Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz epmd #20026 üzenetére

    Ennek a diskurzusnak a lényegét azt hiszem ez a hozzászólásod foglalta legjobban össze.
    Akartam én írni, hogy ne várjuk már el a festo apparátusától, hogy a magyarországi bérekre alapozva fejlesszen világszínvonalú eszközöket. Az csőlátás lenne.
    S hogy ilyen drága minálunk, nem a festo marketingesein kell értetlenkedni, hanem az elmúlt huszonöt év politikai bravúrjain. Mondjuk azzal se fogunk menni semmire, de legalább nem csaptuk be magunkat, mint az egyszeri ember, aki úgy állt bosszút a szódáson, amiért az megkefélte a feleségét, hogy jól seggberúgta a szódás lovát.
    Kétségtelen, hogy sok magyar iparosnak gyakorlatilag elérhetetlen úgy a Festo, mint a Felder. Van azonban hazánkban egy nem is kicsi réteg, aki egy este képes otthagyni a vigadóban egy ilyen szorító árát, s amikor kijózanodott, akkor tekergeti tovább az agyonkoptatott obis szorítóit. (Nem célzásnak, nem utalásnak szántam ezt.)
    Szerintem bölcsebb ezt a festo dolgot úgy felfogni, hogy olyan is van, és jó hogy van, mert aki nagyon akarja, akár el is érheti. De nem kötelező dolog ez. Mint a Hilti. Van, akinek az az olcsóbb, van, akinek az a drágább. Vegyen ki-ki a saját igényeihez méltót.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák