Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PapírVilla
tag
Tedd hozzá, hogy bizonyos autóknál jó a megvalósítás...
Nekem pl. a Lotus 49 "fizikájának" a megvalósítása az AC-ban valóságosabbnak tűnik, mint az AMS2-ben, ahol csúszásból egyszer csak váratlanul betapad és megy tovább. De tényleg nem vezettem még Lotus 49-et a valóságban lehet, hogy pont ilyen. -
zsozsa74
őstag
Én ezzel a mi jó, mi nem jó dologgal úgy vagyok, hogy az egész AMS2 körítés mindig is bejött nekem. Volt egy erős nosztalgia faktor már az általam szintén kedvelt pcars 1-2-ből. A körülmények végtelen variálhatósága, ami azonnal ütött, meg én konzolról jövök és ott a pcars 1 volt az első, ami megmutatta, hogy a kormány nem csak annyit tud, mint ahogy az akkori Forzákban, megy egyéb autósokban működött. Továbbá már a kezdetektől feküdt a fizika is, akármilyen állapotban is volt éppen. Valahogy mindig otthon éreztem magam a kocsikban és egyből ment a vezetésük. Volt időszak, amikor bizonyos kocsikat kevésbé kedveltem, volt, amikor jobban, de azért mindig tudtam velük menni. Nem utolsósorban a VR-ben is optimalizált grafika is elég ütős faktor volt a játék mellett, na és az, hogy az egyetlen szim már ahol pikk-pakk csinálok egy lobbit és tudom nyomni a cimbikkel, vagy idegenekkel, vagy AI-kkal vagy ezek kombójával. Nem kell semmilyen szerver. P2P alapon megy. Ilyet semmi más nem tud jelenleg. (vagyis, ha megy még, akkor a pCars2). A fizika meg folyamatosan fejlődik, szerintem nagyon ütős az egész csomag. Ráadásul "korai támogatóként", azaz a kezdeti 100 dodó becsengetése után én már ingyen kapok minden tartalmat és hozzáférek a bétához is, néha kiveszem a részem én is a visszajelzésekből, ami alapján javítgatnak, fejlesztenek. A játékosok által kusztomizálható ffb is nagy okosság, megkezdődött a moddolás, szóval van itt minden. Nekem ez jelenleg a top szim, amiben az időm 90%-át töltöm.
De időnként szeretem az ACC-t is, pont azért, mert más. Tökre nem érdekel, hogy ott másként kell vezetne a verdákat. Ez a jó. Most rápattantam az új Forzára, amiben szerintem a vezetést és a fizikát meglepően jól eltalálták és nagyon élvezetes tud lenni. De pl. az AC-t sosem kedveltem, valamiért a fizikája nem feküdt nekem.
Azt, hogy melyik a legvalósághűbb, úgysem tudom megmondani, ilyen autókhoz sosem fogok hozzáférni. Viszont azt biztosan tudom, hogy az a csomag, amit az AMS2 kínál, az szórakoztat a legjobban. És ez a lényeg nekem.
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
zsozsa74
őstag
Igen, ezek ismertek voltak előttem is. A pCars 1 fejlesztést is már kb. az elejétől követtem. A második részt meg nagyon is.
Azért mod formában már jópár utcai autót bele tudsz varázsolni a játékba. Meg ugye egy halom pályát is.
-
zsozsa74
őstag
Hát a játékban a dlc-kkel együtt azért rengeteg pálya van már és nem úgy néz ki, hogy leállna a Reiza a pályakészítéssel.
Igen, van baj a mod pályákkal, de azért cimbikkel lehet rajtuk jókat csapatni.
A mod autók, főként Thunderflash félék pedig nagyon jók. Sajna most úgy döntött, hogy kiszáll a buliból a sok okostóni kritikája miatt. Az utolsó LMP-s konverziója pl. szenzációs lett.
Amúgy a Reizának volt egy ígérete, hogy könnyebbé teszi a modderek életét...
[ Szerkesztve ]
-
zsozsa74
őstag
Ez jól jött, nagyon jók lettek a gépek! Tök jó, hogy foglalkoznak vele és hozzálövik az aktuális fizikához, ffb-hez.
Ha már moddolás.
Thunderflash aka Fred (ki, hogy ismeri), ismét úgy döntött, hogy marad és folytatja a moddolást! Elég bizonytalan a srác, de addig jó nekünk, míg csinálja.
Ő is frissítette az össze autót és most már nem csak egyenként tölthetőek le az oldaláról, hanem rendes volt egybe is csomagolta őket. Amely csomagot az Enabled mappába helyezés előtt nekünk kell kibontani és csak a benne lévő zip fájlokat áttenni az Enabled-be. Itt link a mod fájlokhoz: [link]
Ha valaki egybe szeretné szedni őket, akkor az utolsó fájl lesz az, aminek a címében benne van, hogy AIO azaz All in One.Továbbá Fred kis jópofaságot is megosztott. Ez a Gift (ajándék) könyvárban van. Ha ezt is felteszitek, akko indítsatok el egy jó sokautós GT3 versenyt a mod GT3-akkal sötétben és élvezzétek a karácsonyi fényeket!
-
Lac-coo
őstag
Igen, pont az ilyen AI bohóckodásra gondoltam. Nyilván sokan játszanak majd úgy, hogy az AI megy magában 2 órát ... .Remek szórakozás. Ezt online illene megoldani ....
AI villogtatás meg kb 25 éves isi engine ficsör, gondolom megtalálták a kapcsolóját ....[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
zsozsa74
őstag
Már nincs fent. Vagyis csak privát videóként, ami nem nézhető. Terjedt az FB oldalon is. Írtak róla a béta fórumban is. Válaszoltak a fejlesztők is, hogy intézik a dolgot, mert még nem volt publikus.
Amúgy akit érint, úgy néz ki, hogy nem jön ki már idén, azaz holnap a Le Mans dlc, mert még van rajta faragnivaló. Ki akarták adni, de így azért nem vállalják be. Szóval pár nap csúszás. (Legalábbis legutoljára még egy ilyen infó jött tőlük. Aztán bármi lehet.)
Annyit azért elárhulhatok, hogy szenzációs!
[ Szerkesztve ]
-
19ati93
senior tag
Nekem még mindig crashel..1 kört nem bírok megtenni se multiban se singleplayerben. Volt már steam verify, pc restart, biost defaultra csaptam és cpu-ram oc-t is kiszedtem biztos ami biztos, szóval minden default és még mindig nem jó. Fórumon olvastam hogy próbáljam inditani win8 kompatibilis módban, de az se segített.
Update előtt délelőtt mentem vagy 2 órát a játékkal akkor nem volt gond.
-
-
zsozsa74
őstag
-
zsozsa74
őstag
Jó lenne, mert iszonyat hangulatos, nagyon szerettem ezt a fícsört a pCars 2-ben. Csak szerintem azért nem kerül vissza (legalábbis egyelőre), mert egyből kezdődik az anyázás a fórumokon, hogy miért nincs a hóhoz ilyen gumi, meg olyan fizika, meg hóekét miért nem lehet a GT3-as Porkére akasztani, meg az AI sem jó a hóban, meg ilyenek. A Reiza meg akkor további kontent gyártás, meg multi polírozás helyett elkezdi vég nélkül a havas dolgokat hegeszteni, hogy az is jó legyen... Szerintem ezt el akarják kerülni kb..
[ Szerkesztve ]
-
19ati93
senior tag
Nem érzek valami nagy különbséget. Talán a sikánokból való kigyorsításoknál van némi plusz wheelspin. Főleg az első sikánban. Tempósabb kanyarokban ugyanolyannak érződik. Monzában tesztelgettem és egy kicsit még sikerült is javítani a legjobbamon. 1:45.0 most, 45.2 volt eddig.
(720S EVO, default setup, 0-0 wing elől-hátul)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest