Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz DonThomasino #1801 üzenetére
És mikor a hirdetésben csak annyi van, hogy üres szervizkönyvek eladók, 20K/Db?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
tomcsi23
veterán
válasz DonThomasino #1801 üzenetére
Hát ja, elég nagy naívság minden szót elhinni.
Bár a szervizkönyre is volt már olyan, hogy írta, van vezetve, meg minden. Személyesen meg kiderült, hogy tényleg, csak épp nem találja....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
8th
addikt
...
-
Helló! Olyan kérdésem volna, hogy nincs valakinek valami grafikonja arról, hogyan változik az autó fogyasztása a hasznos teher függvényében?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
8th
addikt
Elfogadták a CASCO-ról szóló jobbikos javaslatot
Végre egy logikusan gondolkodó politikus.
...
-
Babetta-X
senior tag
Halihó! Nekem általános kérdésem lenne, tudom, hogy Németországban ott a mobile.de használtautókat nézegetni, de ennek az osztrák tesóját meg tudnátok mondani? (Tehát pl, hogy Bécsben is tudjak használtautókat nézni)
Illetve ugyanígy ha esetleg a Szlovák tesóját tudjátok azt is nagyon megköszönném.
Köszönöm mindenkinek a válaszát előre is! -
tomsics
senior tag
Üdv!
Van itt olyan aki Integra type-r tulaj?Kiváncsi lennák pár dologra░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
tomsics
senior tag
Nagyon köszi srácok
Igen szemezek az integrákkal,csak fosok az itthon árultaktól.Na de megyek a szakikhoz░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
tomsics
senior tag
válasz Winner_hun #1816 üzenetére
Winner_hun neked csak köszönök ma
░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
törölt tag
Üdv.
[link]
Vélemény? 8 éves, gondolom már elég kemény, hogy ne legyen értelme megvenni. Ilyet tud egy nyári gumi is. Vagy tévedek? -
törölt tag
A hazájában lévő aszfaltra biztos ez a megfelelő (Csak poén, lájkolom a keleti technológiát.)
Kár hogy az autó 50/50%-ban van használva és ilyenre lehetetlen minden körülménynek megfelelő gumit venni. Akkor inkább aszfaltra kell gyúrni, mert ott vannak mások is, földön meg nem. Csak földön sima gumit használni...[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szűkségem. Vettem szombaton egy autót, amit ugye át is kéne íratni. De a vagyonilletéknél az egyik honlapon kw szerint számolják, a másikon ccm3 alapján. Most akkor melyik a helytálló, mert az utóbbinál majdnem a dupláját fizetem, nem mindegy. A másik az lenne, hogy annál az okmányirodánál vagyok köteles átíratni az autót, ahova tartozom, vagy ezt megtehetem máshol is? Köszönöm a válaszokat előre is.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz !Overdose! #1823 üzenetére
Igazából egy Kft-t találtam, ami ilyenekkel foglalkozik, íme a honlap. Ide is érdemes benézni? Ugyanolyan az érvényessége, mintha okmányirodában csináltatnám?
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz !Overdose! #1825 üzenetére
"Mondasz" valamit...akkor marad az okmányiroda. Köszi szépen! Bár az eredetvizsgálat miatt valószínűleg el kell mennem hozzájuk.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
tomsics
senior tag
Van itt valakinek wv 1.6td motoros autója?Lenne egy hülye kérdésem A különböző sebesség fokozatokba mennyit megy kb az autó.Gondolok itt olyan mint pl:4-dikben kb fél gázon.Csináltam egy szöcskét,egy ilyen motorral,és hegyi úton próbálgattam ma.Mentem vele 4-dik fél gázon is,de simán siklott a gödrökön keresztül.Jó volna tudni,hogy kb mennyivel mehettem
-
tomcsi23
veterán
-
tomsics
senior tag
válasz tomcsi23 #1828 üzenetére
Ennél semmit nem változtattam.Csak simán a golf eleje van hátra rakva.
Az út,hát hogy mondjam.Kavicsos hegyi út volt,kisebb gödrökkel.Elég jó tempóval mehettem.Mondjuk a futóművet nagyon jóra sikerült megcsinálnom .Az előző szöcském ahol már nagyot dobott,ez épphogy.Inkább átsiklik.A legjobb mikor tölt a turbo.Még 3-ba is keresztbe vágja magát,ha akaromBaltoafarkas :Itt a polcon a Gps,de én marha erre nem is gondoltam Nagyon köszi srácok
Ha sikerül,akkor csinálok egy videot majd az útról
[ Szerkesztve ]
-
szokeherceg
aktív tag
Sziasztok, van itt olyan aki kötött már be bixenont a verdájába? Olyan gondom van, hogy a tompitottról nemvált távolságira, pedig rákötöttem a kábeleket. Mi lehet a gond?
Kétfajta motoros van: aki már esett, és aki esni fog...
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Egy barátom most kapott új autót (Honda Civic Type S), és gondoltam, megtréfálom egy kicsit. A terv a következő:
Zuglóban lakik (nem díjfizetős zóna), az autó pedig éjszaka kint áll az utcán. Gondoltam, teszek egy ál mikuláscsomagot, a szélvédőjére, benne egy bulimeghívóval.
Szerintetek honnan tudnék szerezni egy ilyen kis piros zacskót?
Üdv
István -
JetiRulez
őstag
Helló!
Laikusként kérdezem, hogyha van bármilyen autó, ahol az alblaktörlő nem működik, de a bekapcsolás pillanatában megreccennek a lapátok, ott biztosíték hiba lehet? Másodszori bekapcsolásra már nem csinál semmit, csak, ha ismét gyújtást adok.
Jelen esetben egy Trabinál addig csűrtem-csavartam a törlőket, míg ilyen állapotba került. Próbáltam kicserélni, eddig sikertelenül.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
bandi0000
nagyúr
hali
olyan kérdésem lenne hogy adott egy opel astra F 98-as riasztós próbáltunk bele másik magnót rakni de végül is visszaraktuk a régit de lemerült az akksi asszem töltöttem valamennyit rádugtam és azt csinálja hogy világít minden de ahogy ráindítottam elment az áram semmi sem világított ez most azért van hogy többet kéne tölteni vagy micsoda?Xbox One: bandymnc
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz #90933760 #1846 üzenetére
minden teljesen gyári a magnó is a gyári blaupunkt csak olyan hogy van neki egy kerete és a keretre kell rá illeszteni a kábelt és ahogy bedugom a keretbe akkor csatlakozik rá a csatlakozókra a magnó és nem lehet előre rá dugni mert akkor nem lehet belerakni...nagyon szivatós egy szerkezet
Amúgy a riasztóval nem lehet valamit csinálni hogy ne riasszon mindig mikor leveszem az akksit?Xbox One: bandymnc
-
törölt tag
válasz bandi0000 #1847 üzenetére
Ha gyári hangszórókat hajt meg és töltés is van akkor kontakthiba lehet ott ahol te mondod, vagy pedig a rádió szarakodik.
Riasztóra nem tudok mit mondani, ha nem kell egyáltalán tépd ki mindenestől, de sok kocsi befecskendezés meg önindító letiltással díjazza. Nem tudom mennyire agyonelektronizált a kocsi, nem is lényeges, passzolom a riasztó témát.
-
doc
nagyúr
vettem egy autot mult heten (valamivel ki kell huzni a motormentes honapokat )
195/50-es gumik vannak rajta, amik 2 centivel szelesebbek mint amivel eddig dolgom volt... nem tudom emiatt van-e hogy szamomra 'furan' viselkedik, vagy csak siman rossz/rosszul beallitott a futomu:
jo uton nagyon szepen megy, de rossz uton, foleg nyomvajuknal nagyon rangatja a kormanyt jobbra-balra (jo, azert nem csavarja ki a kezembol, egy kezzel is egyenesben tudom tartani)
kanyarban teljesen stabil, mintha az aszfalthoz lenne ragasztva az auto, autopalyatemponal is remekul megy, csak rossz uton pattogszoval sz@r a futomu, vagy ez egy 'mellekhatas'?
Új hozzászólás Aktív témák
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest