Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
milbo
aktív tag
válasz cintula187 #7181 üzenetére
Próbálj már ki nekem valamit légyszives!
Teszteld bármelyik játékot a felsoroltak közül úgy hogy rajta van az AA és AF, és úgy is hogy nincs. Arra lennék kíváncsi hogy Te mit látsz különbséget? Pár sorban leírod, az bőven elég.
-
-
sith7
nagyúr
válasz 8nemesis8 #7206 üzenetére
Nézd ilyenkor sem láttam még 2000 RPM felett pörögni a hűtőt, amúgy igen, szerintem is jó hűtő, amikor Furmark - ot toltam neki, és kézivel maxra kapcsoltam a ventit sebességét (3200 RPM), akkorazért hangosabb volt, de szerintem játék közbe így sose fog pörögni
Megcsinálom, de lehet csak este tudom, ha már a gyerekek is alszanak
Ja , és magasabb felbontást nem tudok, csak a GTA - n belül, ami most high volt azt tudnám emelni, very high - ra, meg highest - re... de mondjuk ez is lehet kiindulási alap nem ?1680*1050 highest kb = 1920 * xxxx high
[ Szerkesztve ]
-
milbo
aktív tag
válasz J.J. András #7207 üzenetére
A GPU-Z írja a hihetőbb adatot, neked nagyvalószínűséggel 640-es van.
-
-
Hogy vannak ezek az órajelek? Nem igazán stimmelnek!
Everestben
GPU: 242Mhz
Memória: 375MhzGPUZ:
GPU: 160Mhz
Memória: 250MhzEladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
8nemesis8
veterán
-
AtHoS
nagyúr
Talán innen kellene próbálkozni egy frissebb Everest-tel
read-only mode on the forum
-
kriszbon
őstag
válasz 8nemesis8 #7229 üzenetére
Nézd végig (Ezt) igaz nem 4830, de itt is látni fogod!
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
8nemesis8
veterán
-
milbo
aktív tag
válasz 8nemesis8 #7229 üzenetére
Szerintem elég az 512.
szerintem nem kell neki 1GB vram ,mert ahol hasznát venné oda mág a GPU kevés.
Egyszer eljön az az idő amikor kelleni fog az 1G, akkor viszont tényleg kevés lesz a gpu. A 4670-et is felesleges volt kiadni ennyi memóriával mert komolyabb játékokra nagy részletességgel akkor is kevés lenne ha 2G lenne rajta. Ámításnak jó de gyakorlatilag semmi haszna. Most 5k a különbség a két Sapphire között, neked kell eldöntened hogy megéri-e.
-
fagy53
nagyúr
válasz 8nemesis8 #7234 üzenetére
Monitorod milyen felbontású, mert az igényességeden és a játékokon kívül az dönti el, hogy mit érdemes venni.
Megkaptam a választ, egy percen belül!
Az érvelés helyes, a 20-30FPS nem igazán. Ha maradsz a 4830-nál, akkor pár ezret sem ér meg az 1GB. 840MB vram használat esetén az 512MB-os Sapphire 30 FPS-szel szalad 1680x1050-ben, tehát nem kell megijedni, ha túlcsordul. Sok funkció feleslegesen használja a vmemóriát, ha kikapcsolod észre sem veszed a hiányát, de 10-20%-kal gyorsabb vagy.[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
Most veszek komplett konfigot és spórolni akarok VGA-n, mert inkább megvárom HD5xxx szériát.
Azért lenne jó a 4830 szerintem. FullHDhoz kell, de teszteket nézve mindenhol megvan 20-30FPS, ami nekem tökéletes. Egyébként sem vagyok nagy gamer, tehát nekem megteszi.
Márcsak a vram a kérdéses. -
milbo
aktív tag
válasz 8nemesis8 #7240 üzenetére
FullHD-ra is elég az 512, én azon tolom november óta. COD5 szintű játékoknak bőven elég.
A GTA4 meg egy külön világ, csak azért nem érdemes + 5k-t rákölteni.
Ez az én véleményem mert van tapasztalatom.Ha már a COD5-öt emlegettem. Automatikusan szinte a legjobb beállításokra lőtte be magát telepítéskor. Nem volt olyan hogy játék közben az Tray Tools FPS mérője pirosra váltott volna, szóval nem kell megijedni.
-
milbo
aktív tag
válasz 8nemesis8 #7242 üzenetére
Nekem novembertől április közepéig volt MSI. Eladtam mer 4770-et akartam. Meguntam a várakozást és nem is akartam 8k-val drágábban megvenni. Ezért vettem egy Sapphire 4830-at. Kifogtam egy 800SP-s példányt. Sajnos a negyedik napon bedobta a törölközőt. Se kép, se hang. Most éppen gariztatás alatt áll. Csináltam egy alap 3DMark06-ot,meg ezt. A végét nem sikerült kiderítenem mert addigra elromlott. GTA4-et én nem szeretem, ezért nem tudok róla mit mondani.
-
Inv1sus
addikt
A Sapphire HD 4830 512MB HDMI verzióján lehet valamit húzni annyira, hogy az még ne legyen veszélyes? Szal ne legyen túl hangos, ne zabáljon sok áramot és stabil maradjon. Mindezt gyári hűtővel lehetséges? Ha igen, hogyan és mit kell átállítgatni?
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
milbo
aktív tag
válasz 8nemesis8 #7244 üzenetére
VGA-t próbálok olyat venni ami ár-érték arányban a legjobb. Jelenleg a Sapphire 4830 a legjobb. Csak március közepén vettem i7-et, azelőtt ilyen gépem volt. Ezen is ment minden FullHD-ban. A kép nem jó a listára mert két CPU ablak van. Valamivel gyengébb eredményemet megtalálod a listában. Meg az i7/MSI 4830-at is.
Új hozzászólás Aktív témák
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest