Új hozzászólás Aktív témák

  • footy

    addikt

    válasz kavics325i #31445 üzenetére

    Az irodalmi igényességet ne várd a fordításban :)

    Every 80prs that I have heard has made noise switching cd tracks, then I had some weird noise issues out of the box. Build quality could be a lot better on them.
    Minden 80prs amit hallottam zajt csinált a számok váltása közben, aztán még volt valami alapzaj is. Az anyagminőség lehetne sokkal jobb.

    my cd player didnt work
    Az CD lejátszóm nem működött

    I get an occasional turn off pop, can't say for sure it's the 80 yet, but pretty sure, as it sounds just like the occasional cd track skip sound I get.
    Alkalmanként pukkan, nem tudom biztosra mondani még hogy a 80PRS-e, de eléggé tuti, mivel olyan a hangja mint amit a számváltásnál hallok.

    My turn off pop is the horse+coil rub. I have done plenty hot swap connections on the RCAs too, whilst moving to the Warhorse and having to extend RCAs to the bed.
    A kikapcsolásnál hallható pukkanásom a "horse"+tekercs gumi. Az RCA-n is csináltam egy pár meleg kapcsolatot,(ez itt szerintem azt akarja jelenteni, hogy a fej kikapcsolása nélkül húzta ki és dugta be az RCA-kat)

    I think the UI on this gen of pioneer sucks too. I have had a few gens of pioneer and the menu is so laggy and just not user friendly!
    A kezelőfelület a Pio-k ezen generációján is eléggé szívás. Már volt egy pár pioneerem és a menü akad és nem is felhasználóbarát.

    iirc, I read somewhere that the pico fuse had been replaced with a "pico capacitor" that was more resilient to blowing, but was still susceptible to the same problem. Don't known how true that is.
    Valahol olvastam, hogy a pico biztosíték ki lett cserélve egy kondenzátorra ami még gyakrabban elpukkan, de a probléma ugyanúgy megfigyelhező. Nem tudom ez mennyire igaz.

Új hozzászólás Aktív témák