Új hozzászólás Aktív témák

  • pacman_123

    tag

    válasz thyeby #50279 üzenetére

    "Úgy tűnik számomra, hogy a Performance sorozat nem csak felveszi a versenyt a piacvezetőkkel, hanem rendesen kiüti őket a nyeregből."

    Azért ne túlozzunk kéremszépen :)

    Egyrészt a Performance ill úgy általában a Parkside termékek itthoni elérhetősége "kérdéses". Akkor van amikor van, oszt kész. Erre azért üzletet/vállalkozást alapozni ... Nincs az, hogy bemegyek, és veszek, mert szükségem van rá egy munka miatt.

    A másik: az első sorozatra még azért van panasz bőven. "Természetesen" én nem tapasztalom ezt, miért is tenném, nekem ebben van szerencsém (szívesen elcserélném másra ...)

    De fb-os és egyéb csoportokban az első generációra állítólag sok panasz van. Azért írom hogy állítólag, mert volt szerencsém kompletten lepattanni a fészről több mint 2 éve. Meg nem kutakodok ilyen után, amíg nem tapasztalom.

    De én egyrészt nem használom kint, télen, másrészt meg nekem valahogy mindig sikerül olyan gépet kifogni, amire épp nem igaz amit mások írnak. Amúgy a Milwaukee erőműveimnek pl. hamarabb akad meg a kapcsolója, mint a Parkside-é.

    De tényleg egy remek kis gép - én még 35e-ért pattintottam meg, aki most a 2. generációsból vesz, az több szempontból is sokkal jobban jár Ár, akksik kompatibilitása, és az is lehet hogy hallgatnak a sok panaszra és javítottak 1.2 dolgon.

    Hobbista fanyűvő - https://tinyurl.com/AndrasPazar - https://www.youtube.com/@AndrasPazar

Új hozzászólás Aktív témák