Új hozzászólás Aktív témák

  • Speciali

    tag

    válasz Bokrász #33502 üzenetére

    Na igen, a fa, maga az élet.
    Nekem is volt meglepetésben részem. A fakorongos asztalomhoz a keret cseresznyefa lesz. A héten kigyalultam a keretanyagot. Amikor elhoztam sötétben az anyagot, annyit láttam, hogy van pár szú ette lyuk benne, de gondoltam, ez nem gond. Amikor kigyalultam, akkor azonban olyan szinten szuvas anyag tárult elém, hogy az már szép. :C
    A szijácsot olyan szinten megették a dögök, hogy fürészelésnél porlik szét az anyag, mint valami 500 éves faanyag. De a geszt is kapott rendesen.
    Gondolkoztam, mi legyen. Másik anyagom most nincs erre. De aztán eszembe jutott, sokszor a cégnél mesterségesen tesszük tönkre az anyagot, hogy olyannak hasson, mint valami ütött kopott régi holmi. Meg drága pénzen vett a cég régi anyagból készült falapokat.
    Erre itt van az én anyagom, ez meg nem csinált, nem mű, ez tényleg ilyen. Munkatársaimnak mondtam, ez nem mesterséges, ez original scheiße. :D

    Normál esetben korábban ez tüzifa lenne, de most ugy döntöttem, ha már amugy sem egy szokványos asztal lesz ez, akkor ez már csak olaj a tűzre, ha lúd, akkor piruljon jól meg a tűzön. Tehát marad ez a megzabált anyag. Jó sok lakkal be kell majd itatom, hogy ne porladjon szét.

Új hozzászólás Aktív témák