Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    Üdv újra.

    Valakinek van tapasztalata Frontérával kapcsolatban? Egyik ismerősé, nekem nem szívem csücske a német autó. Bár ez félig japó is, szóval pozitívan álltam hozzá de nem lett jó vége. Nem tudok semmit róla hogy milyen altípus meg hány éves, valami régi és 2000-res benzines.
    Nálam első ránézésre kiesett a komolyabb terepjáró kategóriából, ezt messziről ordítja a felépítése de itt nem is erről van szó.
    Harmat gyenge. Ebbe még az a közös elosztós injektoros valami van, szóval nem hengerenkénti. Ez lehet a probléma? Mert nem egy csúcstechnika az valószínű, karbis jobban bejönne. Egy komolyabb emelkedőn alig akar felmenni, esélytelen másodikba, csak is egyes jó kövér gázzal. De országúton is borzalmas, ki van húzatva már a sportos szintre és váltasz és höhmhmöhmhömhö fél óra mire megmozdul és tovább hajlandó gyorsulni. Bekanyarodok, kettesbe ööömmgmg, vissza kell pakolni. Én mentem már pár kocsival, ennél ezerszer gyengébbekkel amik súlyra alig könnyebbek, de ugyanazon az útvonalon röhögve dadogás és erőlködés nélkül mentek végig másodikba is. És állítólag szeret kajálni is ahogy ők mondták. Mondom az jó, elpusztít egy rakat benzint a semmire. Ez valami fantasztikusan szar egy autó. Kérdeztem, hogy ezt szerelő látta-e mert ez nem normális viselkedés. Azt mondják persze volt ott, ment is vele. Érdekes....
    Most ez ilyen szemét kocsi mind vagy csak ez az egy? De nekem sehogy se nyerte meg a tetszésem az biztos és többet ne mert már kínzás kategória.

Új hozzászólás Aktív témák