
- 12,7" Lenovo Tap P12 With Tap Pen Plus TB370FU (garancia: 2026.09.04.-ig) toll/tok/matt-paper fólia
- HP ProBook 640 G2 (i5-6300U 2.4GHz-8GB DDR4-240GB SSD-WIN11Pro/előtelepítve!/14.0 HD-WWAN!- 4G-LTE
- Honor x7a
- Eladó három legenda.IDE-s Optikai meghajtók.(PLEXTOR,PIONEER,ASUS)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest