Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
A világ leggyorsabb kabriója: [link]
#nincsbennetarcsi
-
Melack
veterán
Menniybe kerül műszakiztatni egy Nubirát? Most beszéltem egy eladóval, a kocsin nincs műszaki, mert nem használták x ideje. Kopó alkatrészek cseréjén felül (erre van most 50.000 Ft), mennyivel kell számolni?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Melack
veterán
válasz !Overdose! #1953 üzenetére
Ok.
Akkor már csak a fotókat várom az 1.4-es Nubiráról.Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Ez milyen kurva jó lenne kocsiba!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
whitezo88
nagyúr
nagyon örülhetnek az autótulajok errefelé... (Buda, ráadásul nem is árvíz)
[ Szerkesztve ]
-
fireproof
őstag
Sziasztok.
1.Azt nem tudjátok hogy sebességmérésnél van 10% tűréshatár. Szóval Ha 80-al lehet menni de de 90-el mész akkor még nem büntetnek meg?
2. Az autónkban km-óra 10km/h-val többet mutat mint amennyivel valójában megyünk. (Telefon GPS szerint). Ilyenkor radar szerintetek a valódi sebességet vagy az is valamennyivel többet mér?
3. Tegnap Maglód felől az M0-on mentünk és az M5-ös becsatlakozása előtt még az M0-on van egy 80-as tábla amit nem vettem észre és 100-100km/h-val mehettem. Viszont amikor odaértünk a rendőrök mellé a radarnál nem volt senki hanem a kocsi csomagtartójában néztek valamit? Van olyan radar ami automatikusan lekövet vagy lehet hogy mákom volt és megúszom?
4. Ha nem, akkor szerintetek mekkora büntetésre számíthatok? 80Km/-h helyett 100-110 km/h-val. (autó km/h mérője szerint mentem ennyivel nem a gps szerint)
Bocs ha hülye kérdések de kicsit befost@m hogy megbüntetnek.
-
tomcsi23
veterán
válasz fireproof #1964 üzenetére
Igen, ott szoktak mérni. Ha be van állítva irányba, akkor automatikusan felveszi/képet csinál, nem feltétlen kell hozzá külső segítség. Egyébként van pár kamera a táblákon is, ott a 80-as szakasznál is, hátulról fotóz le. Elvileg, mert csekket nem kaptam még, de figyelek is ezekre.
Valós sebességet mér, van némi tűrés, 96-tól megy a bírság, 30e. táblicsku.
Mindettől függetlenül, sosem 100%, hogy megy a csekk, pár héten belül (max fél év asszem s) kiderül....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
runner 125
nagyúr
válasz tomcsi23 #1915 üzenetére
Köszi!
_
Utólag beépíthető szatyorkampót a csomagtartóba hol tudok venni? Kalaptartó alatti részre simán fel lehet rögzíteni.
Ilyen kis lehajthatóra gondolok.Köszi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
freaghill
őstag
A németből hozott német ideiglenes rendszámú kocsit lehet itthon használni?
Mennyi időbe telik a papírmunka míg meglesz a magyar rendszám, reg adó ilyesmi?
Rendszámot kiküldik vagy ott kinyomják nekem mint Németbe?Kintről akarok majd behozni egy kocsit, csak valahogy el akarom kerülni az 50 ezres E-s rendszámot.
-
zoo8800
veterán
Sókár valakinek?
rip and tear, until it is done
-
runner 125
nagyúr
-
tomcsi23
veterán
válasz runner 125 #1971 üzenetére
Pedig a Volvo helyett..ejj, micsoda gép lenne.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
fireproof
őstag
Sziasztok. Van itt valakinek tapasztalata Honda civic 5.-6.gen-el kapcsolatban milyenek ezek az 1.4i motorok? Első autó lenne. Mire kell figyelni? Mennyit fogyasztanak körülbelül? Megbízhatóak?
-
runner 125
nagyúr
válasz tomcsi23 #1973 üzenetére
Jah, de ez ingyen se kellene.
..áh, igen szeressük'. Iszonyú kényelmes, hosszú távon is. Belül csendes, komolyabb utazótempó mellett is.
A 2.4-es D5 meg nagyon frankó. Kívülről sem a traktorhangú Audi dízelekre emlékeztet."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
tomcsi23
veterán
válasz runner 125 #1976 üzenetére
Biztosan jó, majd egyszer megmutatod. Vezetheted már?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
-
aero.
veterán
válasz fireproof #1975 üzenetére
1.4i 90 lovas elég lehet (6-9 között eszik kb), de inkább 1.5i LS (D15Z6) VTEC-E motor szerintem. Angol vagy béka 6 gen. 114 lovas, részterhelésen hengereként 1-1 szelep lekapcsol (ezt akkor tudod ha a műszerfalon a zöld, legend feliratú lámpa világít), így a mi mérésünk által 4,95 liter jött ki 100km-re. 50-90 vegyes, Db-Miskolc, sok útba eső településsel a 33-ason.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
6 genem van igaz 1.6-os. Nem rossz az 1.4 se de ha teheted akkor 1.5-öst keress főleg a 115 lovas 6 gen LSi verziót mert az amellett hogy erősebb még takarékosabb is ahogy a kolléga is ajánlotta.
Rozsdásodásra sajnos hajlamosak főleg a kerékjárati íveknél, ezekre érdemes figyelni. Meg a futóművet kell még alaposan átnézni igényesebb konstrukció mint az átlag de emiatt drágább is.Més que un club!
-
aero.
veterán
válasz Napfénysüti #1982 üzenetére
Mennyivel jársz a VTi-vel? Biztos írtad már régebben, de nem emlékszem. Valami 7-8 rémlik, de ha annyi akkor az príma. Vagy ha kicsit odarúgod neki ...
-
nagyúr
Vegyesben (város+országút) olyan 8-8.5 között szokott lenni az átlagom. De 215 széles gumik vannak fent tehát ez kicsit dob a gyárihoz képest rajta. Ebbe belefér az hogy előzésnél elforgatom 8000 fölé plusz indulásnál kicsit dinamikusabb vagyok (de csak ésszel). Ha nagyon rúgnám neki akkor felmehetne szerintem olyan 13-14l-ig is a fogyi de az átlagom annyi amit írtam. Én úgy vagyok vele hogy egy 160 lovas 16 éves géptől ez nem rossz.
tomcsi23: ugye-ugye? Mi újság a szép kis Seatoddal?
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
tomcsi23
veterán
válasz Napfénysüti #1985 üzenetére
Megvan, minden rendben, köszi.
Most kapott egy kis első fék szettet, elfogyott a gyári.
A múltkor ránéztem a BC átlagfogyasztásra, valami 8,3-at mutatott ~1500 km-re vetítve, csak pislogtam mert volt város is benne, és klíma is....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
aero.
veterán
Az teljesen jó, tehát csak országúti tempós előzősbe le lehet vinni 8 alá, na nehogy egyszer vegyek, ha lesz még addigra használható állapotú.
-
-
fireproof
őstag
válasz Napfénysüti #1982 üzenetére
Már csak az a baj hogy kb ~ 600 E ft-om lenne majd rá és ahogy néztem a VTEC-ek ott kezdődnek.
-
aero.
veterán
válasz !Overdose! #1988 üzenetére
Nem emlékszem.
Majd megnézem, de nekem az rémlik. Bár egy youtube videóba is az van, igazad van. A lényegen nem változtat.[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz bitpork #1989 üzenetére
Na most ez sok vagy kevés
Amikor Szolnokra jártam le, ott pörkölve rendesen 8,5-9 is volt az átlag, de marha hamar leértem. Bp-n azért felugrik 10-12-re is, forgalomtól függően.
Azért ne felejtsd el, jóval nehezebb Gazsi, plusz kotró és ugye otomata is....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
-
Integra
titán
én nyertem, 11.5-12 liter városban. jövőre lesz ez 20 is remélhetőleg.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
1.4 90le a 6gen 3d-be elég. sokan használják 4d-ben is. elpusztíthatlan motor, és futómű, elképesztő mit kibír. csak olajat kell cserélni benne. viszont annak az esélye, hogy egy jót kifogj amit valamelyik előző sóher tulaja nem gányolt szét, kicsi.. ne a legolcsóbbakra menj, azok olyan is.
mi 550ezerért toltuk be az 1.4 6gen 3d-t másfél éve. ki sem rakták eladásra, honda szervizes srác azonnal megvette magának. keresni kell kitartóan. amúgy kb semmibe sem kerül fenntartani....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Metal topik
- Linux Mint
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest