Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
demike
csendes tag
Sziasztok egy uj tag vagyok es az lenne a problemam,hogy osszeraktam 1 configot de valamiert nem akar annyira gyorsan menni mennyire szeretnem holott en szerintem kepes lenne ra a config a kovetkezo: proci:i5-650,deszka:asus P7H55M, memoria: kit kingstone 2x4gb 1333 mhz, a tap az valami noname de eleg jo , hard: segate 160gb , ami baj lehet szerintem az a vinyo ami nem satas hanem regebbi p-ata vgy ide ! nem vagyok valami jartas a dolgokba ezert kerem segitsegeteket hatha kilehet hozni valamit az egesz dologbol! Es elnezest kerek ha valamit nem jol csinaltam ! nagyon kezdo vagy
Intel core i5-650,Asus P7H55M,Memory:kit kingstone 2x4gb
-
demike
csendes tag
válasz Kobold190 #3896 üzenetére
koszi a javaslatot de meg csak van valami mas gond ,mivel egyik haveromnak a configja sokkal gyengebb neki is ien hardj van es nala sokkal jobban hasit a win7 64bit, felnem fogom mi lehet a baja nagyon lassan all fel a rendszer sok a boot ido meg ,es mikor betoltodik a rendszer akkor is kell 15 masodpercet varni amig hasznalhato!
-
-
demike
csendes tag
válasz Kobold190 #3907 üzenetére
hat amire nekem kell most egyelore eleg ! nem tudok sokat rola de azt moondjak az okosok h magatol fel megy ha szukseg 1,7 gigara is egyebken nem tudom h mukodik nem nagyon ertek hozza de majd veszek mast ha lesz ra keretem
-
demike
csendes tag
mi a velemenyetek errol a laprol asus p7h55-m?
-
demike
csendes tag
valami megoldas arra h nem mukodik a hdd led pedig ravan cstalakoztatva a lapra a led jo mert kivolt probalva! :|
-
demike
csendes tag
válasz #90933760 #3926 üzenetére
nah koszonom segitsegedet ez a problema orvosolva van mukodik !! de meg lenne egy az h a hangkartyam fulessel halk es erositovel jol megy ha elulso csatlakozokba dugom a fulest ha hatul ugy is halk! erre van orvossag?
-
demike
csendes tag
válasz #90933760 #3930 üzenetére
ahham kosziii azert! mindenhol minden maxon van es annyira halk h epp lehet hallani valamit , valahol olvastam valamit h csak erositvel mukodik es ez igaz is mert mikor bekapcoslom az erositot nagyon szepen szol a zene, de sima fulessel nem sajnos!
-
demike
csendes tag
valaki tudna segiteni abba h miert halk a fulesem elulso es hatulso panelba is ? erositovel meg hangfalakkal jol megy minden ! minden maxra van huzva mindenhol !
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- További aktív témák...
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
- Apacer 4Gb DDR4 2666Mhz
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest