Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz yooccoo #32698 üzenetére

    Akkor én sem értem, hogy miért nem azt mutatta be, amikor pusztán azért álltam el a vásártól, mert ilyennel nem tudott szolgálni? (Talán azért, mert új volt a gép a piacon, éppcsak bemutatkozni szerepelt, és nem gondolt a marketing gárda arra, hogy ilyen nüanszok híján akár nagy is lehet az elmaradt haszon? Pedig a gép kifejezetten az icipici kategória zászlóshajója - akkor is, ha az összes (akkori) konkurenciát is felvonultatjuk. Engem nem is a méretéhez társuló hihetetlen kraft győzött meg - arra egy ilyen pici gépnél semmi szükségem, - hanem a nagyon átgondolt súlyelosztás és ergonómia - meg persze az is, hogy nem Einhell.)
    Ezzel egy időben mutatkozott be egyébként a kicsi Domino négyes tiplije. Azzal is késésben volt kicsikét a nagyokat és ütőseket álmodó tervezőgárda. Pedig gyakorlatilag ráfordítás nélküli figyelmesség dolga ez csupán. De félre ne értsen valaki, az a csapat fényesen élenjáró abban, hogy mik az elvárások az igényesebb piacon egy adott géptől. Ők nem egyszerre több szempontot vizsgálnak, mint más ipari gépeket tervező csapatok, hanem minden szempontot, és szakértő szemmel.

    Off-nál is off-abb:
    (Ebben a vonatkozásban egyébként azt gondolom, hogy a Makita szakemberei is kitűnően értik a dolgukat, valószínűleg ki lehetett adva nekik stradégiai szempontból, hogy olyat csináljanak az MLT 100-ból, ami arra serkenti a vevőt, hogy vágyakozzon igényesebb tervezésű gépre, miután ezt megtapasztalta. Mert nem nagyon hihető számomra, hogy egy mérnök gárda összes szempárja egyszerre képes csupa véletlenül elsiklani húsbavágó szakmai szempontokon. Ez a gondolatom persze már inkább összeesküvés elmélet, ami paranoid jegyektől terhes - de van.)

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák