Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz noorbertt #13807 üzenetére

    A felvétel alapján az eléd vágás azért egy bizonyos fokú reakcióval kell hogy járjon, mivel maga a kresz is leírja, hogy te a közlekedésben (vagyis mindenki, aki a szabály elsőszámú alkalmazója) közlekedhetsz úgy, hogy másokat sebességük és irányuk hirtelen megváltoztatására kényszeríthetsz. Ergo ha eléd kanyarodott, és ezért neked 50 méteren 90-ről le kellett fékezni 60-ra, az minden, csak nem hirtelen, sőt,továbbmegyek, ha látod, hogy 50 méterre előtted kikanyarodik, és nem vetted el a gázt, csak hogy jól beleállj a s#ggébe, és ebből baleset, anyagi kér lesz, simán elővesznek téged is, mivel a rád osztott szabályok szerint mindent meg kell tegyél egy baleset elkerülése érdekében. Persze őt is, mivel elsőbbség meg nem adás is befigyelhet, mindig minden mérlegelés eredménye. Mérlegelik azt is, milyen idő volt, szürkület, nedves út indokolta-e volna, hogy 90 helyett max 70-nel közleledj, stb stb.

    A vezetés nem csak abból áll, hogy padlóig nyomjuk a gázt, igen sok évnek kell eltelnie, hogy a szabályok tömkelegét tudjuk nem csak magunkra, hanem a másik félre is értelmezni.

    De nyilván amíg nincs itt a felvétel, addig csak beszélgetünk, hogy hol is van az a határvonal amikortól nem az én előnyömre szolgál a felvétel.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák