Új hozzászólás Aktív témák

  • carl18

    addikt

    válasz Cs1csó #29483 üzenetére

    Az alapbér a szerződés szerint 175 brutto, erre jön rá a teljesitmény és jelenléti bonusz. De a fizetések elég gyengék az tény, 150 netto az átlag amit ott megkap az ember. A gyár fele kb ukrán, minden gyárban a leirás két nyelven van kint magyarul és ukránul. Bár nekik jobb mint nekünk mert nekik van ingyenes szállás, nekünk meg be kell utazni. Ha valaki nem szimpatikus nekik és nem adják meg neki a teljesitmény bonuszt akkor még a 150E sincs meg, de hiányzás esetén is ugyan ez a helyzet.

    (Én is teljesen megértem miért dobbant innen valaki, elég nagy értékü tévéket csomagolunk 43-55 col közötti 4K okos tévéket a fizesésünk meg 1 évét nem fut ki belőle, az a durva pár éve itt netto 80-100E volt a fizetés)
    Nem véletlen jönnek ezek ide, olcsó magyar munkaerő. Ha meg mi nem vállaljuk majd jönnek ide az ukránok, de fizetést azt nem nagyon emeltek. )

    Eaglee ottawa bőrgyár szolnok első fizetésen 2 éve netto 105E volt, le is számoltam és egy napot nem hiányoztam. Szóval ez a szolnok megye régió elég rossz fizetés szempontjából.

    Netto 300? :DDD Itt max a fönök kap annyit, de lehet talán még az se.

    [ Szerkesztve ]

    Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

Új hozzászólás Aktív témák