Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Üdv!
Eddig használt kapszulás gép meghibásodása miatt váltanék automata kávéfőzőre.
Igazából nagy igények nincsenek, napi 2-3 kávé, megbízható típust keresnék, van valami ajánlott márka, típus? -
senior tag
válasz Winnie The P #8963 üzenetére
Most van a Delonghi oldalán kedvezmény. Elég jó árra jön ki. Érdemes ott megvenni van valamilyen hátránya, garancia, bármi más?
-
senior tag
Üdv!
Delonghi Ecam 290.81TB kávéfőzőről lenne szó.
Beüzemeltem a gyári leírás alapján de elég bonyolult biztos ami biztos alapon rákérdeznék néhány dologra.
-A gyári szűrő alján lévő kis forgatható valamit 7-8-as sávra tettem az megfelelő?
-A kávédaráló állása 5-ös szinten van ehhez még nem nyúlnék míg ki nem tapasztalom az ízeket, de a leírás úgy írja, hogy csak darálás közben állítható??[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Winnie The P #9267 üzenetére
Értem akkor az csak egy emlékeztető.
Gondolom a gép majd jelzi ha csere kell neki?
Köszi! -
senior tag
válasz Dr. Szilikát #9272 üzenetére
Winnie The P, Dr. Szilikát
ha cserélni kell gyárit szoktatok venni vagy utángyártott is jó?
-
senior tag
Ezt üzlete válogatja hogy állnak hozzá. Legjobb ha emailben megkérdezed és az email-t elteszed, hogy legyen mire hivatkozni. A kiterjesztett garanciával csak óvatosan, úgy tudom ha kompletten cserélik a gépet meghibásodás esetén akkor arra már nem vonatkozik a kiterjesztett garancia, nemrég olvastam végig az ászf-et Euronics-nál vásárolt készülék esetén.
-
senior tag
-
senior tag
válasz Dr. Szilikát #9402 üzenetére
Hogy kell beállítani, hogy lássa is? A kézikönyvben elég kacifántosan van leírva az első üzembehelyezés során.
-
senior tag
válasz Winnie The P #9404 üzenetére
Én is a kézikönyvben leírtak alapján csináltam néhány hete új korában de úgy nem akarta elfogadni valamiért.
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
Sziasztok!
Egy hónapja vettem egy Delonghi 290.81 automata gépet.
A főzőegységet már egyszer kivettem és meleg víz alatt átmostam, belsejét kitakarítottam a gépnek.
A kérdésem az lenne, hogy majd ha kellene kenni szilikonzsírral akkor a főzőegység belsejét is kell, ahol a dugattyú szerű rész van, ahol a gumigyűrűk vannak vagy azt tisztán kell hagyni? Mert ez a kézikönyvben nincs benne.
A másik dolog, olvastam, hogy ezeket a gyűrűket időnként cserélni kell, ezeket honnan szoktátok berendelni, mert ha rendelek szilikon zsírt akkor dobok a kosárba ilyen gyűrűkből is. Kávégép boltban találtam ilyen tömítéseket de nem tudom pontosan melyik az.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
Ha kihúzod a csepptálcát akkor a bal oldalon van egy kis piros tálca, az a kondenzvíz tálca. Az felett kicsit arrébb ha odanyúlsz érzed is van egy kis kivezetés, onnan jön, ha megnézed a csepptálcát azon is van egy kis lyuk ahova tud folyni a víz, de hogy ennek mi a funkciója azt nem tudom.
-
senior tag
Üdv!
Delonghi kávéfőzőm vízkő tisztítást kér és jelenleg nincs itthon a gyári lötyim hozzá.
A DM-es használható hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Projektor topic
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.