Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat Goes Gold in Russia
According to a news blurb over on Blue's News, GSC Game World's S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat for the PC has officially gone gold in Russia and will ship out on October 2nd.
Szerinted miért írtam hogy keletre?
-
bangalore
csendes tag
Sziasztok!
Van valami ötletetek arra, hogy miért van az, hogy több játéknál is (pl. FIFA 09, FIFA 10, NFS Carbon) már a belépés után, a menüben "megőrül a rendszer"... minden menüpont, ami "választós", a gép önállósítja magát, és saját maga lépeget az opciók között.
Már újra telepítettem a Vistát... sőt, a FIFA 10-et eredetiben is megvettem (én barom ), mert azt hittem, hogy a "wazeres" játékok miatt van ez az egész!!!!!
Erre tegnap este egy "szűz" Vistára felnyomtam a "szűz" FIFA 10-et. És mi történt?
Már az elején... a nyelv-választónál elkezdte ÖNÁLLÓAN pörgetni a nyelvi opciókat...
Csak egy cseppet bosszantó...
Mi a szent sz@r lehet ez?
Van valami ötletetek?
Előre is köszi...-b-
-
kizul
tag
Sziasztok!
Mikor el akarom indítani a Transformers 2 játékot kiírja h monitorom hogy " out of range " szóval az lenne a kérdésem , hogy hogy tudom beállítani,hogy kisebb frissitésen induljon a játék? ugyanez volt anno a GTA IV nél is akkor még vhol itt olvastam a "commandline.txt" megoldásról ez itt nemműkszik..
Előre is köszi!
-
G4ga
őstag
Szia!
Megnéztem a videót.
Nem ilyen volt. ezt ketten lehetett játszani, Felsö nézetes játék volt. Tudom hogy nem irom valami frankon körül.
olyasmi jellege volt mint a Wormsnek. Ketten játszotok. Az egyik játékos a képernyö aljárol indult, a másik a tetejéröl. Labirintus szerü dolog volt a pálya. És egymást kellet kinyirni. -
nap.pali
csendes tag
Sziasztok, tudnátok írni valami infót a Grand Ages Rome című játékról? Én eddig jókat hallottam róla, de gondoltam mielőtt megveszem érdeklődök itt is! Köszi a válaszokat
-
atesss
addikt
Üdv !
Tudnátok ajánlani valami jó kis Star Wars-os játékot ?
Legyen inkább viszonylag új - grafika miatt - 2008-2009-es inkább, ha van egyáltalán az újak közt jobb.
Inkább stratégia lenne jobb (pl. hajókkal harc), de FPS is érdekelhet.Esetleg egy olyan oldalt tudnátok mondani, ahol időrendi sorrendben fent vannak a Star Wars-os játékok, részletesebb leírásokkal - képekkel ?
-
atesss
addikt
válasz (Darkwood) #2865 üzenetére
Hát a rajzfilmesek nem nagyon jönnek be.
Meg most megnéztem róla így hirtelen egy tesztet - hát nem írnak túl jókat róla - hogy finoman fejezzem ki magam: [link] -
(Darkwood)
őstag
Én nem tudom, mert nem játszottam vele. Nem szeretem a Star Wars-t! Vannak ezek a legos Star Wars-ok is, de gondolom azok is felejtősek részedről, mert rajzfilmesek!?
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Psychonaut
veterán
Star Wars Republic Commando? Igaz, ez FPS, de nagyon jó.
Vagy esetleg Empire at War, ha stratégiai kellene.
Ez pedig egy válogatás a legjobb Star Wars játékokból.
[ Szerkesztve ]
-
atesss
addikt
válasz Psychonaut #2868 üzenetére
Ahha ez mindkettő jónak tűnik, köszi
Bár azért egyik sem 2008-2009-es, de mégis egész jónak tűnik a grafika is - így képről legalábbis.
FPS-ből melyek a legújabbak, ami ha nem is olyan jó, csak megnézném milyen lenne a látvány a legújabb grafikával ?
Vagy - ha van - 1-2 éves stratégia is lehet.
Rajzfilmes + lego nem nagyon érdekel, de esetleg ha tényleg olyan nagyon jó valamelyik ilyen, akkor megnézném azt is.Más:
Volt már legalább 5 éve egy magyar fejlesztésű űrstratégiai játék, nagy űrhajókat lehetett benne irányítani. Nem tudja valaki ennek a címét ? -
Varoz
addikt
Üdv!
Beírom ide is hátha hamarabb kapok választ.
Felraktam a GTA SA-t és van egy kis gondom, a felbontás alapból 800x600 és a videó karim nem támogatja ezt a felbontást(legalább is ha fent van a driver, nélküle meg el sem indul).
Valahogy nem lehet átírni, hogy alapból nagyobb felbontáson induljon, mondjuk 1024x768.
Én kerestem, de nem találtam semmi olyan fájlt amit átírhatnék se "ini" se más. Ha valaki tudna segíteni annak örülnék.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
atesss
addikt
a felbontás alapból 800x600 és a videó karim nem támogatja ezt a felbontást
Nem támogatja a 800*600-at ?! Az nagyon gáz
Milyen kártya, illetve driver ez ?
Még a 640*480-at is tudnia kellene !Épp az előbbi kérdésben volt ez, lehethogy neked is így kéne megpróbálni: [link]
MOD:
Itt is van: [link]
"width" -et és "height" -et átírod, elvileg ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Ó köszi ezt megpróbálom, csak fel kell rakni.
Úgy nem támogatja, hogy minden felbontást ismer csak azt nem.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Hát ez sajnos zsákutca, nálam nincs semmilyen commandline.txt se command.txt!
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz #65675776 #2877 üzenetére
Próbáltam, de úgy se ment. Nem tudom mit kell bele írni.
Amúgy meg inkább a win 7+driver+monitor hármas nem támogatja, mert a képen is látszik, hogy 1280x1024 a plafon, pedig visz nagyobbat is (1600 valahányat biztos), más kérdés van e értelme(19-es CRT monitor). Elméletileg támogatja, aztán mégse, na hiszen sose kellett olyan kis felbontás csak ehhez, eddig nem is vettem észre, hogy nincs ilyen felbontásom.
Ha nincs fent a driver akkor be lehet állítani 800x600-at de akkor meg directx problémára hivatkozva nem indul. Ezért gondoltam, hátha átlehet írni valahogy, hogy nagyobb felbontáson induljon, mondjuk 1024x768.
-
kizul
tag
egy ati x1650pro a kártya...alja de elvileg vinnie kell, a monitor egy asus vw195d 19 es wide monitor. 60Hz en megy és gondolom az a baj hogy a játék nem ezen a frissítésen indul, a gta 4 nél ezt a commandline.txt vel megtudtam oldani ( "-width 800 -height 600 -safemode -minspecaudio -refreshrate 60" <--- ennyi van benn ) itt nemmükszik, és nemigazán tudom hogy leehtne beállítani ,hogy 60Hz en induljon ne máson mer így csak feketeség van és "Out of Range" felirat..
[ Szerkesztve ]
-
atesss
addikt
Próbálj meg egy Powerstrip nevű programot.
Abban lehet fixálni refresh rate-et, és külön alkalmazásokhoz is létre lehet hozni profilokat.
Régen használtam már, akkor jó volt ilyesmire.
Olyat is tudott, hogy CRT monitorokat lehetett "húzni" vele, azaz megadni a max. frissítési frekvenciát ~0,1Hz-es lépésekben, amit csak bír, és arra fixálni.
Emlékszem a Viewsonic monitorom 1280*1024-ben Windows alól beállítva csak 100Hz-et tudott, a felette lévő 120-at már nem. De ezzel be tudtam állítani 119Hz-re, és működött.Vagy NV-hez volt még egy refresh rate fixáló progi amit használtam, de szerintem Ati-hoz is létezik ilyesmi még manapság is.
Ja és az előbbi kérdezőnek magyarázd el légyszi, hogy hogyan is kell pontosan használni GTA4-ben a commandline.txt-t (hova kell tenni, stb.); mert neki meg az nem megy; és én sem tudom pontosan hogyan kell, mert nem használtam.
Ezen a fenti gépen P4 2Ghz + NV Riva TNT 2 nem is igazán futna.[ Szerkesztve ]
-
kizul
tag
Hello!
Köszi, megprobálom azzalA commandline.txt-be bele kell másolni ezt a szöveget :
-width 800 -height 600 -safemode -minspecaudio -refreshrate 60
(ha más beállítás kell akkor gondolom a számok megvátoztatásával megy úgyis ezt nemtudom ) majd bekell másolni a gtaiv.exe mellé a fő mappájába
Ez ment nekem a GTA IV ben de Varoz-nak a San Andreassal van problémája, ezt sajnos nemtudom,hogy mükszik-e a SA val is, 1 próbát megér -
attiati
veterán
mostanában tudtok valami frankó kis stratégiai játékot (régi stílusú játékokhoz vagyok szokva, úgyhogy előny, ha nem ez a teljesen belebújós 3D grafika van )
-
laolaj
aktív tag
hali mindenki..
C&C3 tiberium wars-ban kellene egy kis segítség.. valakitől.
online hogy lehetne játszani valakivel... acc is megvan.. meg minden..
vagy valakikkel hamachin?köszi előre is..
L.Ha nincs jövőképed akkor jövőképtelen vagy! Ne azt hajtogasd h nincs pénzed.. hanem kérdezd meg h milyen módon lehet!
-
atesss
addikt
Hopsz, bocsánat, benéztem, azthittem neki is a GTA4-el van problémája.
Na szóval GTA SA:
Az elég jól moddolható, legalábbis én pl. az autók gyorsulási értékeit, végsebességét, sérülési értékeit, stb. írtam át benne anno. Elég komoly dolgokat lehet vele csinálni
Speedometer mod ajánlott hozzá, hogy lássad is mennyivel mész
Csak nemigazán találni hozzá "elég hosszú" egyenes szakaszt, még kóddal kikapcsolt forgalommal se.De hogy a felbontást hogyan lehet, az egy jó kérdés. Ha az autókat (meg elvileg minden mást is, pl. fegyvereket - de az nekem valamiért nem működött) így át lehet írni, elég szívás lenne ha a felbontást meg nem lehetne. De azzal én nem próbálkoztam.
MOD: találtam egy kis infót róla, hogy elvileg hol vannak a beállítások:
Ugyan fogalmam sincs, milyen okosított exe-re gondolsz, de többször találkoztam azzal a problémával, hogy azért nem indult a játék, mert a benne beállított felbontás nem létezett az adott rendszeren (pl. monitordriver-csere után). Én küzdöttem egy kicsit, hogy elinduljon (létrehozzak olyan felbontást), de neked nem ajánlom, inkább töröld le (vagy legalábbis nevezd át) a \Documents and Settings\[userneved]\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files\ alatt a gta_sa.set file-t, és úgy indítsd a játékot. Ha elindul, akkor újra be kell állítani a billentyűzetkiosztást, felbontást, stb.
A másik gond az valami ablakkinézetet/megjelenítést patch-elő program kontárkodása lehet. Nekem pl. az ATI HydraVisionje segített már néhányszor szinten tartani a vérnyomásom hasonló helyzetekben, más játéknál is.
Forrás: [link]Nézz körül ebben a gta_sa.set fájlban. Vagy esetleg más fájlban ugyanitt a Dokumentumokban.
[ Szerkesztve ]
-
petrelli86
aktív tag
Forza Motorsport 3 Most ez megjelent pc-re is, vagy csak a kolegáim hülyítenek?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=petrelli86 Vágjál bamba képet! ÍGY! MOST JÓ!
-
mate0217
aktív tag
válasz petrelli86 #2885 üzenetére
XBOX 360-on lehet játszani vele Szóval csak hülyítenek a kollégáid
Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708
-
(Darkwood)
őstag
válasz petrelli86 #2887 üzenetére
Only Xbox!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
QG
tag
Halihó!
Erős a gyanúm, hogy valami játékból van a betűtípus, de nem vagyok benne biztos. Tudtok segíteni?
kösz[formátum]
[ Szerkesztve ]
“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
(Darkwood)
őstag
Nem tudom, hogy melyik játékból van ez a betűtípus, de hogy az Attila kurvára el van írva az biztos!
-
laolaj
aktív tag
hali
valaki tudna segíteni C&C3 tiberium wars-ban?
Ha nincs jövőképed akkor jövőképtelen vagy! Ne azt hajtogasd h nincs pénzed.. hanem kérdezd meg h milyen módon lehet!
-
QG
tag
válasz (Darkwood) #2890 üzenetére
A név tulajdonosa írta ki...
Gyanítom jól tudja a saját nevét. Az Attila írásmódot mindig is olyan nagyképűsködésnek tartottam, mint a Sylvit a Bódiéktól.Remélem kevés Attila tudja hol lakom
“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
-
QG
tag
Tudom hogy ritkább az Atilla. Senkit nem akartam megbántani.
Esetleg az eredeti kérdésre a válasz?[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Az a jó, hogy nálam a dokumentumokban lévő gta mappa tök üres, nincs benne fájl csak két mappa. Rá is kerestem a gta_sa.set fájlra és nem talált ilyet a gép sehol.
Próbáltam a commandline.txt-t létrehozni és beírni azt a bizonyos sort az én felbontásommal, de semmi, ugyan azt írja ki.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
atesss
addikt
Hű a francba tényleg, ez végülis belegondolva várható volt.
Ugyanis még sosem indítottad el a játékot.
Így még nem is hozta létre a játék a fájlokat, gondolom első indításkor, vagy első beállítás-mentéskor fogja.Töltsél le mentett játékot (amiben remélhetőleg benne hagyták ez a fájlt is), vagy kérd el valakitől, akinek fentvan (elindította már, és elmentette a graf. beállításokat - lehetőleg olyanra, ami el is indulna nálad - és akkor még lehethogy szerkeszteni sem kell, csak berakni - de ehhez lehethogy ugyanolyan generációs és gyártójú VGA is kell.)
Nekem sajnos nincs most épp hely a gépen, ezért nem tudom felrakni.
Meg nem is nagyon tudom hol van a DVD-je már, meg kéne keresni itthon / elkérnem valakitől...Az is eszembe jutott, hogy ha elindul a játék, csak nem látod, akkor be lehetne állítani "vakon" is, megkérsz valakit, hogy írja le a billentyűleütéseket, ami kell hozzá.
De mivel látom el sem indul, ezért ez így nem megy.kizul:
Neked, viszont ha nem ment a másik módszer, megpróbálhatod ezzel ![ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Ez volt az első gondolatom, hogy feltolok egy mentést(mert megvan régről és azon biztos, hogy 1024x768-as felbontás van beállítva), de hiába ugyan ezt írja ki. viszont a fájlt meg nézem, hogy benne van-e és ha igen megpróbálom átírni.
-
Varoz
addikt
Na megoldódott. Felraktam a régi mentésemet és azzal megy. Úgy látszik az a mentés amit először próbáltam az szar, viszont amit most raktam fel az jó.
Köszi a segítséget!hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest