Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Nintendo Switch
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz malagutif122 #10320 üzenetére
FOTÓS kérdések
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz malagutif122 #10322 üzenetére
Nemérted nemolvasol???
Ez itt FOTÓS kérdések topikja.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Digger
senior tag
válasz malagutif122 #16089 üzenetére
Ha AA típusú elemeket fogad, akkor finanszírozz meg egy garnitúra tartósat és nagy forgalmú helyen vegyed, nehogy nagyapám korabeli legyen! Figyelj rá, hogy berakás után melegszik-e, nehogy zárlat miatt szétpukkanjon!
Remélem nem kevered az akku és az elem fogalmát! Én elemről beszéltem![ Szerkesztve ]
-
Vyndree
őstag
válasz malagutif122 #16089 üzenetére
Vannak gépek amik akkuval el sem indulnak, ezek sajnos elég érzékenyek az elemek töltöttségére, életkorára is. (ezért jobb szeretem a spéci akkus gépeket, nálam ez alapkövetelmény)
-
scarabaeus
őstag
válasz malagutif122 #16095 üzenetére
Szerintem inkább akad annak az objektívje, mechanikai gond (általában akkor ki is írnak valamit, de a három csippanás is lehet kód). Amúgy, ha korábban lemerült, három csippanás kíséretében kapcsolt ki? Merthogy itt nem lemerülés van, szerintem, hanem hibajelzés melletti gyors kikapcsolás, hogy nagyobb kárt ne szenvedjen.
Quoth the Raven "Nevermore."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs