Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz bta1 #13101 üzenetére

    bocsi, szetszerkesztettem az elozo hozzaszolast (szakmai artalom), lemaradt a negacio. :B utobbi ot evben nem voltam nagyon elegedetlen a hangzassal. kicsit neha, de nem volt meg pl az Iced Earth @ Sziget, ahol az egybehangzo velemeny az volt, hogy ez igy elvezhetetlen.

    en inkabb elektronikus szinteren mozgok, ott alapvetoen el lehet varni, de bonyolult. nekem az lett a megoldasom, hogy beraktam 2 melynyomot az itthoni fo rendszerbe, mert az kozelebb van ahhoz, amit megszoktam klubbokban. ezt mondom ugy, hogy egy idoben foglalkoztam otthoni keretek kozott productionnal is.

    elektronikus szinteren pedig ott Nils Frahm. lattuk eloben delutan 4kor '18ban Göteborgban. Majdnem napszurast kaptam es alig volt valaki rajta, de nekem a harom nap egyik top koncertje volt ugy, hogy azalatt a harom nap alatt lattam kb 40 koncertet, beleertve egy MIAt, egy Iggy Poppot es Fever Rayt. Utobbinal az volt a turne vege, mert az enekesno kiegett es a emlitett koncert kb atment egy pszichotikus epizodba. Ja es lemaradtunk elotte par honappal a koppenhagai operahazas koncertjerol mert arrol azonnal elfogytak a jegyek. es ezt mondom ugy, hogy Jarren, Vangelisen es klasszikus zenen nottem fel.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák