Új hozzászólás Aktív témák

  • kavics325i

    őstag

    válasz orbano #21433 üzenetére

    Értem. Az,hogy mit tudok és mit nem az kézenfogható. A véleményem is az enyém. Az,hogy ez nem egyezik a Tied vagy a béla véleményével még nem fog engem át formálni. Kicsit bele olvastam egy csodálatos költeménybe :)
    Ha figyelembe vesszük, hogy az 1991-ben alakult cég együttműködésbe lépett a NASA űrsikló programjával, már sejthetünk némi technológiai hátteret.
    Istenem olyan szépen hangzó iromány olyan ékes bizonyítéka a szakértelemnek. De elmondok neked valamit barátom. Ha ezt felvetnéd olyannak is aki dolgozott a NASA-nal körbe röhögne. Feltételezve,hogy van neki egy kis esze. Az,hogy Ti időt pénzt energiát nem sajnáltok az nem azt jelenti,hogy értetek hozzá. Valszeg azt sem,hogy én sem. De az mellett kiállni,hogy egy high-end rendszer annyit ér amennyit az oké.Egyébként annyit amennyit adnak érte. De azt állítani,hogy ez ezért meg ezért ér 1000x többet mint a másik ez boszorkányság. Az,hogy vannak leírt szabályok és az csak is úgy lehet és ezért jobb mint a másik...szal ez olyan...Ha az életed múlna rajta akkor is tartanád magad hozzá amit állítasz? Mert a hi-fi erről szól...Egyik azt mondja ez a jobb.A másik azt,hogy az .Szintetikus teszt azt,hogy az.Az élet azt,hogy amaz. Nem szakértelem kérdése ez. Hanem a realítás érzéké.Az,hogy 150e-ért van behúzva kábel amiből egy felesleges és ez így jó.A másik ember három hónapig él ennyiből(jobbik esetben). Ne értsd félre nem el akarok vitatni valamit hanem a realitás az és a kézen foghatóság ami ellene szól ennek. Mert nem természetes. Nagyot fordult a világ és ha neked az jön le,hogy én fikarcnyit sem értek hozzá ám legyen. A gond akkor van ha az élet mást ad..... :R

    " A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )

Új hozzászólás Aktív témák