Új hozzászólás Aktív témák

  • Highground

    aktív tag

    Mostanában (utóbbi pár hónapban) kicsit ráuntam már a BF4-re és elkezdtem kikacsintgatni más játékok felé. Megvettem az Overwatch-ot is, de én is úgy vagyok, hogy várok vele egy kicsit hogy kiforrja magát a dolog. Egyenlőre pár meccs erejéig tud lekötni, aztán kicsit ráunok (meg még nem is megy túl jól). Megvettem a CSGO-t is, hát az is csak ideig-óráig köt le. :/ Amiben nagyon pozitívan csalódtam az az Insurgency volt. Remek hangulat, remek fizika, jó hangok, szép grafika, egész jó társaság. Kicsit néha ráunok ott is a játékmenetre, de még eddig ez vált be a legjobban. Néha kicsit már unalmasak a pályák, valahogy hiába különbözőek, mindig ez az "Afganisztán" feeling van bennük. :/ Ezért hiába imádom magát a játékot, maga a játékmenet/játékmódok kicsit lapossá válnak egy-másfél óra után. Hiányolom a "más hangulatot" a pályákból.
    Feltettem a Heroes And Generals-t... nem rossz... nem rossz... de azért annyira nem is fogott meg. Talán még visszanézek azért, adok neki még esélyt mivel sokat nem toltam vele. Az ARMA 3-al se veled se nélküled a kapcsolatom :D Imádom és utálom egyben :D Imádom mert a legjobban eltalált katonai fps (szerintem), viszont marha komplex/körülményes :/ Ezért részesítem inkább előnyben az Insurgency-t. Amiben csalódtam az a Squad volt... 37 euróért ennél többet vártam volna. Ment a refund. :( Nekem még túl kevés és sok egyaránt. Túl kevés a content (nincs még jármű egy darab se pl.), és túl sok a gyaloglás a semmiért, túl sok a fanatikus akik már most beálltak "realisztikusba". Ezt úgy értem, hogy távolról lövöldözik egymást mint ahogy a való életben történik. Nincs túl sűrűn kontakt. A legtöbb pálya itt is hatalmas (ezzel nincs gond), de jármű egy szál se. Ez azt eredményezi, hogy van olyan hogy 5-10 percet futsz egy irányba azért, hogy ott lehasalhass, lőj pár rövid sorozatot, majd kinyírasd magadat 100 méterekről. Nekem ez nem jött be, de lehet csak nem volt szerencsém.
    Most gondolkozok a Verdun nevű játékon, de nem akarok megint csöcsre szaladni. Ezért gondoltam hátha itt valakinek már van tapasztalata. A steamen jó értékeléseket kapott azt látom. De a squad is, és az pl. nem tetszett. Szóval van valakinek infója a Verdun-ről? Érdemes megvenni? Vagy van még valakinek tippje mivel próbálkozzak? :)

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground

Új hozzászólás Aktív témák