Új hozzászólás Aktív témák

  • ducati113

    csendes tag

    válasz Formaster #28997 üzenetére

    Hát nagyon nem foglalkoztam ilyesmivel,hogy Liter vagy Gallon,GDP vagy GPD de mivel valami usa találmány így valószínű a gallon.
    Persze ezt sem tudom biztosan. Egy biztos,hogy a különbség akkor úgy ahogy mondod 50 vagy 100 gallon/nap.Igaz nem méregetem soha,hogy mire képes.
    A pumpa kérdésedre a válasz,hogy a membrán is pumpa.És,hogy a hálózati nyomás elég neki.4 baron működik.Persze minél nagyobb a nyomás annál jobb!Működési elvét nem ismerem,annyit tudok,hogy a víz nyomása működteti.
    De ha esetleg a 10 emeleten laksz és ott valószínű nincs akkora nyomás, ezt egy kis motoros szivattyúval vagy pumpával kilehet küszöbölni.Ennek az ára ha jól emlékszek 20 ezer forint.Persze ez már áramról megy.
    De a lényeg,hogy nem 150 ezer.Aztán,hogy ki mivel mossa az autóját az meg a saját ügye.Minden nap nem mos autót.És ha valaki tud várni,hogy esővize legyen, akkor szerintem 1 nap 400 liter vízre, szinte ingyen :C bagatell.
    Madár helyett mondhattam volna hurkát,hurkalevet vagy uborkát!
    Kinek mi a tájszólása vagy a szája íze. Ha ezen valaki megsértődik, akkor bocsánat, de igazából leszarom!
    99% amit már régebben említettem, ez még mindig nagyon igaz!!!
    De ezzel gondolom te is így vagy! Lehet itt udvariaskodni meg szépíteni a dolgokat,sajnos a világ rossz irányba fejlődik. És ezt gondolom nemkel neked bemutatni.

    De igazából a válaszom a 150 ezres árra vonatkozott. "Nem szakmailag"És vannak ismerőseim szép számmal, akiket sikerült lehúzni, mert hurkák voltak.Nem 150 hanem 200 ezerrel. :W Persze mikor mondtam,hogy mennyi egy ilyen készülék :Y az biztos nem olyan.Hát ennyit a 99% roll.

    További jó fórumozást :R Tudod én a háttérből csak :) :))

Új hozzászólás Aktív témák