Új hozzászólás Aktív témák

  • Ear001

    addikt

    válasz #71562240 #1177 üzenetére

    Köszönöm a jelölést. de biztos nem.

    Annyit még hozzátennék, hogy szerintem ide nem topicgazda kell, hanem vélményvezér. A fejhallgatós topic azért működik jól, mert ott Bodz az, elismert, nyitott, szorgalmas, egy vastag betűs poszttal le tudja zárni a végtelenségbe tartó vitákat. Persze nem mindig és mindenki ért vele egyet, de inkább lenyeli, ha ott akar maradni, mert a topic ad annyit, hogy ezt a kompromisszumot bevállalja.

    Nem hiszem, hogy ez itt működne. A szavazás is azt mutatja, hogy nem egy úton menne tovább a társaság. Minden tiszteletem Tigeré és az ő vállalásáé, de tuti biztos vagyok benne, hogy a társaság egyik fele azt gondolja, mit keres itt ez a nyeretlen újonc, hallott életében 3 erősítőt, én csak egyenirányító csőből ennek a tripláját próbáltam a nyolcadikkal ez előtti végfokomba.

    Az AVX-en kitört perpatvar után pont erről beszélgettem az egyik ottani szereplővel, aki már vagy 35 éve nyakig benne van ebben a világban, hogy vicces nézni, ahogy rendszeresen újra és újra felfedezik a sajtban a lyukat az ifjú hifisták és hogy mennyire adható át a mi megszerzett tapasztalatunk. Én azt hiszem jórészt semennyire, a legtöbb dolgot át kell élni. És még az átélés is kevés, hiszen ugyan azt a dolgot ahányan vagyunk annyiféleképpen fogjuk interpretálni.

    De nem akarok én semmi jónak az elrontója lenni, legyen rendesenfórumozásért felelős, aztán majd meglátjuk, mi lesz.

Új hozzászólás Aktív témák