Új hozzászólás Aktív témák

  • _Smooth

    senior tag

    válasz Lézerparaszt #10688 üzenetére

    Nem újraindul (és kattanás nem rémlik) egyszerűen csak leáll, mintha áramtalanítaná valaki. Aztán kisvártatva elindul újra.
    Játék közben nem megy fel 95C-ra... én túráztattam addig, míg ezt elérte, de még ott sem vágta le. Játékok közben is figyeltük (még SC2 alatt is) 60 volt a max. Amúgy természetesen nem gyári hűtő van rajta, hanem egy CM Hyper T4 (és most megnéztem, rosszul emlékeztem, nem Corsair, hanem CM G450M a táp).
    De mint említettem, nem terhelés alatt csinálja. Más játéknál se forul elő, és 15-20p prime95 közben se jön elő (játék közben meglepne, ha ennyi ideig lenne képes 100%-on futni). Mellesleg prime kilövése után szinte azonnal 40-45C környékére esett vissza a cpu hőmérséklete (még 95-ről is). De persze, ettől még a hűtőpaszta jogos, de nem ez lesz a probléma forrása. Amikor levágja a gépet, akkor játék menüjében vagyunk, multi módot választunk és kb 14-15% körül pörög a proci. VGA meg gyak. használaton kívül van. Tápot meg ilyenkor mi más terhelné?
    Illetve, korábban csinálta Doom alatt is (már nagyon az elején, a pálya betöltése után nem sokkal)... újratelepítés után se single, se multi módban nem problémázik az a játék. Pedig változatlanul kéne terhelje a gépet.
    Csak szoftveres problémára tudok gondolni. És valszeg a battle.net akadhat össze valamivel... directX, nV driver vagy egyéb szolgáltatása... de persze ezeket is próbáltuk már szűrni. Szelektív rendszerindítás, háttérfolyamatok kilövöldözése stb. Semmi eredménye.
    Diablo 3 esetén írt a support a srácnak valamit (pont ugyanez a probléma, csak 2évvel korábban és másik játék esetén, egy nV gtx275-tel, ha jól emlékszem), az egyik txt fileban kellett átírnia értéket... de ez a játék nam tartalmaz ilyen filet, amit meg ott találtunk, abban nincs ilyen érték :D

    (#10689) Devas
    Köszönöm, de az inkább reklám, mint segítség ;)

    [ Szerkesztve ]

    # I got bored one day and put everything on a bagel...

Új hozzászólás Aktív témák