Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz Speciali #9381 üzenetére

    Az a peched, hogy éppen ráérek :)
    Így aztán korrigálom a téves megállapításaidat.

    Az, ha helytelenül írsz, téged nem zavar, mert Te nem olvasod el. Az, hogy más nehezebben olvassa el, az meg úgy látszik végképp nem zavar. Még akkor sem, amikor egyértelműen és udvariasan jelzik, hogy ez így nem igazán jó... De Te akkor is okosabb vagy és elmondod a magánvéleményed, éppen csak azt nem veszed észre, hogy ezzel elsősorban magadról állítasz ki ... bizonyítványt.

    Persze, nem vagy te annyira hülye, amennyire eljátszod, mert azóta mégiscsak elkezdtél helyesen központozni, csak nehezedre esik belátni, hogy ez így jobb. Pedig nem esne ki az ácscerka a füled mögül :)

    Abban is korrigálnom kell Téged, hogy amit idéztem, az véletlenül sem volt offtopik, ugyanis nem a szakmai fórumban hangzott el, hanem (ni-ni, micsoda véletlen, éppen az én javaslatomra...) a hobbiasztalos offtopik nevezetű fórumban.

    Hidd el nekem, semmilyen hátrányod nem származik majd az életben abból, hogy én, vagy más, elmagyarázza neked néhány elemi írásjel használatát. Azért mert Neked eszedbe sem jut, én azért megnyugtatlak, hogy ha nem bugris megrendelőknek fogsz árajánlatot írni, akkor akár még javítja is a helyzetedet, ha pontosan, szabatosan írod meg azt az árajánlatot.

    Ha most szeretnél frappánsan megválaszolni, segítek: lám-lám, még köztársasági elnök is lehet abból, aki be van oltva helyesírás ellen - akkor meg miről is beszélek én itt? :)

Új hozzászólás Aktív témák