Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz FeRRaR1 #34200 üzenetére
Arról nem is szólva, hogy egy, a képeim előtt nem sokkal belinkelt 8XAA-es Oblivion képen szép kockás volt a háztető éle (8800GTS), míg az enyémen egyiken sem az, ugyanúgy 8XAA-gel. Egyébként tegyük hozzá, hogy nem minden driverükben van csalás.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Balinov
titán
-
katt777
félisten
válasz Balinov #34203 üzenetére
Programok/Oblivion, cikk legvégén a pici képekre kattintva töltögethetsz. Sajna a Freeweb miatt meg nem elérhetők közvetlenül az oldalak, de csak húzd le a csúszkát az oldal végére, és ott lesznek a megtévesztő "Oblivion ingame grafika bemutató videók" felirat alatt.
Az utolsó videó valamiért eltűnt feltöltés után, ennek még járok utána a tárhelyet tulajdonló Oblis kollégánál, és töltöm újra, hátha...[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz MATEO6600 #34192 üzenetére
Most nézem: Ja, a képen az van. Viszont ezek is odaírják, hogy Sapphire Edition. Attól még a dual-ból van Sapphire Edition, mert a single az Simán HD3870 Single Slot, mint mutattam. Mindenesetre leg1szerűbb rendelés előtt rákérdezni.
Balinov: Jó szórakozást! Az elsők az 1szerűbbek (némelyik hangtalan is), a későbbiek fullosak (még BC mod is). Amúgy a halászatot (3 részes) tudom javasolni. De az arénás oktatás sem rossz a vélemények szerint, vagy az ATT elcseszte anviliak unikumok.
[ Szerkesztve ]
-
szamuraj
tag
válasz MATEO6600 #34188 üzenetére
Érdekességként.
Ati párti vagyok és maradok mert az a tuti!!!!
Tisztelt Ipon computer!
Levelem tárgy egy garanciális VGA (2-es számú link)
1 . http://www.ipon.hu/webshop/product/sapphire_hd3870_512mb_gddr4_lite_pcie/27405A feljebb linkelt VGA-t rendeltem,helyette ezt kaptam.
2 . http://www.ipon.hu/webshop/product/sapphire_hd3870_512mb_htd_lite/27098Enyhén meg lettem csonkítva(anyagilag) ez még nem is olyan vészes,de sajnos a termék meghibásodott az első 3D-s alkalmazás indításakor.
Telefonos egyeztetés során megbeszéltük,hogy a 30.-i rendeléssel küldenek egy lehívót(vagy mit) sajnos a futárnál nem volt semmi és nem tudott
semmiről így a garanciális termék nálam maradt .Ezúton kérem gyors korrekt intézkedésüket.
Sajnos a futár nem visz csere terméket az később érkezik meg Önhöz ,mert ahogy beérkezik hozzánk ugy egy tesztet le kell futtatnunk a terméken ! Ha nem adta át a futárnak ugy tudunk küldeni holnapi napra egy ujabb futárt a gyors ügyintézés végett !
Nem jött futár a termékért.
Átadtam volna csak telefonos megbeszélés során úgy egyeztünk,hogy gar futár érkezik ha már így egyeztünk nem akartam keverni.
Nehogy az legyen,hogy 1350ft -t küldöm, önök meg gar futárt küldenek feleslegesen.
A garanciás termék nálam van várom futár érkezését a holnapi napon.EZ igy szép és jó!!
DE!!!
Tisztelt Ipon computer!
A múlt hónapban vásároltam önöktől egy VGA-t.
http://www.ipon.hu/webshop/product/sapphire_hd3870_512mb_gddr4_lite_pcie/27405
Valójában nem is ezt rendeltem,de ez most nem számít.
Garanciában vissza küldtem VPU recovery hibával,fagyásokkal és érthetetlen újraindulásokkal.
A terméket hibátlannak minősítették és címemre megküldték.
Munkatársuk elmondása szerint 3dmark-al tesztelték.
Igen 3dmark 2006 DX9 alatt nem is produkál hibát,viszont valódi játékok alatt igen.
Ezek után arra következtetésre jutottam,hogy a 3dmark minden teszt után betöltési(load)szünetet tart és ez alatt a hőfok valamennyire optimalizálódik.
Például a Frontlines_Fuel_Of_War játékban 1 óra tesztelés után sem észleltem semmi hibát valószínűsítem,hogy nem terhelte meg igazán a kártyát.
Az eredeti órajelen(777/1126)rendszeresen fagy,újraindul!
Amihez majd egy óra 100%-os terhelés kell(magas felbontás,élsimítás bekapcsolása mellett).
Alul órajelezés után 650/1000mhz-nél a fagyások,újraindulások megszűntek a vga stabilnak mondható.
A szóban forgó hardware minden bizonnyal túlmelegszik.
A teszteléshez használt Hardware :
FSP Blustorm II 500W
GIGABYTE GA-EP35C-DS3R
INTEL Core2 Duo E8200 2.66GHz 775 BOX
SAPPHIRE HD3870 512MB GDDR4 Dual Slot PCIE (ez stabil 2008 01 03)
SAPPHIRE HD3870 512MB GDDR4 Lite single slot PCIE (AZ Ipon-ban vásárolt)
Adata DDRII 800Mhz 2x2GB dual
SAMSUNG 320GB 7200rpm 16MB SATA2
A gép az első VGA-val stabil viszont a másodikkal nem(az említett eredeti órajelen) tehát a különbség csak a VGA hűtése.
Várom válaszukat.
Tisztelettel: Marton Krisztián
T.Vásárló !
Természetesen több órás 3d mark teszt az ilyen túlmelegedési hibákat reprodukálja ,ha valamilyen oknál fogva Önnél mégis fent áll ez a hiba akkor előfordulhat ,hogy maga a házba van akkor hőfok hogy nemtudja lehüteni a levegőt igy a kártyát se , mindeképpen javasolt egy házhütő beszerzése ami keringteti a belső levegőt !
Tisztelt Ipon!
Mint már írtam nem reprodukálta a 3dmark 06(magyarul nem hibázott).
Természetesen nagyméretű szerverházat használok és a tesztek megkezdése előtt leszedtem az oldalát mivel VGA-t kellett cserélnem.
A tesztek alatt nem volt visszarakva ház oldala!
A mellékletben szereplő házat használom 3db ventillátor dolgozik benne (kicsit sértőnek érzem,hogy amatőrnek néz).
Még valami vista oprendszer alatt is teszteltem ott még siralmasabb a helyzet textúra hiba hegyek majd fagyás.
Tisztelt Répás Tamás tudom hogy mennek dolgok soha semmire nincs idő végeláthatatlan meló nem akarok kötekedni,de garoztatni szeretnék és nem lerázósdit játszani.
Kérem hívjon fel 06 70 553 4901 remélem megtaláljuk a megoldást és nem kell fogyasztóvédelemhez fordulnom.Nahh és ezek után nem létezem számukra,nem válaszoltak.
Ne sirj.... éld az életed!
-
TomBoy1986
veterán
válasz szamuraj #34207 üzenetére
Na látod, nekem sokkal egyszerűbben működött a dolog. Behalt az alaplap, felutaztam és ott azonnal kipróbáltuk. Felcsapott belőle megint a füst, így nehéz volt azt mondani, hogy izé van...
Minden esetben a személyes ügyintézés a tuti, mert úgy nincs olyan, hogy nem hisz az egyik a másiknak.
RAM-ot is ugyanígy gariztattam 2x is náluk.
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
Bali27
addikt
"Amúgy majdnem szomszédok vagyunk." Igen? Hogy hogy?
Más.. Vistába van ilyen memória ellenőrzés. a gépembe van 2x2Gb Geil ultra Kit..
Vista alatt tökéletes meg, anno a most nem jut eszembe memóriaellenőrző progi is átment rajta gond nélkül.. Amit cd röl kell bebootolni..
No a Vistás örökké talál hibát. Nem irja ki hogy mi, csak hogy vegyem fel a kapcsolatot a gép gyártójával..? Mel,yikkel? Gigabyte, Geil, vagy melyik? tiszta idióták -
proci985
MODERÁTOR
chieftec szerverház igazából szerverháznak jó, otthoni használatra eddig baráti körben hárman elégedetlenek vele (két Bravo és egy Dragon nagytorony). próbálj meg a mellette lévő lyukra rádobni egy házventit, vagy a vezérlését feljebb tolni (Sapphirék túlmelegszenek, az MSIk meg hűsek de baromi hangosak... az arany középút valahol félúton lenne). jobb lenne a kétslotos, de ha ló nincs...
egyébként a kétslotos se valami hűdeerős légszállításban, legalábbis a 16.3 CFM maxon finoman szólva is nevetséges egy rendesebb procihűtőhöz képest.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
szumo
senior tag
válasz katt777 #34169 üzenetére
Rákérdeztem: Erre a típuson belüli összeviszaságra, és jó tippet adtak.
Futár esetén, észnél kell lenni, és mikor átveszed a cuccot, meg kell nézni, hogy mi van ráírva, mert aból 90% ra be lehet azonosítani. Erre azért van szükség, mert a boltba nem bontják ki, és ők se tudják mi van benne. Ha viszont annyira nem egyértelmű a felirat, akkor kérd meg a futárt, hogy ellenőrizzétek a tartalmát, és ha nem a megfelelő kártyát adta a nagyker, akkor egy papírra írjátok fel, hogy mi van, aztán vissza, és várhatod a rendes kártyát. Sajnos ez benne van a pakliban.
Ha a boltban veszed át az árut, miután kifizetted, megkérheted azt aki kiadja, hogy nézzétek meg a doboz tartalmát, és ha nem felel meg, kérheted rögtön a cseréjét.
Sajnos ez van, ha a boltnak nincs raktárkészlete, viszont az árai nagyon jók.
Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
FeRRaR1
őstag
Tuningold meg, végső megoldásként
Nekem semmi ilyen gondom nem volt velük!
Rendeltem a teszt győztes monitoromat, volt 1 pixel hiba a sarokban (csütörtökön jött meg) írtam nekik, másnap vitte a futár, kedden kaptam az újat kézhez, pedig csak szub pixel hiba volt, kéket meg zöldet adott, csak feketét pirosat sárgát nem....
De azért nézd meg 1 másik gépbe is hátha, tudom h 2 őt próbáltál, de mégis....
-
katt777
félisten
Nézz be ide. Ajánlom különös tekintettel az oadkint vásárolt, majd itthonról gar-ba az USA-ba küldött vinyót, amely helyett pár héten belül újat és jobbat küldtek. De nem vagy egyedül a garos problémával ebben a szar kis országban.
Ha meg házvásárlásra akarnak kényszeríteni, az már árukapcsolás. Esetleg szerepelt a VGA leírásában, akár az oldalukon, akár a kézikönyvben, hogy extra szellőzésű ház kell hozzá? Nem, tehát nem tudhattad, tehát ez is az ő felelősségük. Talán emlékeztetned kéne őket erre, ill. a vásárlók megkárosításának következményeire. Meg arra is, hogy milyen büntetés jár a magyar használati utasítás mellékelésének elmulasztásáért. Ilyet ugyanis tuti nem adtak (95%-ban nem adnak semmihez, a maradék 5%-ban meg max egy gyors-szerelési útmutatót), ha tehát kekeckedni akarnak, te is játszhatsz. Neked legföljebb idő, nekik nem kevés pénz.
Nekem egy kis Codegen házam van, a szellőzés rontása végett porszűrős oldallapokkal, de akár 2 8cm-es venti elég a hűtéséhez, csak a rend (meg valamennyire a kánikula, biztos, ami biztos) kedvéért tettem bele 2 NF-P8-at. Én, ha lenne pénzem egy jó szellőzésű házra, vennék egy 4870-et.szumo: A dobozokon ált. rajta van a VGA fényképe. Felénk az üzletekben is mindent kibontanak (biztosan ezért 15-25%-kal drágábbak BP-nél), hogy saját címkét tegyenek a hardverekre. Én ezt mondjuk nem komálom, így az egyetlen normális helyen vásárolok, Dubmasternél. Mellesleg bármely terméket KÖTELES BEMUTATNI az eladó, ha te azt kéred (raktáráruház asszem nem), és nyugodtan leszarhatod, hogy ez nekik mennyi munka és idő, mert JOGOD VAN HOZZÁ.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gordiann
őstag
Hali
Konfig:
E2180 @ 2.66Ghz
GA-P31-DS3L
2x1Gb Geil Black Dragon 800
Sapphire 3850 512MbAz lenne a problémám, hogy jópár játékban tapasztalom a következőt:
kb. 1-2 másodpercenként ugrik egy kicsit a kép, mintha beakadna, de közben meg az FPS baromi magas.
Race Driver Grid-ben, Test Drive Unlimited-ben és COD4-ben volt eddig elég zavaró. Csak bizonyos pályákon (a nagy részükön). Van úgy, hogy a pálya elején semmi, és akkor 2-3 kanyar után elkezdi.
Ez miért lehet? A proci kevés lenne? (én erre tippelek)
1680x1080-ban képjavítók nélkül játszok.SZERK: És egy bónusz kérdés: mitől állnak minden játékban "kis kockákból" az árnyékok? Ezen milyen beállítással lehet változtatni?
[ Szerkesztve ]
-
hakos1987
őstag
válasz Gordiann #34215 üzenetére
volt nálam is ilyen, bár restart megoldotta.... valszeg driver gond, vagy pedig a háttérben valami használja a procit.... esetleg még attól lehet, hogy be van kapcsolva a proci teljesítményének visszavétele ha nincs rá szükség(azt hiszem eist a neve...)... amd-nél csinált ilyet, bár ott egyszerű volt, mert csak át kellett rakni teljesítmény centrikusra az energia profilt... Intelnél sajnos ez nálam nem működött....
megelőztél katt... mondjuk az csak nálam van úgy, hogy hiába raktam teljesítmény centrikusra, akkor is visszavette az órajeleket?
[ Szerkesztve ]
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
Gordiann
őstag
-
Peetr86
tag
Sziasztok!
3870 x2-höz milyen tápot ajánlanátok?
Köszi -
zalika
tag
H!
Lenne egy kerdesem:
Mi az a crossfirex?- Mit mondott Hófehérke, miután szeretkezett az összes törpével? - Na, ez a hét gyorsan elment...
-
válasz Gordiann #34215 üzenetére
Az ugrás lehet driverprobléma is. Nekem pl egy időben soundblaster driverek miatt volt ilyen, és általában csak teljes driverpucolás és reinstall segített. Szóval első körben ezt javaslom, az összes driverrel (vga, audio, lan, stb).
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
MATEO6600
őstag
Látom nem csak én szívok az Iponnal. Végül is rendesek voltak, visszavették a kártyát, szóval semmi baj nem történt... Azért én is beírom miket küldtek e-mailben:
Sajnos a weboldalon szereplő termék, amelyet ön rendelt, az egyslotos, a disztribútor is így bocsátja rendelkezésünkre, ezekkel az adatokkal. A képek, mely a weboldalon is szerepel, csak tájékoztató jellegűek, ez ott is fel van tüntetve. további információkért javasoljuk, a gyártó oldalát látogassa meg.
Ezzel még jól is jártam, mert 1 napig volt egy ingyen kártyám Azért remélem minél előbb lesz náluk dual slotos -
FeRRaR1
őstag
jól sejtettem, elég közel van a HD 3850 eshez
-
Doki16
addikt
Van egy Sapphire 3850-em és HDMI-n keresztül rá szeretném kötni az LCD tévére, lehetséges az hogy a hdmi-n küldje a hangot is és ha igen akkor hogyan lehet.
Előre is köszönöm a választ.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
F e Z o
veterán
válasz Doki16 #34227 üzenetére
Simán összekötöd egy hdmi összekötő kábellel a gépet és a tv-t. A hang csak akkor fog kimenni tv-re ha fennt van a HD audio driver a videókártyához (pl. az én powercolor cd-men nem volt ilyen), s a vezérlőpultban a hangok és audioeszközöknél a HDMI out-ra kell átállitani a hanglejátszást...
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
katt777
félisten
Gyerekek, nagyon gázos ez a Warmonger! OK, hogy PhysX, van még pár ilyen játékom, amely gond nélkül fullban fut, de ez minimum grafikával is csak szaggatni képes. Erős nV-csalás gyanúm van! Ha a többi új PhysX-es játékot is így írják meg, az nekünk, ATI-soknak szívás lesz. Egyelőre az a szerencsém, hogy még egyetlen jó játék sincs erre hegyezve. Viszont legalább a sehonnan le nem tölthető, új PhysX-et kiszedtem belőle.
-
-
veterán
válasz katt777 #34230 üzenetére
Warmonger nagyon el lett tolva. Ha alapból ilyen a motor, bújjanak mélyre, ha meg nV keze van a dologban, akkor meg még mélyebbre. Jó lenne, ha a játékgyártóknak nem kellene lepaktálni ezekkel, de sajnos a pénz beszél... nem baj, ezzel akkor nem játszunk.
"What are the minimum system requirements to play Warmonger: Operation Downtown Destruction?
CPU: Intel Core 2 Duo Processor E6400 (2MB L2 Cache,2.13GHz,1066) or equivalent
RAM: 2GB RAM
GPU: Nvidia 7900 graphics card or equivalent
PPU: PhysX 100 Series Processor strongly recommended, with system software 7.11.13 or later
HD: 1.8GB of available space "ingyen reklám nV mellett... unalmas már.
-
csaszi93
csendes tag
Hello van egy ati Radeon Hd 3850 vga-m és valamire nem tudok rájönni.
Most van először a gépben és amikor felrakom a drivert akkor újraindítás útánn csak fekete kép.8.6 -os friver van hozzá szten ott nem stimmel vmiMiért van ez?
És már újra is telepítettem az új vga-val[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
-
sentinel
aktív tag
Hello, lehet láma kérdés, de HD3850-hez fel kell raknom a directx10-et ha újrahúzom a windows?
-
sentinel
aktív tag
válasz katt777 #34240 üzenetére
elnézést a butyuta kérdésért, de már X éve nem fejleszettem és lemaradtam ezek szerint
Én régen simán telepítettem a DirectX-et. Most azért kérdezem, mert nem tudom, hogy kell-e még egyáltalán radeon mellé Amúgy meg úgy telepítem, hogy google -> directx -> majd install
Szóval kell HD3850hez vagy sem?
-
student
őstag
hello vettem egy asus 3870-t
beraktam install stba képernyőn minden olyan kékes árnyalatú élvezhetetlen és a betüknek van egy kicsi "elhúzása"
állitgattam beállítást felbontást stb de semmi
rossz a videókari?
-
WesTM
őstag
válasz katt777 #34236 üzenetére
Ha a radeon driverre gondolsz,azon az odalon olvastam,akik elkészítették 3850re,csak addig nem adják ki,még más ati kártyákon nem tesztelik. Ha működik gondolom a hd 38 és 48 sorozatokon,akkor kiadnak egy physX-et támogató drivert atikhoz. Ez hivatalos azoktól akik elkészítették.
A stalkert pedig lassan végigtolom,hát aki fikázza az elmehet a francba... És ez még csak egy nem végleges verzió, orosz nyelvű még. végre egy game,ahol látom a dx10 értelmét. Szerintem neked is tetszeni fog.
Sentinel: Ha vistát telepítesz,akkor abban automatikusan benne van a dx10. Xpre még nem lehet dx10-et csinálni tudtommal. Ha pedig letöltesz egy dx websetup nevű progit,az majd frissíti neked automatikusan a legfrissebre,de a frissitő csomagot magában is le tudod tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
csaszi93
csendes tag
Hello van egy ati Radeon Hd 3850 vga-m és valamire nem tudok rájönni.
Most van először a gépben és amikor felrakom a drivert akkor újraindítás útánn csak fekete kép.8.6 -os friver van hozzá szten ott nem stimmel vmiMiért van ez?
És már újra is telepítettem az új vga-val -
AtiGef
senior tag
Sziasztok
Lenne egy olyan idegesítő problémám, hogyha kilépek játékból elállítódik a CCC színbeállításaim és amit beállítgattam. Valaki tudja, hogy lehetne kiküszöbölni?
Előre is köszönöm -
katt777
félisten
válasz sentinel #34241 üzenetére
Csak DX9-et tudsz telepíteni, abból kell a legfrissebbet (augusztusi).
DX10 a Vistában van, és azzal frissül, ha.
Mi több, a NetFramework is kell majd, ebből célszerű a 2.0-t telepíteni.WesTM: Orosz nyelvű próbaverziót én is próbáltam, de szart rá elindulni, úgyhogy letöröltem a francba. Talán a patch nem kellett volna rá? Mindegy, majd csak ideér egy normális verzió.
-
katt777
félisten
válasz student #34248 üzenetére
Mert Jézus úgy akarja!
Hiba nem csak a kártyában, hanem a kábelben, a monitorban is lehet. Nem nyomtad el valamelyik tüskét véletlenül az összeszereléskor? Nézd meg másik videokarival, illetve ezt egy másik gépben, ha van rá lehetőséged.
Amúgy ne idegeskedj, a fórum nem állandó ügyfélszolgálat. Meg persze gondolkodhatsz és tesztelhetsz is...[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
Hali
Most egy Saphire x1950pro256Mb ultimate kártyám van, mennyit dobna egy hd 3870 Oblivionon? csak azzal játszok mostanában.. A gépet nem akarom fejleszteni legalább 1 évig csak a videókártyát cserélem.[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.